DrAvalanche написа:mike28 написа:А аз мисля, че сте прекалени оптимисти. На практика почти трета година почваме с един и същи състав, не знам още колко пъти трябва да ни бият Бате-та, Матета, Тампере и т.н., за да разберете, че трябва коренна промяна в отбора, като почнеш от Боримиров, минеш през Кокала и Хаздай и стигнеш до Живко Миланов. Тази шампионска титла само замаза очите на запалянковците, истината е доста по- горчива, защо трябва пак да дойде есента, за да я разберем всички и пак да търпим основателен присмех от всички останали фенове?
Дано доживея някой да каже с конкретика как всичко това може да стане, а не само да се сипят заклинания и клишета. Досега още не съм видял реално проявено желание от кандидат за нов собственик, нито пък треньор или футболисти с ниво да искат да работят за едната чест и слава.
Ще стане с една проста сметка :
1. За около 2 милиона еуро могат да се купят достатъчно класни попълнения ( като продадем 2ма-3ма парите намаляват на 1 млн разходи)
2. За някаква мега заплата на добър чужд треньор да кажем 200 хил евро
Всички разходи по клуба каквито и да са (горните са само за трансфери) ще бъдат избити от евентуално влизане в ШЛ .... Както всички знаем само 7милиона са за влизане... , а дори и в групите на уефа да отидем парите ще се избият и с печалба отгоре ! Е да ама не ! Батков иска отново със свободни трансфери да направи онзи отбор ! Това няма как да стане , а най-голямата грешка беше че го разпродаде за да спечели допълнителни парици