Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спас Делев - Фен тема

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2011 00:19

Tommi написа:
david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...

Затваря в понеделник в 24:00 часа. ;)

Значи за тях правилата на ФИФА и УЕФА не важат?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2011 00:22

Кашчей написа:
Tommi написа:
david_villa написа:05.09., 00:06. В Турция са в същия часови пояс. Прозорецът затвори, няма официална информация за трансфер никъде...

Важат, защо да не важат?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 сеп 2011 00:23

Кашчей написа:
Tommi написа:

Не важат. Аз четох, че краят е тази нощ? И тия турчоля не са у ред.
Спас няма да липсва толкова на ЦСКА, но не мисля, че "Мерсин" е правилният избор. По-добре йок трансферлъ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2011 00:26

Tommi написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:Затваря в понеделник в 24:00 часа. ;)

Важат, защо да не важат?

31-и август мина преди 4 дена.Това е крайният срок за трансфери (ако не става въпрос за отдаване под наем или за свободни агенти).За Спас какви са опциите, защото четох за трансфер, а не за наем?Има ли промяна?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2011 00:29

david_villa написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:Затваря в понеделник в 24:00 часа. ;)

Не важат. Аз четох, че краят е тази нощ? И тия турчоля не са у ред.
Спас няма да липсва толкова на ЦСКА, но не мисля, че "Мерсин" е правилният избор. По-добре йок трансферлъ.

Не важат казваш.... ами тогава всяка федерация може да си направи собствен трансферен прозорец, позовавайки се на този прецедент.И няма да има проблеми да го направи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2011 00:37

Кашчей написа:
31-и август мина преди 4 дена.Това е крайният срок за трансфери (ако не става въпрос за отдаване под наем или за свободни агенти).За Спас какви са опциите, защото четох за трансфер, а не за наем?Има ли промяна?

ФИФА нарежда, че трябва да има два трансферни периода (единият по време на сезона, а другият между сезоните) и определя продължителността им, а точните дати се определят от местните федерации, но повечето държави имат едни и същи периоди. А нашият зимен трансферен прозорец за сезон 2010/2011, например, беше отворен до края на февруари. Няма разлика дали ще го дават под наем, или ще го продават - трансферният прозорец е един и същ. Но доколкото знам, Спас ще го дават под наем с опция за закупуване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2011 00:49

Tommi написа:
Кашчей написа:

ФИФА нарежда, че трябва да има два трансферни периода (единият по време на сезона, а другият между сезоните) и определя продължителността им, а точните дати се определят от местните федерации, но повечето държави имат едни и същи периоди. А нашият зимен трансферен прозорец за сезон 2010/2011, например, беше отворен до края на февруари. Няма разлика дали ще го дават под наем, или ще го продават - трансферният прозорец е един и същ. Но доколкото знам, Спас ще го дават под наем с опция за закупуване.

Благодаря за уточнението! :)

Забелязал съм, че под наем се отдават играчи и извън прозореца.. или не съм забелязал правилно?

Казваш, че имат лимит на периода.Тогава как нашият е продължил до краят на февруари, след като оригиналният затваря в краят на януари?Кога е отворил нашият?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2011 01:15

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

Благодаря за уточнението! :)

Забелязал съм, че под наем се отдават играчи и извън прозореца.. или не съм забелязал правилно?

Казваш, че имат лимит на периода.Тогава как нашият е продължил до краят на февруари, след като оригиналният затваря в краят на януари?Кога е отворил нашият?

При отдаването под наем също важи трансферният прозорец, не се сещам за случай, когато играч е отдаден под наем извън прозореца.
Нашият е от 1-ви до 28-и февруари, така е според БФС. Знам, че повечето футболисти идват през януари, но нямам представа как става номерът. :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2011 09:59

pomiqrat написа:
blue avalanche написа:6.Домовчийски-105 мача,53 гола,Делев...колко?
7.Мерсин да не е кодовото име на Спортинг?А,може би,са в Топ 5 на Серия А?

КОй е тоя Домовчийски, че не помня вече :!:

30 гола в 85 мача

Домовчийски е този,който отиде в Херта(Първа Бундеслига)
Делев е този,дето се спряга за Мерсин... :oops:
Чи кво казваш?

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 05 сеп 2011 11:38

blue avalanche написа:Домовчийски е този,който отиде в Херта(Първа Бундеслига)

Домовчийски е този "футболист" който откакто се махна от Герена вкарва средно 1,3 гола годишно . Поредното доказателство че който стъпи в Подуене приключва с футбола.
Конкурира се с Гонзьо в това отношение .8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “ЦСКА”