Офтопик:
! |
Пиши по темата ![]() |
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
! |
Пиши по темата ![]() |
joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...
milanov69 написа:И кого да назначи Батков за треньор ? Ото Рехагел ли ? И защо една група от 5-6 наркоманчета се представят за целият сектор Б ? Има хиляди ЛЕВСКАРИ които не споделят мнението им за смяна на Велев !
Blue_Lion написа:joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...
Кокала - треньор на Левски 2 годиниА защо не и Томов да ни стане президент ?!
joro_787 написа:Blue_Lion написа:joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...
Идеята ми беше да му се даде шанс и възможност да покаже може ли да изгради силен отбор или не може. А ако смяташ, че Батков е толкова зле като президент и само Томов е по-надолу, ми кажи кой друг да е ? Щом искаш и нов собственик, трябва да покажеш и кой да е новият.
joro_787 написа:Blue_Lion написа:joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...
Идеята ми беше да му се даде шанс и възможност да покаже може ли да изгради силен отбор или не може. А ако смяташ, че Батков е толкова зле като президент и само Томов е по-надолу, ми кажи кой друг да е ? Щом искаш и нов собственик, трябва да покажеш и кой да е новият.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта