България - Англия 0:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Англия 0:3 (FT)
Имам первезното чувство, че оня ****** Матеус нарочно пусна тоя малоумен състав, за да се изгаври с България. Наистина недоумявам присъствието на футболисти като Иван Иванов (отпаднал преди броени дни от евротурнирите от ирландски полу-аматьори), Бодуров, който всеки момент очаквах да извади тефтерчето и да иска автографи от англичаните, Благо Георгиев, Цветан Генков, Занев. Фактът, че най-добрият краен защитник в България Бандаловски играеше на безумната за него позиция, като външен халф говори достатъчно за пълната некомпетентност на немската подлога...
di4o написа:Ако сте гледали мача на младежите срещу Холандия , ще разберете истинското положение на българския футбол .
България игра добре до 65 мин - абсолютно равностойно бих казал. Имаше неща , които е трудно да видиш да практикува друг футболен отбор в България . Видях преса в противниковата половина - нещо невиждано по нашите ширини . Организирана преса, която на моменти объркваше холандските футболисти ...Имаше удари отдалеч (рядкост за бг тим) .Имаше атаки , бързи и хубави . Атаки,обаче без замисъл - не знаят как трябва да се вкара гол.
Всичко това до 65 минута ... После какво стана - окапаха физически и ни минаваха откъдето си искат . Вкараха онова бързото крило отляво и то ни развинти . Полузащитата се огъна и почнаха да ни натискат . Едно статично положение , разбъркване, рикошет , гол...
Диагноза:Нямаме тактическа и физическа подготовка ! Трябват такива специалисти. Талантите не са спрели да се раждат по нашите ширини . Просто трябва от раничко някой да се занимава с децата - говорим за доказани специалисти !
За мача България - Англия - мисля ,че Матеус трябва да вика млади футболисти . И на баба ми е ясно ,че Благо Георгиев не е футболист. Чавдар Янков също не бива да се вика. Трябва да се налагат младите - сега му е времето на Сашко Тонев и на другите да се викат - да трупат мачове и да се обиграват .
Това ми е мнението !
Миналата събота гледах контролата България-Македония до 17 години,македончетата ни размазаха тотално,така че в близките 10 годинине очаквайте класиране на голям форум.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
727150 гореща линия за онаниз.м 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
iori написа:Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?
Който се е излъгал да ходи се е прецакал. Аз отдавна си ценя времето, парите и нервите и по стадиони в България не ходя. Няма тръпка там.
iori написа:Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?
В интерес на истината , дори на тия мръсни седалки си заслужава да видиш Руни, Тери, Лампард и всички останали...за това са ходили хората, татуировките и гела на Джизъз можем да ги видим и в някой жълт сайт

SIN2 написа:iori написа:Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?
Който се е излъгал да ходи се е прецакал. Аз отдавна си ценя времето, парите и нервите и по стадиони в България не ходя. Няма тръпка там.
Как да няма тръпка да си вземеш билет за място и ред на националния и после да се караш с някакъв селчо щото ти е седнал на мястото - да си дошъл по-рано

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
iori написа:Как да няма тръпка да си вземеш билет за място и ред на националния и после да се караш с някакъв селчо щото ти е седнал на мястото - да си дошъл по-рано
За мен не е. По принцип, скупчването на едно място на тълпи полуидиоти и милиция ми е леко противно. Като прибавим към това и лошите стадиони и най-вече, че няма нищо за гледане... човек трябва да е луд за да отиде.
В края на 70-те и 80-те години спорехме и се карахме защо се взимат основно играчи от София , а по-малко от провинцията , защо по-вече от Левски , а по-малко от ЦСКА и обратно.
От края 90-те години спорът беше играчи от А-група срещу играчи играещи в чужбина , българи срещу натурализирани българи. И имаше спорове защото имаше алтернатива.
СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СПОРИ ,защото няма алтернатива , който и да пуснат от Левски и Цска и Литекс все тая.
Алчно БФС ,надценени треньори , "футболисти"- измислени герои !!!
Само публиката на националния отбор остана на ниво.
От края 90-те години спорът беше играчи от А-група срещу играчи играещи в чужбина , българи срещу натурализирани българи. И имаше спорове защото имаше алтернатива.
СЕГА ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СПОРИ ,защото няма алтернатива , който и да пуснат от Левски и Цска и Литекс все тая.
Алчно БФС ,надценени треньори , "футболисти"- измислени герои !!!
Само публиката на националния отбор остана на ниво.
Даже Иван Иванов подаде головия пас за попадението на Шамрок Роувърс,Бодуров закопа Литекс срещу Висла в Ловеч,тези двамата не стават вече дори и за новият Пирин,дето започва от А-ОКРЪЖНА група.IOTUR4O написа:Имам первезното чувство, че оня ****** Матеус нарочно пусна тоя малоумен състав, за да се изгаври с България. Наистина недоумявам присъствието на футболисти като Иван Иванов (отпаднал преди броени дни от евротурнирите от ирландски полу-аматьори), Бодуров, който всеки момент очаквах да извади тефтерчето и да иска автографи от англичаните, Благо Георгиев, Цветан Генков, Занев. Фактът, че най-добрият краен защитник в България Бандаловски играеше на безумната за него позиция, като външен халф говори достатъчно за пълната некомпетентност на немската подлога...
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ама то мач ли имало? Хах та аз тия направо ги забравих. То вече нашия футбол е направо жалък. Само от време на време гледам Левски и то без някаква особенна емоция. А тая титла и купа на първенството БФС да си напъхат някъде, защото такова кухо първенство няма.
България !!!!