Tommi написа:david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...
Затваря в понеделник в 24:00 часа.
Значи за тях правилата на ФИФА и УЕФА не важат?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...
Кашчей написа:Tommi написа:david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...
Кашчей написа:Tommi написа:david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...
Tommi написа:Кашчей написа:Tommi написа:Затваря в понеделник в 24:00 часа.
Важат, защо да не важат?
david_villa написа:Кашчей написа:Tommi написа:Затваря в понеделник в 24:00 часа.
Не важат. Аз четох, че краят е тази нощ? И тия турчоля не са у ред.
Спас няма да липсва толкова на ЦСКА, но не мисля, че "Мерсин" е правилният избор. По-добре йок трансферлъ.
Кашчей написа:
31-и август мина преди 4 дена.Това е крайният срок за трансфери (ако не става въпрос за отдаване под наем или за свободни агенти).За Спас какви са опциите, защото четох за трансфер, а не за наем?Има ли промяна?
Tommi написа:Кашчей написа:
31-и август мина преди 4 дена.Това е крайният срок за трансфери (ако не става въпрос за отдаване под наем или за свободни агенти).За Спас какви са опциите, защото четох за трансфер, а не за наем?Има ли промяна?
ФИФА нарежда, че трябва да има два трансферни периода (единият по време на сезона, а другият между сезоните) и определя продължителността им, а точните дати се определят от местните федерации, но повечето държави имат едни и същи периоди. А нашият зимен трансферен прозорец за сезон 2010/2011, например, беше отворен до края на февруари. Няма разлика дали ще го дават под наем, или ще го продават - трансферният прозорец е един и същ. Но доколкото знам, Спас ще го дават под наем с опция за закупуване.
Кашчей написа:Tommi написа:Кашчей написа:
ФИФА нарежда, че трябва да има два трансферни периода (единият по време на сезона, а другият между сезоните) и определя продължителността им, а точните дати се определят от местните федерации, но повечето държави имат едни и същи периоди. А нашият зимен трансферен прозорец за сезон 2010/2011, например, беше отворен до края на февруари. Няма разлика дали ще го дават под наем, или ще го продават - трансферният прозорец е един и същ. Но доколкото знам, Спас ще го дават под наем с опция за закупуване.
Благодаря за уточнението!![]()
Забелязал съм, че под наем се отдават играчи и извън прозореца.. или не съм забелязал правилно?
Казваш, че имат лимит на периода.Тогава как нашият е продължил до краят на февруари, след като оригиналният затваря в краят на януари?Кога е отворил нашият?
pomiqrat написа:blue avalanche написа:6.Домовчийски-105 мача,53 гола,Делев...колко?
7.Мерсин да не е кодовото име на Спортинг?А,може би,са в Топ 5 на Серия А?
КОй е тоя Домовчийски, че не помня вече
30 гола в 85 мача
blue avalanche написа:Домовчийски е този,който отиде в Херта(Първа Бундеслига)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта