pomiqrat написа:t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
Ако беше добър щяха да го пускат като титуляр
По твойта желязна логика, значи Бербатов за нищо не става, щом сърА не го пуска титуляр...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pomiqrat написа:t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
blue avalanche написа:pomiqrat написа:blue avalanche написа:Това,че отборът ще търси още един нападател,според "немските медии"(този израз ми напомня "жълти" вестници-защо ли),означава,че наличния нападател е слаб...![]()
![]()
![]()
Страшно интересно заключение!Ще си го запиша в тефтерчето!
Привличането на Фалкао означава,че Форлан е слаб! Не, означава, че Агуеро го трансферираха в Сити
Привличането на Ернандес означава,че Рууни е слаб! Не, означава, че съра си търси заместник на Бербатов.
А,при очертаващия се трансфер на Сисе,според теб,Фрайбург НЕ ТРЯБВА да му търси заместник.Правилно ли съм разбрал?
от pomiqrat на 24 Авг 2011 12:22
t0bl3ro_bg написа:
Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..
metodito написа:Дебелият мустак вместо да задържи Демебеле и да направи да речем...8-9 млн. евро от него (5 ли, колко милиона са за участие в ЛЕ+ трансфер в отбор с по-големи финансови възможности за 3-4 милиона евро на зима) той може да се каже, че изгуби едни 4-5 млн. евро (поправете, ако греша за сумата за участие в групите на ЛЕ) и спчели млн. и половина-два. Равносметката= -2 млн евро поне.
Батков е изключително слаб като бизнесмен и няма никакъв нюх за сделки.
В това отношение единствено Венци донякъде и Коко Динев имат някакво виждане, ама пак...
Едно сериозно ръководство никога няма да изтърве едно златно кюлче каквото бе Дембеле - млад и перспективен играч.
bigbonusprize написа:1млн ойро е за групите. Но покрай билети, реклами и някоя и друга точка, може да станат 1.5 ойро...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта