milan199440barca написа:megan fox написа:То и в България има много хора, които обичат футбола, но в България футбол НЯМА!!! Затова все повече хора губят интерес към родното първенство и започват да симпатизират на чужди отбори! И понеже както казах в България всичко е наредено затова само за мачовете в ЕКТ отиват повече хора на стадиона, защото знаят, че дори и родният отбор да загуби (а той почти винаги губи последните години) поне за момент ще гледат истински футбол БЕЗ уговорки и наредени неща!
Не си прав. Футбол има. Слаб до безобразие, но теоретично покрива определението за "Футбол". Само ще кажа, че преди месец-два ходихме с приятели на бараж за влизане в "В" група или нещо такова. Мачът се игра на стадиона на НСА и имаше повече зрители от мач на Славия примерно (да не се обиждат славистите). Всеки знае къде се намира НСА. Или може да види на картата. Отборите бяха Рилски спортист и някакъв от Пернишко (забравих му името). Доста хора се бяха вдигнали от родните си места, за да изгледат мача. Имаше и много неутрални. Ето това имам предвид - да отидеш да изгледаш един мач, па даже и да не си ултрас, фен или привърженик на един от двата отбора.
Зависи какво разбираш под "футбол".

Вярно искам да гледам чиста игра, без уговорки, без купени мачове и рефери, но това не ми стига! Не искам да гледам два махленски отбора, които от чист ентусиазъм, за да покажат, че тяхната махала или село е по-добро от съседното гонят топката, но в същото време не могат да си подадът 3 точни паса под ред! Това за мен пак не е футбол!
Казваш да идеш и просто да изгледаш един мач - ок, но да има какво да се гледа! А не 22-ма ритнитопковци, които бягат като мухи без глави по терена и не знаят какво да правят с топката и които след 60-тата минута вече да са гроги и да вървят едвам едвам по терена!