Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот captain_drifuss » 26 авг 2011 10:47

crap написа:Милен снощи пак обърка състава!

а кого да беше пуснал!? това е съставът, няма друг!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 авг 2011 10:52

vaskonti написа:
bigbonusprize написа::o
Как така Радуканов няма място в ЦСКА? Не беше ли точно той бг Моуриньо?

Стига с тоя Моуриньо! Това е измислица не на феновете, а на журналистите! Същите тия журналисти, според които в България играят Меси и Роналдо! Колкото въпросните Меси и Роналдо наистина са те, толкова и тия журналисти са такива!

Много лоша услуга му правят тия поръчковите. Обявяват го за невероятен още преди да има пълен сезон и после паденията болят, както за него, така и за феновете. Ама тук ОГРОМНА вина имат вашите собственици, които поръчват повечето от тия писания - справка Тема Спорт...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 авг 2011 11:14

captain_drifuss написа:

Глупости!
YA GUNNERS YA

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 26 авг 2011 11:18

crap написа:
captain_drifuss написа:

Глупости!

С радио спори ли се? Гледай си кефа и не се занимавай с ... 8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 авг 2011 11:24

captain_drifuss написа:Радуканов не е проблемът, няма какво да го нападате! човекът работи добре с матеирала, който има. ЦСКА е най-силният БГ отбор благодарение на него. да не прави смени, но и Любо Пенев не правеше и бъркаше съставът навремето (спомнете си пролетта на 2009-а). проблемът е, че класен футболист трудно ще дойде в България (в частност дори и в ЦСКА или Левски) и е трудно да се сглоби конкурентен отбор.
Стяуа направиха селекция за над 5 милиона и обраха най-доброто от Румъния с изключение на Зику. ЦСКА взеха Зику. това е. имаме нужда от едина силен централен защитник, който да стабилизира цялата защита и от един вътрешен халф с голяма класа и перфектна физическа подготовка. това е! няма нужбда от нищо друго, другите постове си ги имаме дори ако броим Делев за продаден! и не забравяйте, чх миналта година по това време имахем 1 точка, а сега имаме 9. Не забравяйте, че Делев и Платини ги бяхме отпиасли за футбола а сега им търсим по 2 млн. евро!!! къде бяха Глачев, Румен и Бандата, къде са сега!? каква беше атмосферата в отбора преди година и каква е сега!? не отричайте качествата на Милен Радуканов! тепърва предстои да се докаже колко добър треньор е!!!!! само ЦСКА!!!

"къде бяха Глачев, Румен и Бандата, къде са сега!? каква беше атмосферата в отбора преди година и каква е сега!?"
Къде са?Каква е атмосферата сега?
Подсказвам:сърдити млади момчета,които не помирисват терен,Янчев,който тотално е изпуснал въздуха,но се прави на тартор,Делев-и той се изживява като тартор,всички срещу Зику,който лапа един куп пари,за да разхожда фанелката...
" не отричайте качествата на Милен Радуканов!"
Какви,всъщност,са тези митични качества на Радуканов?Някой може ли да ги изброи?Защото тук ги използвате като някакъв събирателен термин,а никой не е дал "разбивка" да ги видим кои са,аджеба...

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 26 авг 2011 11:35

Оставете човека да си върши работата и не създавайте допълнително напрежение. Толкова са възможностите на управата, на треньора и на играчите. Всичко е нормално за момента. Ако сте фенове - подкрепете ги, ако не сте - основете си отбор и покажете как се прави!

