Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Фрайбург: Дембеле е слаб нападател

Мнениеот Hellkeeper » 24 авг 2011 14:38

pomiqrat написа:
t0bl3ro_bg написа:Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..

Ако беше добър щяха да го пускат като титуляр ;)

По твойта желязна логика, значи Бербатов за нищо не става, щом сърА не го пуска титуляр...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 авг 2011 14:42

Усещам,че след малко идва славия форевър с неговата точка 5. и големия ключ. :lol:

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 24 авг 2011 14:43

Добре де, не е по-добър от голмайстора им в Бундеслигата и е резерва.
Ако се махне титулярът, резервата става титуляр. А ако се контузи/накажат/изпадне в дупка, няма ли да им трябва още един нападател? В чужбината са така, щом махнат нападател, купуват нападател.
Ако се махне титулярният вратар, няма ли да си потърсят още един, независимо колко е добър резервният?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 авг 2011 14:45

Поредния жалък опит за сензация! Дембеле трябва първо да се адаптира към стила на игра в Германия и съвсем нормално е в първите няколко мача да е резерва,и постепенно да натрупва игрови минути! Към 6-7 кръг вероятно ще го видим титуляр,но разбира се,за да запази титулярното си място той трябва да покаже най-доброто от себе си и да оправдае доверието,което му се гласува.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2011 14:46

blue avalanche написа:
pomiqrat написа:
blue avalanche написа:Това,че отборът ще търси още един нападател,според "немските медии"(този израз ми напомня "жълти" вестници-защо ли),означава,че наличния нападател е слаб... :o :o :o
Страшно интересно заключение!Ще си го запиша в тефтерчето!
Привличането на Фалкао означава,че Форлан е слаб! Не, означава, че Агуеро го трансферираха в Сити
Привличането на Ернандес означава,че Рууни е слаб! Не, означава, че съра си търси заместник на Бербатов.

А,при очертаващия се трансфер на Сисе,според теб,Фрайбург НЕ ТРЯБВА да му търси заместник. :? Правилно ли съм разбрал?

Нали го взеха за заместник на сисе, като очакваха да го продадат, но трансфера му се забави и през това време са го разкрили, че е слаб[или са го хванали пиян да клати травестит :lol: ] и затова сега търсят нападател, нормално!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 24 авг 2011 14:49

Щом Барби е резерва,защо да не е такъв и Гара? ;) Дембеле поне е много по- евтина резерва! Абе,нали го пробутаха за свестни мангизи! :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 авг 2011 14:49

от pomiqrat на 24 Авг 2011 12:22
t0bl3ro_bg написа:
Еми да слаб е, да ме пускат и мен по 10 минути на мач и аз ще съм слаб..

Ако беше добър щяха да го пускат като титуляр

Най-тъпото мнение в цялата тема! :|

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2011 14:51

Дебелият мустак вместо да задържи Демебеле и да направи да речем...8-9 млн. евро от него (5 ли, колко милиона са за участие в ЛЕ+ трансфер в отбор с по-големи финансови възможности за 3-4 милиона евро на зима) той може да се каже, че изгуби едни 4-5 млн. евро (поправете, ако греша за сумата за участие в групите на ЛЕ) и спчели млн. и половина-два. Равносметката= -2 млн евро поне.
Батков е изключително слаб като бизнесмен и няма никакъв нюх за сделки.
В това отношение единствено Венци донякъде и Коко Динев имат някакво виждане, ама пак...
Едно сериозно ръководство никога няма да изтърве едно златно кюлче каквото бе Дембеле - млад и перспективен играч.
А това, че Фрайбург са закъснели с интеграцията на Гара си е лично техен проблем.
Последна промяна от metodito на 24 авг 2011 14:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 14:57

metodito написа:Дебелият мустак вместо да задържи Демебеле и да направи да речем...8-9 млн. евро от него (5 ли, колко милиона са за участие в ЛЕ+ трансфер в отбор с по-големи финансови възможности за 3-4 милиона евро на зима) той може да се каже, че изгуби едни 4-5 млн. евро (поправете, ако греша за сумата за участие в групите на ЛЕ) и спчели млн. и половина-два. Равносметката= -2 млн евро поне.
Батков е изключително слаб като бизнесмен и няма никакъв нюх за сделки.
В това отношение единствено Венци донякъде и Коко Динев имат някакво виждане, ама пак...
Едно сериозно ръководство никога няма да изтърве едно златно кюлче каквото бе Дембеле - млад и перспективен играч.

1млн ойро е за групите. Но покрай билети, реклами и някоя и друга точка, може да станат 1.5 ойро...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2011 15:01

bigbonusprize написа:1млн ойро е за групите. Но покрай билети, реклами и някоя и друга точка, може да станат 1.5 ойро...

Много малко. Аз къде отидох на 5 млн.?! :lol:
Бе беше глупав ход от страна на Батков да го продава. Тогава. Да беше изчакал края на този трансферен прозорец.

Върни се в “Левски”