Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2011 21:26

Никой не те кара да го поддържаш безрезервно.
Точно Гонзо донесе последната титла на "Левски" и си вкара голям автогол, защото много хора виждат лошата игра СЛЕД тази титла! Никой не споменава лошата игра преди назначението на Кокала.
Нямаше я така ли?
А преди Вили?
А когато Гонзо не бе в отбора?
И за нея е виновен, нали?
Аз съм напреко на плювачите, понеже знам, че голяма част от вас са необективни.
Погледни назад и кажи колко са обидите към футболиста и човека Георги Иванов. Аз ви казах: "Някой от поплювковците да представи треньорска диплома, да посочи кокретно спортно-технически недостатъци в играта на отбора от началото на сезона и тъ нъ. А да да покаже колко победи като треньор има, понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Кои са обругателите на Георги Иванов:
1) Основно хора, на които дай им да плюят. Бе, каквото и да е там. След Гонзо ще е друг.
2) Подгласници на първите. Тийнейджъри, които ваканцията не им е протекла както трябва.
3) Още като футболист, имаше хора, които не харесват Гонзо... в червата направо! Защо?! Хм, мисля всеки може да се сети няколко причини, които нямат нищо общо с футбола. Или чисто и просто комплекси. У нас смятаме, че може да вършим всяка работа стига да погледаме малко, да "откраднем занаят".

Мене пък не ми дреме от резултатите ...
Левски показва отчайваща игра, неподходяща за името на отбора !!
И докато е така, аз ще критикувам и ще се бонтувам срещу обстоятелствата в Клуба.

Мани тая работа, дето ще треперим от Монтана, Враца и Видима ( от тях още не сме, но предстои ) ... Това не е присъщо за Левски !
Мене не ме кефят минимални победи, постигнати с НИКАКВА ИГРА !
И "Гонзо" просто не ме радва ...
Не ме радваше играта му ( абсолютна дърводелска ) като футболист, не ме радват и треньорските му качества !
И докато хъса и инстинкта му на голмайстор ме правеха все пак доволен, че този човек играеше в Левски, то несъстоятелноста му като директор и мениджър ме карат да крещя с цялото си същество - ВЪН !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 сеп 2011 21:30

http://vbox7.com/play:8975106d ето един гол на "дървото" Гонзо. Аз поне не съм виждал подобно изпълнение ;)
Image
Image
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2011 21:38

Sardukar написа:http://vbox7.com/play:8975106d ето един гол на "дървото" Гонзо. Аз поне не съм виждал подобно изпълнение ;)

Не ми го хвали !

Едно изпълнение за почти 20 години кариера ... айде няма нужда !
Не ме кефи подобен стил, който имаше "Гонзо" и т'ва е !

Разбиранията ми за футбола са различни.
Признавам нападатели от рода на двамата Роналдо, Роналдиньо, Меси, Ибрахимович и т.н.
Въобще ценя техниката и финеса във футбола, не силовите изпълнения ...

Покажи ми един финт на Гонзо, с който да е преодолял играч на съперника ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 сеп 2011 21:57

Ако в това, което съм дал няма финес.... Дай пример с подобно изпълнение и ще се съглася, че не е нищо повече от хубав гол!
Изброените от теб нападатели са коренно различни! Феномена няма много общо със симулантите(които са прекрасни консуматори, но нямат неговата харизма поне така ми изглежда на мен) и боцко(техничен, но не практичен)! Аз харесвам нападатели като Шиърър, Дрогба, Батистута, Фло, Трезеге ;)

ПП http://vbox7.com/play:a5e98cf0 мисля, че има няколко гола каквито ти харесваш :)
Image
Image
Image

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 сеп 2011 22:07

THE G.A.M.E написа:
Sardukar написа:http://vbox7.com/play:8975106d ето един гол на "дървото" Гонзо. Аз поне не съм виждал подобно изпълнение ;)

Не ми го хвали !

Едно изпълнение за почти 20 години кариера ... айде няма нужда !
Не ме кефи подобен стил, който имаше "Гонзо" и т'ва е !

Разбиранията ми за футбола са различни.
Признавам нападатели от рода на двамата Роналдо, Роналдиньо, Меси, Ибрахимович и т.н.
Въобще ценя техниката и финеса във футбола, не силовите изпълнения ...

Покажи ми един финт на Гонзо, с който да е преодолял играч на съперника ???

Ама си се радвал, когато е отбелязвал силови попадения, нали?
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2011 08:57

THE G.A.M.E написа:
Никой не те кара да го поддържаш безрезервно.
Точно Гонзо донесе последната титла на "Левски" и си вкара голям автогол, защото много хора виждат лошата игра СЛЕД тази титла! Никой не споменава лошата игра преди назначението на Кокала.
Нямаше я така ли?
А преди Вили?
А когато Гонзо не бе в отбора?
И за нея е виновен, нали?
Аз съм напреко на плювачите, понеже знам, че голяма част от вас са необективни.
Погледни назад и кажи колко са обидите към футболиста и човека Георги Иванов. Аз ви казах: "Някой от поплювковците да представи треньорска диплома, да посочи кокретно спортно-технически недостатъци в играта на отбора от началото на сезона и тъ нъ. А да да покаже колко победи като треньор има, понеже Гонзо като треньор на отбора е с положителен актив и нямаме допуснат гол за първенство!"
Кои са обругателите на Георги Иванов:
1) Основно хора, на които дай им да плюят. Бе, каквото и да е там. След Гонзо ще е друг.
2) Подгласници на първите. Тийнейджъри, които ваканцията не им е протекла както трябва.
3) Още като футболист, имаше хора, които не харесват Гонзо... в червата направо! Защо?! Хм, мисля всеки може да се сети няколко причини, които нямат нищо общо с футбола. Или чисто и просто комплекси. У нас смятаме, че може да вършим всяка работа стига да погледаме малко, да "откраднем занаят".

Мене пък не ми дреме от резултатите ...
Левски показва отчайваща игра, неподходяща за името на отбора !!
И докато е така, аз ще критикувам и ще се бонтувам срещу обстоятелствата в Клуба.

Мани тая работа, дето ще треперим от Монтана, Враца и Видима ( от тях още не сме, но предстои ) ... Това не е присъщо за Левски !
Мене не ме кефят минимални победи, постигнати с НИКАКВА ИГРА !
И "Гонзо" просто не ме радва ...
Не ме радваше играта му ( абсолютна дърводелска ) като футболист, не ме радват и треньорските му качества !
И докато хъса и инстинкта му на голмайстор ме правеха все пак доволен, че този човек играеше в Левски, то несъстоятелноста му като директор и мениджър ме карат да крещя с цялото си същество - ВЪН !!!

Е, така, де! Признай си, за да ти олекне.
Няма проблеми. И ще ви кажа, че заради такива като теб ще си тънем в тинята. ОК? Айде "фифи"-то по-възрастен. Простено му е, да речем. Ама на вас - не.
Няма да стане нашата така момчета и момичета! Просто няма да стане.
И е крайно време да прекръстите темата на "Георги Иванов - Хейт Тема" или просто да я заключите и да я направите важна. Понеже тук трябваше да се обсъжда Георги въобще, а не Гонзо треньораединствено. Или може би сега ви дойде дюшеш, а? :twisted:
Така, че важна и заключена. Да я четат червени, оранжеви, бимбени и да се заливат от смях!
Ние си заслужаваме всичко, което ни е на главата, пичове!
ок?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 сеп 2011 09:15

metodito написа:
Е, така, де! Признай си, за да ти олекне.
Няма проблеми. И ще ви кажа, че заради такива като теб ще си тънем в тинята. ОК? Айде "фифи"-то по-възрастен. Простено му е, да речем. Ама на вас - не.
Няма да стане нашата така момчета и момичета! Просто няма да стане.
И е крайно време да прекръстите темата на "Георги Иванов - Хейт Тема" или просто да я заключите и да я направите важна. Понеже тук трябваше да се обсъжда Георги въобще, а не Гонзо треньораединствено. Или може би сега ви дойде дюшеш, а? :twisted:
Така, че важна и заключена. Да я четат червени, оранжеви, бимбени и да се заливат от смях!
Ние си заслужаваме всичко, което ни е на главата, пичове!
ок?

И какво да ми е простено,пич?Това,че казвам истината и разбирам тази игра?!
Това,че не съм се запънал,като магаре на мост, и като Матросов ,да браня без аргументи някого?
Много лесно ОБОБЩАВАШ и хвърляш обвинения...Заради такива като мен ли?Аз ли тренирам отбора?Аз ли правя трансфери?
Хайде стига глупости!
Не съм изобщо срещу Георги Иванов!Все ми е тая ,кой е треньор,стига да има игра отбора.

п.п.И ако обичаш,не обяснявай идеята на темата...Много станахте разбирачите...При пускането и съм написал каквото трябва.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2011 09:29

фифи перото написа:

И какво да ми е простено,пич?Това,че казвам истината и разбирам тази игра?!
Това,че не съм се запънал,като магаре на мост, и като Матросов ,да браня без аргументи някого?
Много лесно ОБОБЩАВАШ и хвърляш обвинения...Заради такива като мен ли?Аз ли тренирам отбора?Аз ли правя трансфери?
Хайде стига глупости!
Не съм изобщо срещу Георги Иванов!Все ми е тая ,кой е треньор,стига да има игра отбора.

п.п.И ако обичаш,не обяснявай идеята на темата...Много станахте разбирачите...При пускането и съм написал каквото трябва.

Въпреки всички предубеждения и съмнения,да подкрепим мениджъра Георги Иванов ,както подкрепяхме футболиста Гонзо!

Хм, аз нямам предубеждения. Тук, ти си обобщил. За да не звучи обобщаващо трябваше да напишеш "Въпреки всички мои"
Разбираш тази игра? А, извинявай тогава.Аз не съм капацитет, а просто ентусиаст, защото . Обичам да играя футбол, да гледам футбол, да говоря за футбол, но всичко това е на ентусиастко ниво. Просто харесвам играта.
Но когато някой е предубеден към нещо или някой, мога да го открия. Предразсъдъците са кофти нещо.
Хм, аз ли казах, че я "разбирам тази игра"?
Разбирам какво става обаче в последните години. И въобще на много места е така.
Не е само във футбола. Правят се половинчати работи и се работи на дребно, а после се хвърля прах в очите на хората. Някои се заблуждават, други не искат!
Министър, да речем краде и го хващат. Изхвърча някой негов заместник. Шефа на министъра е светец, а самият министър...простено му е, защото си е признал. И живота продължава. Тара се гаври с "Левски". О, Гонзо / Кокала / Наско / Борето е виновен.
Изхвърча Гонзо / Кокала / Наско / Борето. Всичко е мирно и тихо ... за 2-3 месеца. Както ще е след като си тръгне Гонзо. И после пак: "Уууу, Долу! Вън!" Може да е Гиби, или пак Наско, Мариян Христов или всеки друг.
Някои се заблуждават, други не искат!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 06 сеп 2011 12:24

Аз също не мога да се съглася, че трябва да го подкрепям безрезервно.... Просто няма как да стане. Естествено, че трябва да има градивна критика!!! Аз по - лош Левски в живота си не съм виждала...израсла съм на Герена, баща ми е бивш футболист и гледам футбол повече от 20 години. Така, че айде не ми обяснявайте, че ще се оправим с малко повече търпение.... Смея да твърдя, че няма да се оправим, а затъваме. Сега ще очаквам да паднем от Миньор, след това от Литекс и Лудогорец и чак тогава ли на някой ще му дойде на акъла да се позамисли....
Имаме играли футболисти и то нелоши, които се щъкат из терена като мухи без идея какво да правят....Не, че не могат, но трябва да има кой да ги подреди и да им каже, а лицето Гонзо постоянно крещи и прави физиономии...Имам щастието (или по - скоро нещастието) да съм близо до клуба и информацията от кухнята е плачевна...Толкова контузии не е имало дори 1950 година :!: напуска персонал, лекарите се сменят през 2 месеца (защото те са виновни разбираш ли) ....футболисти се взимат всеки полусезон....та това е смешно и жалко!!! Какво ми го защитавате Гонзо, та той за нищо не става....
Последна промяна от shammi на 06 сеп 2011 13:00, променено общо 1 път.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2011 12:39

И си абсолютно, на 100% убедена, че Гонзо е виновникът за всичко?
Относно безрезервната подкрепа. Аз казал ли съм, че Иванов е добър треньор? Преди няколко страници казах, че съм се излъгал за Иванов. И, че да ни направи шампиони, пак нищо няма да значи. За много от вас обаче това ще е много. "Левски" се слави с претенциозната си публика. И това ни отличава, и от червени, които приемаха Томов за полу-бог и от пембени и от много други. Така трябва да е! Но си има някакви граници.
Защото, както казах, аз не видях същото отношение към Ратко.
Повтарям въпроса си!
Защо?
Еми, сори, но не мога да не мисля за външна намеса и нещо доста гнило в това!
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2011 12:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”