Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот patron » 26 авг 2011 01:53

И аз съм на мнение, че нямаме свестни дефанзивни халфове и това ни е най-голямата грешка в селекцията :!: Янчев е на години вече, а Галчев е прекалено колеблив, в смешната А група може и да ни вършат работа, но навън резултата е очеваден :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 26 авг 2011 01:56

Joni_ написа:Никой не говори за смяна на Радуканов. Ако това се случи ще е най тъпото нещо.Ясно е, че има още какво да учи, но то с този материал и за без пари толкова.

Евала че го разбираш, а иначе относно селекцията бъдете сигурни, че титаните не са му отпуснали много пари, като вземеш един класен чужденец като Зику и то нищо не остава, после само запушваш дупки. То с много пари и баба знае! И на Мауриньо с тая селеция ще му е трудно да бие Стяуа. Иначе нищо не е загубено, време ни е за дубъл и по възможност две победи срещу левски, щото калидковците винаги като са по-слаби се измъкват с равен някакси.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 авг 2011 01:59

patron написа:И аз съм на мнение, че нямаме свестни дефанзивни халфове и това ни е най-голямата грешка в селекцията :!: Янчев е на години вече, а Галчев е прекалено колеблив, в смешната А група може и да ни вършат работа, но навън резултата е очеваден :!:

И в БГ не вършат работа братле...загледай се някой мач.По 5 фала за картон до полувремето,а ако е някой съдия на място ги шари още до 20-та мин.Отделно "организират" по 10 контраатаки за противника,бавна мисъл,бавно преливане да не кажа никакво...бавно,бавно,бавно.
Изображение

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 авг 2011 02:11

Дори и да махнат Радуканов кой ще поеме отбора бе хора? Кой е по-добър в България от него, кажете ми? 1 пример искам само, не повече! НЯМА, НИЩО НЕ СТАВА ОТ БГ ФУТБОЛА, ТОВА Е САМАТА ИСТИНА, КОЛКОТО И ДА ОТРИЧАХ, КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ИСКАШЕ ДА ГО ПРИЗНАЯ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, 25 000 ЧОВЕКА КРЕЩЯХМЕ КАТО ЛУДИ ДНЕСКА, ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА! КАК МОЖЕ ДА НИ ВКАРАТ ТАКЪВ СМЕШЕН ГОЛ БЕ, КАК МОЖЕ?! СЕКТОР "Г" ЗА ПРЪВ ПЪТ ГО ВИДЯХ ТОЛКОВА МОЩЕМ И ОБИДИНЕН, ПОКЛОН, ГОРД СЪМ, ЧЕ БЯХ ЧАСТ ОТ ТОВА, НО ФУТБОЛИСТИТЕ НА ТЕРЕНА С НИЩО НЕ ПОКАЗАХА, ЧЕ ИГРАЯТ ЗА ПУБЛИКАТА! ЯСНО Е, В БЪЛГАРИЯ НЯМА КОЙ ДА НИ БИЕ, АМА НИЕ ИСКАМЕ ЕВРОПА, КАКВО КАТО СТАНЕМ ШАМПИОНИ, ПАК ЩЕ Е СЪЩАТА ПРИКАЗКА, ОТСТРАНЯВАМЕ ШАМПИОНА НА ЛИХТЕНЩАЙН И ОТПАДАМЕ ОТ ЖИЛИНА, КОЙТО И ОТБОР ДА Е В БЪЛГАРИЯ, ВСЕКИ ЩЕ ЯДЕ БОЙ! НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО ХУБАВО ОТ СЕГА НАТАТЪК!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 авг 2011 02:11

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
patron написа:И аз съм на мнение, че нямаме свестни дефанзивни халфове и това ни е най-голямата грешка в селекцията :!: Янчев е на години вече, а Галчев е прекалено колеблив, в смешната А група може и да ни вършат работа, но навън резултата е очеваден :!:

И в БГ не вършат работа братле...загледай се някой мач.По 5 фала за картон до полувремето,а ако е някой съдия на място ги шари още до 20-та мин.Отделно "организират" по 10 контраатаки за противника,бавна мисъл,бавно преливане да не кажа никакво...бавно,бавно,бавно.

Така е, но в А група минава номерът криво, ляво, а в Европа директно ни лъсват долните гащи!(да не казвам голите гъзове)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 авг 2011 05:26

8-)

Казах го преди, ще го повторя и сега - от всяко дърво, свирка не става !
Вашият Радуканов е като синия Гонзо. Пълно безхаберие в треньорския занаят и самозабравяне при първите успехи, постигнати случайно или по стечение на обстоятелствата.
Е, Радуканов е може би една идея по-сдържан от Гонзо, но в никакъв случай не е българския Моуриньо, за какъвто побързаха да го обявят някой.
Треньор не се става за ден-два. Едно време хората учеха за треньори с години, ходеха на треньорски школи и курсове в Западна Европа, стажуваха в различни второ и треторазредни отбори и чак тогава ставаха треньори ...
Днес го хващат от терена и го слагат на скамейката за треньор ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 авг 2011 06:49

свестен човек,който взе да демонстрира самочувствие благодарение на медиите.Незнам къде се и от кого се е учил човека,но иа много още да се учи.За момента успява донякъде да се справя благодарение на факта че глези футболистите си и те играят за него.Млад е бъдещето е пред него също като своя опонент в синьо ако не вземе титла този сезон слиза от червения кораб.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 авг 2011 07:10

За съжаление,както и Гонзо-НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 авг 2011 07:15

мисля,че трябва да поработи още поне година и тогава да правим капитални изводи.. рано е за смяна. Не забравяйте ,че за 1-2 години сменихме 10 треньора и какво ??? не става така !!! в големите отбори оставят треньора поне 2-3 години и ако не постигне нищо (като инж.Иванов) ,тогава му показват вратата... така ,че да не правим сега трагедии,това ни е тавана за момента и да изчакаме тази година титлата... пък после и ние ще се пробваме с батета и жилини. ;)

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 26 авг 2011 07:30

За переден път Радуканов като че ли на инат реши да не променя нищо в средата на терена и за пореден път от там дойдоха главоболията. Според мен П.Стоянов е много добър деф.халф, но Радуканов незнайно защо предпочита абсолютно издънващия се напоследък. Галчев. Сред тези 5 снажни румънци Галчев беяе загинал още в предния мач. За Тошко нямам думи - капитан,ама не може пък да е пожизнен такъв. И още- просто трябваше Радуканов да пусне и П.Стоянов и така да насити средата, а напред - Спас,Грегъри и Зику можеше по-добре да свършат работа.

Върни се в “ЦСКА”