А феновете на другите отбори да си гледат и анализират техните състави, ръководители и проблеми!
“Прост народ - слаба държава”

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 авг 2011 11:46

Съгласен съм,че малкото положително,което гореизброените показаха в пролетния сезон ,сега го няма. Нещо се случва с тези момчета и ми се струва ,че вина има и в изграждането на спортната им форма. Явно са преуморени,защото снощи нямаше един играч,който да играе с настроение и живот - като че ли някакви зомбита щъкаха по терена.Радуканов е виновен,защото не дава шанс на други да са титуляри- така скапва едни физически,а други - психически.Вконтролите още се виждаше колко по-отговорно подхождаха тези,които той държи в резерв, а т.нар. титуляри още тогава се подиграваха с другите и с надменното си отношение се смятаха за голяма работа,а дори загубиха мач и бяха на път да се провалят във втори,ако не бяха резервите да направят равен. Така че самочувствието,което натрупаха от пролетта сега се отразява негативно върху играта им, но това се получава,когато сивото вещество е малко

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 26 авг 2011 12:14

За съжаление Милен има още доста да учи, но това е нормално - поне е млад, интелигентен, това е бъдещето, трябва да заложим на него, други алтернативи няма според мен. Засега той направи това, което всички добри български треньори успяват да направят - вдигна отбора, оправи самочувствието и настроението в съблекалнята, надъха играчите. Но дотук... за съжаление тези ефекти са винаги краткосрочни.

В мачовете със Стяуа Милен обаче беше надигран тотално тактически и това трябва да го признаем. Дано да си направи правилните изводи и анализи, защото сега като му чета изказванията хич не ми харесва работата - доста примиренчески, това било нивото, с тези играчи толкова... ок, това всички го знаем, но има и доста други причини, поради които ЦСКА дори не успя да влезе в битка и грохна и двата мача след 65-70 мин.

Потребителски аватар
Amazin
Контакти:

Мнениеот Amazin » 26 авг 2011 13:00

Тактически Милен се оказа на светлинни години зад треньора на Стяуа..

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 26 авг 2011 13:59

danko_sot написа:Няма да скрия, че съм разочарован от Милен Радуканов не само като треньорски качества, но и от поведие, изказвания и т.н. Вчера сядам пред тв-то, пускам Канал 3 и го слушам на пресконференцията. "Ама видите ли, момчетата ги било едва ли не страх да играят щото после вестниците щели да ги разглобят". В Б-я се правило винаги трагедия и очакванията били много големи и за това отборът играел така напрегнато. Ми много ясно бе, Милене, като те е страх недей ходи в гората при мечките. Той кво очаква- тва е ЦСКА, а не Вихър Горубляне. Там медиите ще го пожалят при всички положения. И почва такъв да се звери и нерви на медиите в стил Гонзо, а отделно напоследък Милен на мен малко почва да ми прилича и на Тройчо като поведение. Визирам и псуването по скамейката на Черноморец и тонът, с който говори напоследък Милен. А аз го мислех за друг тип човек. Не че има нещо лошо в това да има хъс и да е надъхан, но просто останах разочарован от поведението му напоследък. Просот си мислех, че е различен и специален. Само че митът за Мауриньо вчера се сгромоляса с страхотна сила. Не че нещо, но най малкото, което е Мауриньо е гений в тактическо отношение във футбола, а Милен е на едно доста по-посредствено ниво засега. Все пак не мисля, че има спор, че трябва да му се даде шанс до края на шампионата и след това в зависимост от резултатите и начинът на игра да се решава за бъдещето му

Не може да отричаш легенди в ЦСКА,с това те почвам.Стойчо,може би него имаш предвид,направи ЦСКА шампион от трите си престоя на Армията,за нашите стандарти това е прекрасно.Освен това аз искам треньори с манталитет на победители,а не на п`тки.Радуканов е страхотен треньор и поне според мен и ти,и другите,които го плюят постоянно,много прибързвате.Човекът има качества да работи,оставете го да работи,да отпаднали сме от Стяуа,отбор по класен от нашия,с база и условия,ние сега градим.Радуканов е бъдещето,доверете му се и той няма да ви разочарова.Човек се учи от грешките си,той ще ги намери и поправи.Никой не е безрешен.

Върни се в “ЦСКА”