Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:48

waranty написа:
megan fox написа:
Blue_Girl написа:Много пишете!
:o

А какво да правим в тези жеги? Как човек да си покаже носа навън като Слънцето ще го смаже...

А мен питаш ли ме дето съм на работа как се работи в тези жеги

Ми дано да си в офис с климатик... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 25 авг 2011 14:49

milan199440barca написа:
megan fox написа:То и в България има много хора, които обичат футбола, но в България футбол НЯМА!!! Затова все повече хора губят интерес към родното първенство и започват да симпатизират на чужди отбори! И понеже както казах в България всичко е наредено затова само за мачовете в ЕКТ отиват повече хора на стадиона, защото знаят, че дори и родният отбор да загуби (а той почти винаги губи последните години) поне за момент ще гледат истински футбол БЕЗ уговорки и наредени неща!

Не си прав. Футбол има. Слаб до безобразие, но теоретично покрива определението за "Футбол". Само ще кажа, че преди месец-два ходихме с приятели на бараж за влизане в "В" група или нещо такова. Мачът се игра на стадиона на НСА и имаше повече зрители от мач на Славия примерно (да не се обиждат славистите). Всеки знае къде се намира НСА. Или може да види на картата. Отборите бяха Рилски спортист и някакъв от Пернишко (забравих му името). Доста хора се бяха вдигнали от родните си места, за да изгледат мача. Имаше и много неутрални. Ето това имам предвид - да отидеш да изгледаш един мач, па даже и да не си ултрас, фен или привърженик на един от двата отбора.

Аматьорските мачове са в пъти по-интересни от тези в А група. Преди като имахме 2 отбора в Габрово гледах и този във В група и този в ОФГ. И в двата случая футболът е на ужасно ниско ниво , но виждаш ,че хората играят с кеф и желание. А и парите не играят главна роля. Така че няма уговорки(освен приятелски), няма скандали и подобни.
Последна промяна от YANTRA_FOREVER на 25 авг 2011 14:50, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:50

Blue_Girl написа:
megan fox написа:
Blue_Girl написа:Много пишете!
:o

А какво да правим в тези жеги? Как човек да си покаже носа навън като Слънцето ще го смаже...

Ще бачкаш, кат моя милост!
:mrgreen:

Хах, да не съм луд! Лятото не е време за бачкане. А и в момента нямаме почти никаква работа... :cry: Тая шибана криза много лошо удари строителството, а аз се занимавам с проектиране. То и затова се хванах да уча право де... Юристи винаги ще трябват, а ако се оправи положението със строителството пак мога да се занимавам с проектиране. ;)

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 25 авг 2011 14:53

megan fox написа:

В офис без климатик,а до преди малко бях на вън в жегата с кола пак без климатик.На мен леко ли ми е :mrgreen:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2011 14:53

megan fox написа:Хах, да не съм луд! Лятото не е време за бачкане. А и в момента нямаме почти никаква работа... :cry: Тая шибана криза много лошо удари строителството, а аз се занимавам с проектиране. То и затова се хванах да уча право де... Юристи винаги ще трябват, а ако се оправи положението със строителството пак мога да се занимавам с проектиране. ;)

Блуто ще ти намери работа там където тя работи. Ще сте колеги. :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:54

milan199440barca написа:
megan fox написа:То и в България има много хора, които обичат футбола, но в България футбол НЯМА!!! Затова все повече хора губят интерес към родното първенство и започват да симпатизират на чужди отбори! И понеже както казах в България всичко е наредено затова само за мачовете в ЕКТ отиват повече хора на стадиона, защото знаят, че дори и родният отбор да загуби (а той почти винаги губи последните години) поне за момент ще гледат истински футбол БЕЗ уговорки и наредени неща!

Не си прав. Футбол има. Слаб до безобразие, но теоретично покрива определението за "Футбол". Само ще кажа, че преди месец-два ходихме с приятели на бараж за влизане в "В" група или нещо такова. Мачът се игра на стадиона на НСА и имаше повече зрители от мач на Славия примерно (да не се обиждат славистите). Всеки знае къде се намира НСА. Или може да види на картата. Отборите бяха Рилски спортист и някакъв от Пернишко (забравих му името). Доста хора се бяха вдигнали от родните си места, за да изгледат мача. Имаше и много неутрални. Ето това имам предвид - да отидеш да изгледаш един мач, па даже и да не си ултрас, фен или привърженик на един от двата отбора.

Зависи какво разбираш под "футбол". ;) Вярно искам да гледам чиста игра, без уговорки, без купени мачове и рефери, но това не ми стига! Не искам да гледам два махленски отбора, които от чист ентусиазъм, за да покажат, че тяхната махала или село е по-добро от съседното гонят топката, но в същото време не могат да си подадът 3 точни паса под ред! Това за мен пак не е футбол!

Казваш да идеш и просто да изгледаш един мач - ок, но да има какво да се гледа! А не 22-ма ритнитопковци, които бягат като мухи без глави по терена и не знаят какво да правят с топката и които след 60-тата минута вече да са гроги и да вървят едвам едвам по терена!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 14:57

fabregas_949 написа:
megan fox написа:Хах, да не съм луд! Лятото не е време за бачкане. А и в момента нямаме почти никаква работа... :cry: Тая шибана криза много лошо удари строителството, а аз се занимавам с проектиране. То и затова се хванах да уча право де... Юристи винаги ще трябват, а ако се оправи положението със строителството пак мога да се занимавам с проектиране. ;)

А тя с какво се занимава?! :? Аз чертаех на AutoCad, но предвид, че не съм строителен инженер това млако усложнява нещата. Да, мога да чератя армировъчните планове и плановете на дървените покриви, бях се хванал да уча и кофражните, но без съответната диплома няма да те назначат навсякъде. И затова си бачках в нашата фирма. Аз си чертая, инженерите после ми проверяват чертежите да не съм допуснал някакви грешки, има такива ми казват какви са и ги корегирам, а после те слагат техните имена на проектите и всичко е ок. В годините на усилено строителство си правех м/у 2 и 3 бона на месец. Ама сега е баси сушата... :(

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 14:58

fabregas_949 написа:

Ако иска да е сервитьор, ок!
На мен вече ми писва, да се занимавам с това! :evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 15:00

waranty написа:
megan fox написа:

В офис без климатик,а до преди малко бях на вън в жегата с кола пак без климатик.На мен леко ли ми е :mrgreen:

Явно обичаш да ти е е топло. Аз не мога да издържам... потя се като Зидан (предполагам ви е правило впечатление как още след първите 5 минути и вече от него се стичат реки от пот) и като цяло жегата много ме смазва! За сметка на това обичам студа и мога да издържам много на студено. Перфектните температури за мен са 18-20 градуса и тогава си ходя по тениска. Зимата редовно спя на отворен прозорец и пускам отоплението в спалнята ми само когато имам гостенки. ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 авг 2011 15:02

Аре да минават тия 5 часа! Гледа ми се мач
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”