LSFC1914 написа:Родния футбол се управлява от злетаци!!!!!
Така е за съжаление

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
LSFC1914 написа:Родния футбол се управлява от злетаци!!!!!
bor-don написа:понякога купуването на чужденци не е лошо - помните ли Неи като дойде при вас колко добре игра?
Yasso написа:Не трябва да се отива съвсем в другата крайност и да се залага само на юношите на ЦСКА + млади играчи от другите отбори...
Така няма да стане нищо - до есента ще изпъдят и Любо, защото няма да има резултати а в ЦСКА никой като почнем от феновете и свършим до ръководствата които и да са били те през годините не могат да чакат и най-големия специалист ако няма резултати....![]()
Ако се заложи на тотално подмладяване - според мен ще бъде огромна грешка, защото жертвата ще бъде безсмислена.
Отдавна отминаха времената, когато трансферите зад граница бяха забранени а това ще рече че, отбора от млади таланти + някои и друг качествен играч от друг бг отбор няма да просъществува дълго и ще бъде разпродаден а не запазен за по-дълъг период от време за да постигне нещо в ЕКТ и след максимум 2 години пак ще опрем до граденето на нов отбор и така пак всичко отначало....
Аз лично не искам да сме като Фейенорд...![]()
Там произвеждат юноши, но от много години вече нямат отбор за нещо голямо в Европа, защото каквото и да си говорим - истината е там и всички я знаем добре....
И накрая - и аз да се обърна към В.Живков :
Не знам кой няма място в ЦСКА, но Вие изглежда също сте в това число, щом отписвате класирането за груповата фаза на Лига Европа![]()
![]()
Къде ви е шампионския манталитет, господин ЖивковАко го нямате - Вие също не сте за ЦСКА
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта