Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот Tommi » 04 сеп 2011 23:50

runnersa написа:
Layne Staley написа:Ясно е че ще спечели от първия път, без балотаж... А май заради евентуален такъв ЦСКА и Левски щяха да играят в петък (някой да ме поправи ако греша). Та така де балотаж няма да има, да местят мача в неделя, да ходим на спокойствие!!!

Изобщо не е ясно! За първия тур му дават 30 и няколко процента така че на 99% ще има балотаж най-вероятно с Кунева! ;)

По-скоро с Калфин. ;) Те си имат твърд електорат, който не е малък, Плевнелиев ще получи сериозен процент от гласовете, а останалите ще се разпределят между Кунева, Сидеров, Семов, Христов и останалите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 05 сеп 2011 00:16

Тъпотията не българина край няма! Едно време гласуваха за пожарникаря дето съсипа България,сега внецеславят протежето му! абе хора,вие наистина ли сте тъпи или сте луди,че да дадете цялата власт на една мутра?! Наистина ли си мислите,че Плевнелиев ще прави нещо различно от ментора си?! Егати тъпанарите сте! Съсипете държавата с гласуването си! Не разбирате ли,че трябва да има някакъв коректив в управлението на нещастната ни държавица? Като гледам с какъв ентусиазъм си слагате въжето не се учудвам,че България отива на майната си!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 05 сеп 2011 00:27

Ако някой ми докаже нещо различно от магистралите,дето всъщност бяха заложени от крадците от тройната коалиция и спортната зала,дето се оказа,че никой не я ще(нищо,че живея до нея) като успехи на това отвратително правителство(допълвам-краденето на пенсиониите фондове и преполовяването на резерва) и перспективи за бъдещето-евалла! Ще го почерпя едно питие! Цветанов се провали,като на всичкото отгоре се оказа,че да имаш 100 000 лв годишен доход е нормално!
Наистина българина е известен,че като му кажат,че ще го бесят пита дали сам да си купи въжето и сапуна или ще му го дадат безплатно! Тъп народ,тъпа държава...Уж съм от отиващите си но май младите са по зле,гледат визия,слушат думички и просто не им пука,защото ако не им хареса просто ще избягат,ще си тръгнат! Абе хора,с такъва ментори и средства ,с малко западни капитали на времето Хитлер дойде на власт! Ама май вие не знаете какво е това а и не ви пука!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 сеп 2011 00:50

biso62 написа:Ако някой ми докаже нещо различно от магистралите,дето всъщност бяха заложени от крадците от тройната коалиция и спортната зала,дето се оказа,че никой не я ще(нищо,че живея до нея) като успехи на това отвратително правителство(допълвам-краденето на пенсиониите фондове и преполовяването на резерва) и перспективи за бъдещето-евалла! Ще го почерпя едно питие! Цветанов се провали,като на всичкото отгоре се оказа,че да имаш 100 000 лв годишен доход е нормално!
Наистина българина е известен,че като му кажат,че ще го бесят пита дали сам да си купи въжето и сапуна или ще му го дадат безплатно! Тъп народ,тъпа държава...Уж съм от отиващите си но май младите са по зле,гледат визия,слушат думички и просто не им пука,защото ако не им хареса просто ще избягат,ще си тръгнат! Абе хора,с такъва ментори и средства ,с малко западни капитали на времето Хитлер дойде на власт! Ама май вие не знаете какво е това а и не ви пука!

Да позная ли от коя партия си или сам ще изпееш Интернационала :lol: :lol: :lol:
Ясно е, че няма как Плевнелиев да спечели на първи тур, по-интересно е дали противникът му на балотажа ще е Калфин или Кунева :roll: Да не забравяме и факторът Доган - мангалът все още не е казал кой ще подкрепи, според мен ще е или Калфата, или Мегленчето. А два твърди електората като комунистите и турците наистина ще представляват огромна опасност. Всички всезнайковци, които няма да гласувате - не се чудете тогава защо турците ще стават все по-нагли и ще се чувствате дискриминирани в собствената си държава. Огромна вина за това, че ДПС е фактор през годините сте точно вие - които си седите вкъщи, пишете по форумите мъдри мисли как всички са маскари, а междувременно турчулята и циганите гласуват по няколко пъти, докато вие разплитате световната конспирация ;)
Изображение

Потребителски аватар
krstankov
Контакти:

Мнениеот krstankov » 05 сеп 2011 00:56

Последния път,когато гласувах за президент,беше за Волен Сидеров против Гоце...и на изборите,и на балотажа...вече от 3 години не живея в България обаче....президентската институция у нас е с никакви права-просто гласувайте срещу комунистите,което за съжаление е почти невъзможно...толкова са вързани нещата....но все пак-не на Калфин,заради партията която го издигна.....Колегата над мен е много прав-Трябва да се гласува----щото гласовете на негласувалите се разпределят пропорционално....Така че гласувайте..по възможност далеч от бсп на серГЕЙ... :twisted:
vvvvv MIA SAN MIA vvvvv
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 сеп 2011 01:25

biso62 написа:Тъпотията не българина край няма! Едно време гласуваха за пожарникаря дето съсипа България,сега внецеславят протежето му! абе хора,вие наистина ли сте тъпи или сте луди,че да дадете цялата власт на една мутра?! Наистина ли си мислите,че Плевнелиев ще прави нещо различно от ментора си?! Егати тъпанарите сте! Съсипете държавата с гласуването си! Не разбирате ли,че трябва да има някакъв коректив в управлението на нещастната ни държавица? Като гледам с какъв ентусиазъм си слагате въжето не се учудвам,че България отива на майната си!

Да го духаш боклук ;) Пожарникаря,съсипал и разрушил държавата,която така усърдно беше изградена по щвейцарски модел от бкп нали ? Коректива свърши,никога повече комунизъм ! Сега управлява,който народа си поиска,иска си ГЕРБ и така ще бъде,поне още някоя и друга годинка,така че сега след изборите 2 год. ще духате супата,пък после ще видим..

biso62 написа:Уж съм от отиващите си но май младите са по зле,гледат визия,слушат думички и просто не им пука,защото ако не им хареса просто ще избягат,ще си тръгнат!

Ей това,обаче ми хареса,радвам се че почвате вече да измирате и лека по-лека нещата да си идват на мястото си.Оставете на нас младите бъдещето на страна ни,вас ви видяхме 45 год. !
Последна промяна от dunavfc на 05 сеп 2011 01:30, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 сеп 2011 01:34

Плевнелиев е единствения свестен човек в това управление и те го засилиха з апрезидент?!?!?!?!??!!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

аз съм за Кунева, а Плевнелиев да си стои и да работи!
[center]Изображение[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 сеп 2011 01:47

Достойната позиция на патриота е да си стои вкъщи и да НЕ гласува.Бойкот на комунистическите партии и тените кандидати.Пачата Кунева не е ли дъщеря на виден комунист а?Не ми се занимава с този Плевнелиев,но и той е 100% партийна креатура.....Който отиде да гласува е продажник,съратник на дявола,който отиде да гласува е антибългарин.10% активност трябва да има,само мангали и турци да гласуват,защото този Президент не е моят,тоя е президент на ромите,на Евророма и ДПС.Патриотите-по къщята(защото нямаме нито куража нито манталитета да сме като гърците и да сме пред парламента гонещи и линчуващи всяко партийно лекенце).Който гласува да знае,че е продажник и делото му е съизмеримо с това на Поп Кръстьо,да знае,че легитимирва престъпници,внуци на комунисти,продажническа власт наг*зена към Русия или САЩ и власт на която не й пука за България.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
krstankov
Контакти:

Мнениеот krstankov » 05 сеп 2011 02:18

За съжаление и 10 човека /или 0,00010%/да гласуват...пак ще изберат някой си за президент....Избирателна система.Българска......преди години в Сърбия гласуваха за президент всяка неделя,около 5 -6 пъти докато някой не получи 51% от Реалните Хора с право на Глас!!!!Примерно-имаме 5 милиона -печелиш като имаш 2500001 гласа!Само тогава!-иначе-балотаж!!До откат....
vvvvv MIA SAN MIA vvvvv
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG!

Върни се в “Свободна зона”