Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Joni_ написа:Никой не говори за смяна на Радуканов. Ако това се случи ще е най тъпото нещо.Ясно е, че има още какво да учи, но то с този материал и за без пари толкова.
patron написа:И аз съм на мнение, че нямаме свестни дефанзивни халфове и това ни е най-голямата грешка в селекциятаЯнчев е на години вече, а Галчев е прекалено колеблив, в смешната А група може и да ни вършат работа, но навън резултата е очеваден
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:patron написа:И аз съм на мнение, че нямаме свестни дефанзивни халфове и това ни е най-голямата грешка в селекциятаЯнчев е на години вече, а Галчев е прекалено колеблив, в смешната А група може и да ни вършат работа, но навън резултата е очеваден
И в БГ не вършат работа братле...загледай се някой мач.По 5 фала за картон до полувремето,а ако е някой съдия на място ги шари още до 20-та мин.Отделно "организират" по 10 контраатаки за противника,бавна мисъл,бавно преливане да не кажа никакво...бавно,бавно,бавно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта