trakia написа:ReZo написа:дано да съм лош пророк, но си мисля,че ни чака звучен шамар от Поморие !
последните събития в клуба не ми харесват и водят именно към такива мисли...
има ли проблеми в съблекалнята, взриви ли се атмосферата, нищо добро не може да излезе
лимона бойкотирал курдов, той се цупи, звездеят се разни момченца, а забравят,че от БОТЕВ по-голям няма
Хубчев се прави на строг фелдфебел и е напът да изпусне съблекалнята
за капак - резултатите ни в първите три кръга не са никак обещаващи, да не говорим за играта, с която са постигнати - МЪКА...
и откъде тоя оптимизъм у повечето ни фенове, не знам ?!
единствено великата ни ПУБЛИКА е на топ-ниво ...но на терена не играе тя, а футболистите
които май е крайно време да разберат за кой отбор именно играят и да си оставят и последната капка пот по терена...
очаквам с голямо любопитство мача
и ако пак не бием, някой да си заминава
дали ще е Хубчев, дали Лимона , все тая....
БОТЕВ не може да си позволи 3 мача подред без победа, в сезона, в който ще празнува 100-годишнина и А група не е просто цел, а задължение !
по-добре някой да си замине сега и да има промяна, защото после ще е късно !
но пак казвам, дано не съм прав и дано бием..макар и измъчено , ако ще и с 0:1 в 95-та
важни са резултатите сега и само те могат да донесат спокойствие
както в съблекалнята, така и на феновете !
САМО БОТЕВ
Започваш и завършваш с "дано да съм лош пророк" - е аре кажи ми закъв ти е изобщо да бием трудно ,като ти си изписал възможно най-черния сценарйи и вече си взел решението кой куц,кой става и на кой не му става???
Изгони Хубчев за 3 мача и разясни на всички ,че Поморие са от класата на Реал Мадрид.
Ти ли ще ставаш треньор???
За мача очаквам победа и ме дразни как някои хора от сега пишат небивалици от тип "те не се борят за нищо и ще легнат" такова изказване от устата на ония със синята емблемка е разбираемо ала от наши фенове недопустимо ,едва ли не ако бием умаловажавате успеха ни !
Само Ботев !
Хубаво е,прекрасно е да си оптимист и да вярваш в успеха...И аз искам да вярвам, но съм леко песимист вече ...
Нали знаеш каква е разликата между оптимиста и песимиста..
Песимиста е информиран оптимист

В Гдиня, Полша, няма как да знаеш за някои негативни събития, които се случват в клуба и които нямат нищо общо със съблекалнята, тимонов,курдов и хубчев....
а те ме притесняват много повече ..
повтарям, в КЛУБА, а не в отбора, защото има разлика....
и аз не го вярвах доскоро и предпочитах бъда само оптимист, но вече със сигурност знам, че има някои жадни за лесни кинти хора, гравитиращи около клуба
Дано и този път каруцата не се обърне , когато е късно....
Нарочно не пиша по темата с подробности, за да не се вдига излишно напрежението...ОТБОРА няма нужда от това !
Искам само добри резултати, те ще тушират всякакво напрежение
лошото е,че резултатите на ОТБОРА, са пряко следствие от ситуацията в КЛУБА
свързани са нещата и няма как да не бъдат
а иначе, най-лесно е даси заровим главата в пясъка и да си викаме "всичко е наред, няма проблеми, вдигаме се и бием"