България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

IOTUR4O

Re: България - Англия 0:3 (FT)

Мнениеот IOTUR4O » 03 сеп 2011 10:07

Имам первезното чувство, че оня ****** Матеус нарочно пусна тоя малоумен състав, за да се изгаври с България. Наистина недоумявам присъствието на футболисти като Иван Иванов (отпаднал преди броени дни от евротурнирите от ирландски полу-аматьори), Бодуров, който всеки момент очаквах да извади тефтерчето и да иска автографи от англичаните, Благо Георгиев, Цветан Генков, Занев. Фактът, че най-добрият краен защитник в България Бандаловски играеше на безумната за него позиция, като външен халф говори достатъчно за пълната некомпетентност на немската подлога...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 03 сеп 2011 10:09

di4o написа:Ако сте гледали мача на младежите срещу Холандия , ще разберете истинското положение на българския футбол . :)
България игра добре до 65 мин - абсолютно равностойно бих казал. Имаше неща , които е трудно да видиш да практикува друг футболен отбор в България . Видях преса в противниковата половина - нещо невиждано по нашите ширини . Организирана преса, която на моменти объркваше холандските футболисти ... ;) Имаше удари отдалеч (рядкост за бг тим) .Имаше атаки , бързи и хубави . Атаки,обаче без замисъл - не знаят как трябва да се вкара гол.
Всичко това до 65 минута ... После какво стана - окапаха физически и ни минаваха откъдето си искат . Вкараха онова бързото крило отляво и то ни развинти . Полузащитата се огъна и почнаха да ни натискат . Едно статично положение , разбъркване, рикошет , гол...
Диагноза:Нямаме тактическа и физическа подготовка ! Трябват такива специалисти. Талантите не са спрели да се раждат по нашите ширини . Просто трябва от раничко някой да се занимава с децата - говорим за доказани специалисти !
За мача България - Англия - мисля ,че Матеус трябва да вика млади футболисти . И на баба ми е ясно ,че Благо Георгиев не е футболист. Чавдар Янков също не бива да се вика. Трябва да се налагат младите - сега му е времето на Сашко Тонев и на другите да се викат - да трупат мачове и да се обиграват .
Това ми е мнението ! :)

Миналата събота гледах контролата България-Македония до 17 години,македончетата ни размазаха тотално,така че в близките 10 годинине очаквайте класиране на голям форум.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 03 сеп 2011 10:12

727150 гореща линия за онаниз.м :oops:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 03 сеп 2011 10:15

iori написа:Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?

Който се е излъгал да ходи се е прецакал. Аз отдавна си ценя времето, парите и нервите и по стадиони в България не ходя. Няма тръпка там.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 сеп 2011 10:19

iori написа:Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?

В интерес на истината , дори на тия мръсни седалки си заслужава да видиш Руни, Тери, Лампард и всички останали...за това са ходили хората, татуировките и гела на Джизъз можем да ги видим и в някой жълт сайт :)

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 03 сеп 2011 10:20

SIN2 написа:

Който се е излъгал да ходи се е прецакал. Аз отдавна си ценя времето, парите и нервите и по стадиони в България не ходя. Няма тръпка там.

Как да няма тръпка да си вземеш билет за място и ред на националния и после да се караш с някакъв селчо щото ти е седнал на мястото - да си дошъл по-рано :shock:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 03 сеп 2011 10:25

iori написа:Как да няма тръпка да си вземеш билет за място и ред на националния и после да се караш с някакъв селчо щото ти е седнал на мястото - да си дошъл по-рано :shock:

За мен не е. По принцип, скупчването на едно място на тълпи полуидиоти и милиция ми е леко противно. Като прибавим към това и лошите стадиони и най-вече, че няма нищо за гледане... човек трябва да е луд за да отиде.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 03 сеп 2011 10:39

В края на 70-те и 80-те години спорехме и се карахме защо се взимат основно играчи от София , а по-малко от провинцията , защо по-вече от Левски , а по-малко от ЦСКА и обратно.
От края 90-те години спорът беше играчи от А-група срещу играчи играещи в чужбина , българи срещу натурализирани българи. И имаше спорове защото имаше алтернатива.
СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СПОРИ ,защото няма алтернатива , който и да пуснат от Левски и Цска и Литекс все тая.
Алчно БФС ,надценени треньори , "футболисти"- измислени герои !!!

Само публиката на националния отбор остана на ниво.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 03 сеп 2011 10:41

IOTUR4O написа:Имам первезното чувство, че оня ****** Матеус нарочно пусна тоя малоумен състав, за да се изгаври с България. Наистина недоумявам присъствието на футболисти като Иван Иванов (отпаднал преди броени дни от евротурнирите от ирландски полу-аматьори), Бодуров, който всеки момент очаквах да извади тефтерчето и да иска автографи от англичаните, Благо Георгиев, Цветан Генков, Занев. Фактът, че най-добрият краен защитник в България Бандаловски играеше на безумната за него позиция, като външен халф говори достатъчно за пълната некомпетентност на немската подлога...
Даже Иван Иванов подаде головия пас за попадението на Шамрок Роувърс,Бодуров закопа Литекс срещу Висла в Ловеч,тези двамата не стават вече дори и за новият Пирин,дето започва от А-ОКРЪЖНА група.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 03 сеп 2011 10:45

Ама то мач ли имало? Хах та аз тия направо ги забравих. То вече нашия футбол е направо жалък. Само от време на време гледам Левски и то без някаква особенна емоция. А тая титла и купа на първенството БФС да си напъхат някъде, защото такова кухо първенство няма.
България !!!!

Върни се в “Национален отбор”