Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот Силвър » 16 юни 2009 21:37

DrAvalanche написа:
mike28 написа:А аз мисля, че сте прекалени оптимисти. На практика почти трета година почваме с един и същи състав, не знам още колко пъти трябва да ни бият Бате-та, Матета, Тампере и т.н., за да разберете, че трябва коренна промяна в отбора, като почнеш от Боримиров, минеш през Кокала и Хаздай и стигнеш до Живко Миланов. Тази шампионска титла само замаза очите на запалянковците, истината е доста по- горчива, защо трябва пак да дойде есента, за да я разберем всички и пак да търпим основателен присмех от всички останали фенове?

Дано доживея някой да каже с конкретика как всичко това може да стане, а не само да се сипят заклинания и клишета. Досега още не съм видял реално проявено желание от кандидат за нов собственик, нито пък треньор или футболисти с ниво да искат да работят за едната чест и слава.

Ще стане с една проста сметка :
1. За около 2 милиона еуро могат да се купят достатъчно класни попълнения ( като продадем 2ма-3ма парите намаляват на 1 млн разходи)
2. За някаква мега заплата на добър чужд треньор да кажем 200 хил евро

Всички разходи по клуба каквито и да са (горните са само за трансфери) ще бъдат избити от евентуално влизане в ШЛ .... Както всички знаем само 7милиона са за влизане... , а дори и в групите на уефа да отидем парите ще се избият и с печалба отгоре ! Е да ама не ! Батков иска отново със свободни трансфери да направи онзи отбор ! Това няма как да стане , а най-голямата грешка беше че го разпродаде за да спечели допълнителни парици ;) Тогава още трябваше Левски да е хегемон в България ! Една силна селекция подплътена с ядрото от предходния сезон ни вкарваше отново в групите , ама ние сме си българчета ! И вместо сега отборчета като Вихрен , Мездра , Сливен да си тръгват с минимум 3ка от Герена , ние тръпнем и чакаме наще да вкарат гол в 80тата минута. ... до там я докарахме ! Втори такъв шанс без селекция няма да се появи ! Ако така продължим очаквам нови резили , но нека все пак да изчакаме до 9ти и тогава да правим заключения !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 юни 2009 23:29

ehh написа:Какво става със селекцията?
Остава по-малко от месец до първия официален мач, а все още не сме подписали с никой.

Нищо не очаквайте и тази година. Само като го видях Батков как се крие и го чакат една седмица уж да се върне от чужбина за да говорят с Кокала и Борето ми стана ясно, че и тази година ще пеем старата песен, само, че на нов глас. По селекцията трябваше да се работи още от зимата. А ние тепърва започваме да се чудимкой да взимаме и да правим... забележете.... запитване за даден футболист! Моля ви се това ми е до болка познато. Ще ни жамажат очите с 2-3 исмислени и разбира се свободни трансфера или в най-добрия случай за минимални суми.
И есента пак ще ни е яд, че въобще сме се пробвали в ШЛ. А шансове като този сега и миналогодишния е престъпление да се изпуснат само защото не можем купим 2-3 класни играчи, които да ни изстрелят в групите. Разбира се, че без да дадеш няма как да получиш... всъщност има как да получиш... поредния резил и шамар от някой измислен отбор!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 17 юни 2009 10:39

Ето това е визитката на Иван Цветков! В скоби са посочени отбелязаните голове за съответния период! Играч, чието развитие аз лично от много време следя! Според мен би бил вярното попълнение! Има 98 гола в 245 мача! Сега е на 29, което означава, че спокойно може да подпише за 3 години, които да изиграе подобаващо в Левски! Дано дойде! За мен е много по-добър и доказан вариант от Генков, че дори и Макриев!

1997-2000 SC Heerenveen 16 (2)
2000-2002 Veendam 66 (40)
2002-2004 FC Zwolle 41 (1)
2004-2005 Helmond Sport 32 (19)
2005-2006 Sparta Rotterdam 41 (8)
2006-2008 Sivasspor 34 (11)
2008- 2009 Khazar Lenkoran 15 (17)
ТОТАЛ 245 (98)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2009 12:15

Аз лично много се надявах на Светльо Тодоров... Много исках да го видя със синята фанелка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
vlmaster
Контакти:

Мнениеот vlmaster » 17 юни 2009 12:31

Дарко Тасевски спасява селекцията на Левски

„Сините“ преговарят с англичани за Живко Миланов, не го дават на Киево

Македонският национал Дарко Тасевски е напът да осигури сериозен приход на Левски. Халфът, който изнесе изключително силен сезон на „Герена“, има оферта от украински тим от Топ 4. От „синия“ клуб не признават името на отбора, но най-вероятно става въпрос за Металург (Донецк), където играе националът Велизар Димитров, а треньор е бившият футболист на Левски и Славия Николай Костов. Интересното е, че шампионите няма да се разделят с Тасевски за сума по-малка от 1 милион евро. Такава е освобождаващата клауза, фиксирана в договора на играча, който изтича през 2012 година. От ръководството на най-популярния клуб в България непрекъснато повтарят, че ще има новопривлечени играчи само когато някой от настоящите титуляри бъде продаден.Вчера стана ясно, че Живко Миланов, който е друг от конвертируемите играчи, със сигурност няма да играе в Киево, който го следеше в последните 2 години. От ръководството на Левски обаче са отговорили на запитване на клуб от Англия. Никой от „Герена“ не пожела да коментира темата, но „Меридиан Мач“ разбра, че става въпрос за клуб от Чемпиъншип. Не е изключено да става въпрос за Лестър, чийто президент Милан Мандарич наскоро призна, че харесва Живко. Десният бек няма да има проблем да вземе работна виза за Острова, тъй като има достатъчно мачове за националния отбор.

Жалко ако го продадат ще се орезилим съвсем :cry:

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 17 юни 2009 13:18

За Живко съм съгласен да го продадем,ако извадят добри пари,може да купим доста по-класен футболист от него.За Дарко обаче малко песимистично настроен.Македончето тъкмо се наложи и aклиматизира и веднага ще го продават.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 17 юни 2009 13:25

Абе Дарко много ми харесва ама... е адски непостоянен. Нещо подобно на Мечо Телкийски... незнам какво трябва да стане за да изиграе 4-5 мача на високо ниво...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 17 юни 2009 19:12

какво ви е мнението за Асус
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юни 2009 19:18

nikola_niko написа:какво ви е мнението за Асус

Като гледам, че отбора му този сезон е изпаднал във втора лига ми е ясно, колко е класен този Асус.
Изображение

bulldozera
Контакти:

Мнениеот bulldozera » 17 юни 2009 19:28

PFC Litex написа:
nikola_niko написа:какво ви е мнението за Асус

Като гледам, че отбора му този сезон е изпаднал във втора лига ми е ясно, колко е класен този Асус.

Г-н Модератор,да ви попитам тогава какво мислите за класата на Obafemi Martins,Michael Owen,Damien Duff,Shola Ameobi,Caçapa,Fabricio Coloccini също изпаднали през този сезон,но с отбора на Нюкясъл ?

Върни се в “Архив”