6. Тотнъм. Нестабилната форма в лесните домакински и гостуващи мачове им изигра лоша шега в битката за Топ 4 миналата година. Не виждам как биха могли да я подобрят на този етап с този състав, макар че имат добър треньор.
5. Арсенал. След продажбата на Фабрегас, а и Насри вече е стегнал багажа, Венгер ми се вижда напълно отчаян. Ако с парите, срещу които бяха продадени французина и испанеца, не се вземе класен плеймекър, Арсенал ще се бори за Топ 4, но ще бъде издухан от конкуренцията на Сити.
4. Манчестър Сити. Трябва да си най-големият идиот, ако с този състав не можеш да вкараш отбор в Топ 4. Аз съм сигурен, че ако Моуриньо разполагаше със този състав на Сити, тази година щеше да е шампион, но уви там е Манчини.
3. Ливърпуул. Имам усещането, че разликата между първите 3 отбора този сезон ще е много малка. Нещо от рода на 4-5 точки. И все пак Манчестър Юнайтед и Челси ще поделят първото и второто място.
2. Манчестър Юнайтед. Този сезон Юнайтед нямат нужната широчина в състава си. Липсва им плеймейкър. Но всички знаем, как дори и само с 11 играчи през целия сезон, АФ ще го нареди правилно и ще извлече максимума.
1. Челси. Дай боже АВБ в дебютния си сезон да спечели Висшата Лига. Ако завършим сделката с Модрич ще имаме класен играч на всяка една позиция и достоен негов заместник, било то от школата или не. Ако се предпазим от Контузии и разбира се новите попълнения се наложат бързо, то не виждам кой може да ни спре. Може би само Евъртън.
Карлинг Къп: Манчестър Сити.
ФА Къп: Ливърпуул - Челси на финала, ако не се срещнат преди това.
Шампионска Лига: Реал Мадрид.
П.С: [offtopic]Ако не сте съгласни с нещо казвайте.