Никой не те кара да го поддържаш безрезервно.
Точно Гонзо донесе последната титла на "Левски" и си вкара голям автогол, защото много хора виждат лошата игра СЛЕД тази титла! Никой не споменава лошата игра преди назначението на Кокала.
Нямаше я така ли?
А преди Вили?
А когато Гонзо не бе в отбора?
И за нея е виновен, нали?
Аз съм напреко на плювачите, понеже знам, че голяма част от вас са необективни.
Погледни назад и кажи колко са обидите към футболиста и човека Георги Иванов. Аз ви казах: "Някой от поплювковците да представи треньорска диплома, да посочи кокретно спортно-технически недостатъци в играта на отбора от началото на сезона и тъ нъ. А да да покаже колко победи като треньор има, понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Кои са обругателите на Георги Иванов:
1) Основно хора, на които дай им да плюят. Бе, каквото и да е там. След Гонзо ще е друг.
2) Подгласници на първите. Тийнейджъри, които ваканцията не им е протекла както трябва.
3) Още като футболист, имаше хора, които не харесват Гонзо... в червата направо! Защо?! Хм, мисля всеки може да се сети няколко причини, които нямат нищо общо с футбола. Или чисто и просто комплекси. У нас смятаме, че може да вършим всяка работа стига да погледаме малко, да "откраднем занаят".
Мене пък не ми дреме от резултатите ...
Левски показва отчайваща игра, неподходяща за името на отбора !!
И докато е така, аз ще критикувам и ще се бонтувам срещу обстоятелствата в Клуба.
Мани тая работа, дето ще треперим от Монтана, Враца и Видима ( от тях още не сме, но предстои ) ... Това не е присъщо за Левски !
Мене не ме кефят минимални победи, постигнати с НИКАКВА ИГРА !
И "Гонзо" просто не ме радва ...
Не ме радваше играта му ( абсолютна дърводелска ) като футболист, не ме радват и треньорските му качества !
И докато хъса и инстинкта му на голмайстор ме правеха все пак доволен, че този човек играеше в Левски, то несъстоятелноста му като директор и мениджър ме карат да крещя с цялото си същество - ВЪН !!!