biso62 написа:Ако някой ми докаже нещо различно от магистралите,дето всъщност бяха заложени от крадците от тройната коалиция и спортната зала,дето се оказа,че никой не я ще(нищо,че живея до нея) като успехи на това отвратително правителство(допълвам-краденето на пенсиониите фондове и преполовяването на резерва) и перспективи за бъдещето-евалла! Ще го почерпя едно питие! Цветанов се провали,като на всичкото отгоре се оказа,че да имаш 100 000 лв годишен доход е нормално!
Наистина българина е известен,че като му кажат,че ще го бесят пита дали сам да си купи въжето и сапуна или ще му го дадат безплатно! Тъп народ,тъпа държава...Уж съм от отиващите си но май младите са по зле,гледат визия,слушат думички и просто не им пука,защото ако не им хареса просто ще избягат,ще си тръгнат! Абе хора,с такъва ментори и средства ,с малко западни капитали на времето Хитлер дойде на власт! Ама май вие не знаете какво е това а и не ви пука!
Да позная ли от коя партия си или сам ще изпееш Интернационала
Ясно е, че няма как Плевнелиев да спечели на първи тур, по-интересно е дали противникът му на балотажа ще е Калфин или Кунева

Да не забравяме и факторът Доган - мангалът все още не е казал кой ще подкрепи, според мен ще е или Калфата, или Мегленчето. А два твърди електората като комунистите и турците наистина ще представляват огромна опасност. Всички всезнайковци, които няма да гласувате - не се чудете тогава защо турците ще стават все по-нагли и ще се чувствате дискриминирани в собствената си държава. Огромна вина за това, че ДПС е фактор през годините сте точно вие - които си седите вкъщи, пишете по форумите мъдри мисли как всички са маскари, а междувременно турчулята и циганите гласуват по няколко пъти, докато вие разплитате световната конспирация