crap написа:Милен снощи пак обърка състава!
а кого да беше пуснал!? това е съставът, няма друг!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
crap написа:Милен снощи пак обърка състава!
vaskonti написа:bigbonusprize написа::o
Как така Радуканов няма място в ЦСКА? Не беше ли точно той бг Моуриньо?
Стига с тоя Моуриньо! Това е измислица не на феновете, а на журналистите! Същите тия журналисти, според които в България играят Меси и Роналдо! Колкото въпросните Меси и Роналдо наистина са те, толкова и тия журналисти са такива!
captain_drifuss написа:crap написа:Милен снощи пак обърка състава!
crap написа:captain_drifuss написа:crap написа:Милен снощи пак обърка състава!
Глупости!
captain_drifuss написа:Радуканов не е проблемът, няма какво да го нападате! човекът работи добре с матеирала, който има. ЦСКА е най-силният БГ отбор благодарение на него. да не прави смени, но и Любо Пенев не правеше и бъркаше съставът навремето (спомнете си пролетта на 2009-а). проблемът е, че класен футболист трудно ще дойде в България (в частност дори и в ЦСКА или Левски) и е трудно да се сглоби конкурентен отбор.
Стяуа направиха селекция за над 5 милиона и обраха най-доброто от Румъния с изключение на Зику. ЦСКА взеха Зику. това е. имаме нужда от едина силен централен защитник, който да стабилизира цялата защита и от един вътрешен халф с голяма класа и перфектна физическа подготовка. това е! няма нужбда от нищо друго, другите постове си ги имаме дори ако броим Делев за продаден! и не забравяйте, чх миналта година по това време имахем 1 точка, а сега имаме 9. Не забравяйте, че Делев и Платини ги бяхме отпиасли за футбола а сега им търсим по 2 млн. евро!!! къде бяха Глачев, Румен и Бандата, къде са сега!? каква беше атмосферата в отбора преди година и каква е сега!? не отричайте качествата на Милен Радуканов! тепърва предстои да се докаже колко добър треньор е!!!!! само ЦСКА!!!
danko_sot написа:Няма да скрия, че съм разочарован от Милен Радуканов не само като треньорски качества, но и от поведие, изказвания и т.н. Вчера сядам пред тв-то, пускам Канал 3 и го слушам на пресконференцията. "Ама видите ли, момчетата ги било едва ли не страх да играят щото после вестниците щели да ги разглобят". В Б-я се правило винаги трагедия и очакванията били много големи и за това отборът играел така напрегнато. Ми много ясно бе, Милене, като те е страх недей ходи в гората при мечките. Той кво очаква- тва е ЦСКА, а не Вихър Горубляне. Там медиите ще го пожалят при всички положения. И почва такъв да се звери и нерви на медиите в стил Гонзо, а отделно напоследък Милен на мен малко почва да ми прилича и на Тройчо като поведение. Визирам и псуването по скамейката на Черноморец и тонът, с който говори напоследък Милен. А аз го мислех за друг тип човек. Не че има нещо лошо в това да има хъс и да е надъхан, но просто останах разочарован от поведението му напоследък. Просот си мислех, че е различен и специален. Само че митът за Мауриньо вчера се сгромоляса с страхотна сила. Не че нещо, но най малкото, което е Мауриньо е гений в тактическо отношение във футбола, а Милен е на едно доста по-посредствено ниво засега. Все пак не мисля, че има спор, че трябва да му се даде шанс до края на шампионата и след това в зависимост от резултатите и начинът на игра да се решава за бъдещето му
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 13 госта