До кога ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_champions

Re: До кога ?

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 17:11

LSFC1914 написа:Родния футбол се управлява от злетаци!!!!!

Така е за съжаление :roll:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2009 17:15

bor-don написа:понякога купуването на чужденци не е лошо - помните ли Неи като дойде при вас колко добре игра?

Абе Ней взимаше по 20 000 на месец!Това е рекорд за бъгарските стандарти!Томов пилееше пари за няма нищо и затова се стигна до лиценза и финансовата криза в ЦСКА!Хубав играч е,но ако се дава шанс на млад юноша,който милее за отбора,аз съм сигурен,че ще играе много по-добре от ''перлата''!Справка: Иван Иванов и Рабех(тия двамцата са най-добрите централни защитници в цяла България)Но единият е българин и е юноша на отбора,който играе,и също така взима много по-малко отколкото другия!Въпреки това играе колкото Рабех,да не кажа и по-добре! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 юни 2009 17:21

Та аз вчера какво писах?!?!?! А? Май беше по същата тема... Жалко наистина, че май това е ИСТИНА :x

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 16 юни 2009 17:26

Не трябва да се отива съвсем в другата крайност и да се залага само на юношите на ЦСКА + млади играчи от другите отбори...

Така няма да стане нищо - до есента ще изпъдят и Любо, защото няма да има резултати а в ЦСКА никой като почнем от феновете и свършим до ръководствата които и да са били те през годините не могат да чакат и най-големия специалист ако няма резултати.... :roll:

Ако се заложи на тотално подмладяване - според мен ще бъде огромна грешка, защото жертвата ще бъде безсмислена.

Отдавна отминаха времената, когато трансферите зад граница бяха забранени а това ще рече че, отбора от млади таланти + някои и друг качествен играч от друг бг отбор няма да просъществува дълго и ще бъде разпродаден а не запазен за по-дълъг период от време за да постигне нещо в ЕКТ и след максимум 2 години пак ще опрем до граденето на нов отбор и така пак всичко отначало....

Аз лично не искам да сме като Фейенорд... :evil:
Там произвеждат юноши, но от много години вече нямат отбор за нещо голямо в Европа, защото каквото и да си говорим - истината е там и всички я знаем добре.... :!:

И накрая - и аз да се обърна към В.Живков :
Не знам кой няма място в ЦСКА, но Вие изглежда също сте в това число, щом отписвате класирането за груповата фаза на Лига Европа :!: :evil:
Къде ви е шампионския манталитет, господин Живков :?: Ако го нямате - Вие също не сте за ЦСКА :!: :!: :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 юни 2009 17:30

Yasso написа:Не трябва да се отива съвсем в другата крайност и да се залага само на юношите на ЦСКА + млади играчи от другите отбори...

Така няма да стане нищо - до есента ще изпъдят и Любо, защото няма да има резултати а в ЦСКА никой като почнем от феновете и свършим до ръководствата които и да са били те през годините не могат да чакат и най-големия специалист ако няма резултати.... :roll:

Ако се заложи на тотално подмладяване - според мен ще бъде огромна грешка, защото жертвата ще бъде безсмислена.

Отдавна отминаха времената, когато трансферите зад граница бяха забранени а това ще рече че, отбора от млади таланти + някои и друг качествен играч от друг бг отбор няма да просъществува дълго и ще бъде разпродаден а не запазен за по-дълъг период от време за да постигне нещо в ЕКТ и след максимум 2 години пак ще опрем до граденето на нов отбор и така пак всичко отначало....

Аз лично не искам да сме като Фейенорд... :evil:
Там произвеждат юноши, но от много години вече нямат отбор за нещо голямо в Европа, защото каквото и да си говорим - истината е там и всички я знаем добре.... :!:

И накрая - и аз да се обърна към В.Живков :
Не знам кой няма място в ЦСКА, но Вие изглежда също сте в това число, щом отписвате класирането за груповата фаза на Лига Европа :!: :evil:
Къде ви е шампионския манталитет, господин Живков :?: Ако го нямате - Вие също не сте за ЦСКА :!: :!: :!:

Taka e! Живков.. Момче ние сме ЦСКА и винаги целта ни е МАКСИМУМ!!!!!!!!!!!! ЛА, ШЛ, ТИТЛА, КУПА !!!!!!! Мама му стара стегнете се бе искаме ЦСКА шампион!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 16 юни 2009 17:40

Вижте сега,наистина за някой небеше успешен този сезон като Тошев,К.Узунов,Бранеков и т.н. ;)
Това не значи че всички включително ТОНЕВ,ИВАНОВ,ЧИПЕВ,ЗЕХИРОВ,ЧИПЕВ ще ги продаваме освен ако не искарат тлуста сума за тях.;)
Найстина няккой журналяги преувеличават с думите който са казани с цел,нажежаване в ЦСКА м/у фенове и ръководства.
Сигорно се има в предвит тези новеите Т.Костатинов,Аесс и т.н.
Защото ще е доста глуповато от тяхна страна ако това найстина.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 16 юни 2009 18:02

Просто ако ги продадат ще е голяма глупост . Трябва да се стегнат малко , щото някои бг отбор ще ги вземе и пак ще се чудим защо сме ги продали.Просто да се осъзнаят малко. :(

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 юни 2009 18:04

Никой не е казал да подмладяваме отбора...просто юношите и тази година можеха да влизат резерви и да трупат опит !

Никой неможе от тях да изисква да са всичките,като Лео Меси !

След тоя цитат на господина с пернишкия говор а именно " ЖЕЛАЕМ МУ НА ДОБЪР ПЪТ,ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА МОМЧЕТО" е...това момче на 18г. какво да си помисли?
Как такава реакция ще му повлияе на психиката след,като от треньорското ръководство и шефовете на тима му забиват нож в гърба ... и какво стана с идеологията на г-н треньора и получилата се ситуация с Иван Иванов и националния отбор...тука е същото сами си пращаме юношите на заколение и после ни бият по главите или даваме луди пари за тях !!!

Оставете момчетата да се развиват,всеки от тях има талант и това се вижда...и ако я карате така върнете ДИМИТЪР ПЕНЕВ поне един човек в тоя клуб да се застъпва за тях !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 16 юни 2009 18:05

Простотия е да продаваме Тонев. Чипев и Тошев може да ги дадем под наем, но Тонев трябва да остане в отбора, дори и по-често да играе за дубъла. Прилича на Костадинов като млад. Надявам се че Любо ще прояви разум поне за него.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2009 18:09

Дам....Ще градим отбор от юноши казаха и не удължиха договора на Здравко - дотук добре, но следващите изявления бяха потресаващи! СЛед това "ще градим отбор от юноши" последваха репликите как ще се продаде тонев и ще се дадат под наем Бранеков, Тошев и Чипев....и накрая бума на всичко беше изявлението на Любо Пенев че може да се върне да играе и да стане играещ треньор...е да ви имам отбора от юнопши.....има чувството че от собственик на собственик и президент на президент случваме на все по-големи убитаци които не знаят какво вършат.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “ЦСКА”