Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Сектор Б иска среща с Батков

Мнениеот Yobs1912 » 14 юни 2009 18:28

ТРИБУНА ИЗТОК ИСКА СРЕЩА С ХРИСТОЛОВ !

Офтопик:
Ако все пак се срещнете със селяка,искам клипчета :twisted:

!
Пиши по темата :!:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 юни 2009 18:42

joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...

Кокала - треньор на Левски 2 години :shock: А защо не и Томов да ни стане президент ?!
Изображение

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 14 юни 2009 18:49

Стигнем ли до там група фенове да диктува на собственика какво да прави, то жална ни майка. Ще се засилим по стъпките на чорбата с бясна скорост. Между другото повечето пускащи такива темички май са се регистрирали точно за това, след като преди време, под други никове, ни обеждаваха как Кокала трябва да се смени точно преди дербито. Човека стана шампион въпреки тях и сега се чудят как да съсипят отбора преди най-важните мачове, защото и на най-големият малоумник е ясно, че в момента Борат няма пари за качествен чужд треньор. В България всички са от един дол дренки само дето някои никога няма да станат шампиони.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 14 юни 2009 18:49

Какви са тия глупости - феновете на среща с президента да искат смяна на треньора?!? Защо не почнем да редим и състава, а?
Ей сега ще ви направя една анкета за стартовата единайсеторка. После ще определим кои футболисти ще продадем. А след това кои да закупим. Ама трябва да съберем пари, за да ги купим. Нали знаете - който ПЛАЩА, той поръчва музиката.
Ама що така се разбягахте? Какво? Нямате по някоя свободна хилядарка да отделите за любимия Левски?
Луда работа!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 14 юни 2009 18:54

milanov69 написа:И кого да назначи Батков за треньор ? Ото Рехагел ли ? И защо една група от 5-6 наркоманчета се представят за целият сектор Б ? Има хиляди ЛЕВСКАРИ които не споделят мнението им за смяна на Велев !

Напълно си прав,според мен ако така наречения новосформиран НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕВСКИ продължи да съществува в тази форма,с фиктивен председател и под шапката на СОФИЯ ЗАПАД,за първия мач от евритурнирите на стадиона може да има само 5-6 наркоманчета.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
joro_787
Контакти:

Мнениеот joro_787 » 14 юни 2009 19:03

Blue_Lion написа:
joro_787 написа:И аз съм на мнението, че фенклубът не може да представлява и изразява мнението на всички фенове на Левски. На един треньор му трябва време, за да се докаже и това време не е няколко месеца, а поне 2 години. Така в действителност ще се види резултатът от работата му. Смятам, че всеки трезвомислещ и интелигентен човек осъзнава това. Велев е треньорът, който направи Левски шампион тази година. И това е факт! На човека трябва да му са даде шанс, да си направи селекция, да си проведе подготовка и да се пребори за добро представяне в Евротурнирите. И тъй като всички говорят колко добър треньор беше Мъри, само да си спомнят първият му сезон. Даде му се шанс и видяхте резултата...

Кокала - треньор на Левски 2 години :shock: А защо не и Томов да ни стане президент ?!

Идеята ми беше да му се даде шанс и възможност да покаже може ли да изгради силен отбор или не може. А ако смяташ, че Батков е толкова зле като президент и само Томов е по-надолу, ми кажи кой друг да е ? Щом искаш и нов собственик, трябва да покажеш и кой да е новият.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 14 юни 2009 19:04

Защо не ? След като уволнихте един треньор постигнал 14 победи в 15 мача , сега може да го последва и такъв станал шампион.
И в двата случая е ясно че резултатите се постигат по втория начин , треньора никой не го брои за жив. Кокала може да ге докаже в евротурнирите , ако му дадат шанс.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 14 юни 2009 20:03

Абе каквото и да си говорим,Кокала не става за тренъор.Просто няма елементарни познания за тази игра,винаги бърка в състава,а и най ме дразни това,че в атака нямаме никаква идея и постоянно разчитаме на Гонзо,просто такава е философията на Велев.ВЕЛЕВ-ВЪН.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 юни 2009 20:13

joro_787 написа:
Blue_Lion написа:

Идеята ми беше да му се даде шанс и възможност да покаже може ли да изгради силен отбор или не може. А ако смяташ, че Батков е толкова зле като президент и само Томов е по-надолу, ми кажи кой друг да е ? Щом искаш и нов собственик, трябва да покажеш и кой да е новият.

Идеята ми беше,че ако Велев остане 2 години в Левски - този отбор нищо добро няма да види ! Станахме шампиони,защото другите бяха по-слаби,но това няма да трае вечно ! Аз лично смятам,че Велев не става и трябва да бъде сменен ! Не знам дали сега е идеалния момент,защото нещата в момента се стабилизираха и се изгради колектив,но в дългосрочен план не е той човека за Левски ! На този етап за Левски по-добър вариант от Батков няма,защото ако не друго,е Левскар ! Най-важният ход за Левски сега е връщането на Наско Сираков !
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 юни 2009 20:33

joro_787 написа:
Blue_Lion написа:

айде и аз да се намеся...искам да кажа че според мен колко станаха 9 10 месеца вече Кокала ни е треньор...5 години преди това е в отбора за него няма и време за адаптация в този отбор...познава всички знае начина на работа познава шефовете си и основните играчи.... след тези 10 месеца аз не виждам и мъничка идея в играта ни.. още по зле дори си мисля, че май с Вуцов(единственият ни мач с него) беше доста по смислен ... разбирам да кажеш не му давате шанс когато беше декември... ама мианаха още 6 месеца и играта ни не се подобрява... за толкова време може да не е постигнал играта, която желае но трябваше поне да е постигнал някакви наченки на подобрение и постоянство ....искам да кажа едно 4 5 мача да играят с един и същ стил на игра да се опитват да се развиват по определн начин и един да се дънят.. а те 45 мин играят добре, 90 играят зле... 45 играят прилично.. и ту ползваме крилата , ту високи балони , ту всичко минава през йовов и всички топки към Гонзо, ту има идея.. абе ние нямаме облик а той е повтарям от 10 месеца старши треньор и помощник от 5 години....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Архив”