Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Re: Поморие - БОТЕВ събота 17ч

Мнениеот ReZo » 31 авг 2011 17:01

trakia написа:
ReZo написа:дано да съм лош пророк, но си мисля,че ни чака звучен шамар от Поморие !
последните събития в клуба не ми харесват и водят именно към такива мисли...
има ли проблеми в съблекалнята, взриви ли се атмосферата, нищо добро не може да излезе
лимона бойкотирал курдов, той се цупи, звездеят се разни момченца, а забравят,че от БОТЕВ по-голям няма
Хубчев се прави на строг фелдфебел и е напът да изпусне съблекалнята
за капак - резултатите ни в първите три кръга не са никак обещаващи, да не говорим за играта, с която са постигнати - МЪКА...

и откъде тоя оптимизъм у повечето ни фенове, не знам ?!

единствено великата ни ПУБЛИКА е на топ-ниво ...но на терена не играе тя, а футболистите
които май е крайно време да разберат за кой отбор именно играят и да си оставят и последната капка пот по терена...

очаквам с голямо любопитство мача
и ако пак не бием, някой да си заминава
дали ще е Хубчев, дали Лимона , все тая....

БОТЕВ не може да си позволи 3 мача подред без победа, в сезона, в който ще празнува 100-годишнина и А група не е просто цел, а задължение !
по-добре някой да си замине сега и да има промяна, защото после ще е късно !

но пак казвам, дано не съм прав и дано бием..макар и измъчено , ако ще и с 0:1 в 95-та
важни са резултатите сега и само те могат да донесат спокойствие
както в съблекалнята, така и на феновете !

САМО БОТЕВ

Започваш и завършваш с "дано да съм лош пророк" - е аре кажи ми закъв ти е изобщо да бием трудно ,като ти си изписал възможно най-черния сценарйи и вече си взел решението кой куц,кой става и на кой не му става???
Изгони Хубчев за 3 мача и разясни на всички ,че Поморие са от класата на Реал Мадрид.
Ти ли ще ставаш треньор???

За мача очаквам победа и ме дразни как някои хора от сега пишат небивалици от тип "те не се борят за нищо и ще легнат" такова изказване от устата на ония със синята емблемка е разбираемо ала от наши фенове недопустимо ,едва ли не ако бием умаловажавате успеха ни !
Само Ботев !

Хубаво е,прекрасно е да си оптимист и да вярваш в успеха...И аз искам да вярвам, но съм леко песимист вече ...
Нали знаеш каква е разликата между оптимиста и песимиста..
Песимиста е информиран оптимист ;)
В Гдиня, Полша, няма как да знаеш за някои негативни събития, които се случват в клуба и които нямат нищо общо със съблекалнята, тимонов,курдов и хубчев....
а те ме притесняват много повече ..
повтарям, в КЛУБА, а не в отбора, защото има разлика....
и аз не го вярвах доскоро и предпочитах бъда само оптимист, но вече със сигурност знам, че има някои жадни за лесни кинти хора, гравитиращи около клуба

Дано и този път каруцата не се обърне , когато е късно....

Нарочно не пиша по темата с подробности, за да не се вдига излишно напрежението...ОТБОРА няма нужда от това !
Искам само добри резултати, те ще тушират всякакво напрежение
лошото е,че резултатите на ОТБОРА, са пряко следствие от ситуацията в КЛУБА
свързани са нещата и няма как да не бъдат

а иначе, най-лесно е даси заровим главата в пясъка и да си викаме "всичко е наред, няма проблеми, вдигаме се и бием"
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 31 авг 2011 17:25

Mincho написа:Ботев ще бере сериозни ядове с поморийци. Гледах им два мача този сезон...и съм възхитен. Запазили са състава си с 2-3 изключения. Сработен, грамотен тактически, сплотен и играещ с настроение тим. Играят на висока скорост и изкючително агресивно и атакуващо. Знам Хубчев какъв футбол изповядва.....и определено ще берете ядове. Ако пък мача е в Поморие на изкуственото..нямате никакви шансове. Срещу Несебър можеха да вкарат 10 гола, а получиха два след груби грешки в отбрана. Именно там ви е шанса..централната двойка е добра, но и липсва стиковка. Там е една от промените от миналата година. Затова, че... не очаквайте лесен мач.

Ами аз ще ти кажа какъв футбол "изповядва" Хубчев ...
Точно това е неговият стил на игра. Стил, който предаде на Черноморец Поморие. Стил, който ще предаде и на Ботев Пловдив, но трябва на всички да ни е ясно, че това не става за ден или два ..
Всичко ще дойде на мястото си, както знаят всички тук - хубавите неща стават бавно.
Аз съм оптимист за мача, както и за влизането ни в "А" група ..
Много бързо започнахте да ни отписвате, 3 кръга са минали, 3 кръга, в които виждам как Ботев израства мач след мач ..
Ако Лимона и Курдов не се бяха сдъвкали в съблекалнята, щяха да играят титуляри срещу Сливен и 100% щяхме да победим, защото е недопустимо сам срещу вратаря да изпуснеш по такъв нелеп начин най-чистата ситуация (визирам пропуска на Байрев, но не го упреквам, защото не той трябва да вкарва головите, неговата работа си е свърши прекрасно) ..
За съжаление вътрешният правилник ги остави извън терена.
С всеки един изминал мач, виждам как Ботев придобива стил на игра ..
Хубчев ще си свърши работата, както направи в Поморие.
Трябва само да го оставим на спокойствие ..
Аз съм сигурен, че ако недай си Боже стане нещо и загубим в Бургас, ще има доста хора, които ще поискат оставката на Хубчев, но ще си останат с искането.
Няма смисъл да се пишат какви ли не небивалици спрямо Хубчев, каквото и да се пише, на които и да не му харесва, Хубчев остава и това е :!:
Мисля, че мача с Черноморец Поморие ще го вземем, макар и трудно, ще го вземем!
Мощно в Бургас :!: :!: :!:

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 31 авг 2011 21:52

dagger1912 написа:
Mincho написа:Ботев ще бере сериозни ядове с поморийци. Гледах им два мача този сезон...и съм възхитен. Запазили са състава си с 2-3 изключения. Сработен, грамотен тактически, сплотен и играещ с настроение тим. Играят на висока скорост и изкючително агресивно и атакуващо. Знам Хубчев какъв футбол изповядва.....и определено ще берете ядове. Ако пък мача е в Поморие на изкуственото..нямате никакви шансове. Срещу Несебър можеха да вкарат 10 гола, а получиха два след груби грешки в отбрана. Именно там ви е шанса..централната двойка е добра, но и липсва стиковка. Там е една от промените от миналата година. Затова, че... не очаквайте лесен мач.

Ами аз ще ти кажа какъв футбол "изповядва" Хубчев ...
Точно това е неговият стил на игра. Стил, който предаде на Черноморец Поморие. Стил, който ще предаде и на Ботев Пловдив, но трябва на всички да ни е ясно, че това не става за ден или два ..
Всичко ще дойде на мястото си, както знаят всички тук - хубавите неща стават бавно.
Аз съм оптимист за мача, както и за влизането ни в "А" група ..
Много бързо започнахте да ни отписвате, 3 кръга са минали, 3 кръга, в които виждам как Ботев израства мач след мач ..
Ако Лимона и Курдов не се бяха сдъвкали в съблекалнята, щяха да играят титуляри срещу Сливен и 100% щяхме да победим, защото е недопустимо сам срещу вратаря да изпуснеш по такъв нелеп начин най-чистата ситуация (визирам пропуска на Байрев, но не го упреквам, защото не той трябва да вкарва головите, неговата работа си е свърши прекрасно) ..
За съжаление вътрешният правилник ги остави извън терена.
С всеки един изминал мач, виждам как Ботев придобива стил на игра ..
Хубчев ще си свърши работата, както направи в Поморие.
Трябва само да го оставим на спокойствие ..
Аз съм сигурен, че ако недай си Боже стане нещо и загубим в Бургас, ще има доста хора, които ще поискат оставката на Хубчев, но ще си останат с искането.
Няма смисъл да се пишат какви ли не небивалици спрямо Хубчев, каквото и да се пише, на които и да не му харесва, Хубчев остава и това е :!:
Мисля, че мача с Черноморец Поморие ще го вземем, макар и трудно, ще го вземем!
Мощно в Бургас :!: :!: :!:

Просто няма какво да се добави ;)

vranchevi
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот vranchevi » 01 сеп 2011 07:38

Вече сме в Поморие- чакаме ви. На края на магистралата преди Стара Загора има ремонт и е направен обходен път.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 01 сеп 2011 08:08

Ние сме на сл.бряг,ще се събираме ли някъде?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 сеп 2011 09:02

ReZo неможе за 3 мача и да се гонят щабове, играчи и прочие. Това е показател за аматьорщина! Навсякаде по света в силните държави се дава време за изграждане на нещо. А при такива малки провали се осигурява и картбланш за поправка. Несериозно е с 3 мача в които отбора има 5 точки да се търси оставка. Замисли се ако при всеки провал за 3 седмици гоним играчи или треньор дали някои изобщо ще иска да играе, ръководи нашият клуб някога. Това е смешно. И още нещо. Ние не сме ръководство и нямаме никакво право да се бъркаме в работата му. Като фенове имаме глас който можем да изразим официално чрез декларации. Събираме се редовно, изложи си предложението за оставки и готово.

За мен е най-грешното нещо да се правят промени едва 3 седмици официални мачове. Един отбор се гради с години а не с дни. Ако не сме успяли да изградим отбор за А група то по-добре да си седим тука и догодина. Аз искам стабилно изграден тим а не надут балон. Нека бъдем по-спокойни. Това че стъпихме на криво при това на като гост на един от силните клубове в групата, не значи, че за нищо не ставаме. И срещу Сливен и Спартак бяхме по-добрите отбори, като смея да твърдя, че Сливен тотално ги надиграхме и само шанса и вратаря им помогна!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 01 сеп 2011 11:28

Песимиста е неразвит Оптимист.

Песимиста преди мач - обяснява надълго и нашироко как отбора е в лошо състояние, треньора не става, управата гледа само собствените си интереси, няма пари за нищо.
Песимиста по време на мач - яде злобно семки, очаква най-лошото. Ако вземе, че отбора победи - това не е много на добре, защото проблемите в отбора ще се прикрият и после ще изникнат с двойно по-голяма сила. Чувства се добре, но бързо му минава.

Оптимиста преди мач - твърдо убеден, че отбора ще победи, чака с нетърпение мача ...
Оптимиста по време на мач - скача, пее (независимо от възрастта си). Каквото и да става на терена е уверен в победата на отбора си. Ако по някаква причина отборът му не победи е афектиран, но бързо му минава.

Изборът е ваш момчета и момичета. Не бъркайте Истината с фактите. Животът ви зависи само от вас самите ... :)
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 01 сеп 2011 13:43

Дайте инфо, мача в бургас ли ще е?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 01 сеп 2011 15:27

Мачът последно ще бъде в Поморие, а билетите отпуснати за мача са 1000.

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 01 сеп 2011 15:53

Резултат 0:2 ,този път няма да пропускаме.

Върни се в “Ботев”