Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood » 22 авг 2011 13:07

С тези покукпи на Челси в края на трансферния прозорец, битката за титлата става много, много, много, изключително много интересна. Ще направя една прогноза, с оглед съставите и треньорите на отборите от Топ 4 + Манчестът Сити. Тотнъм, след продажбата на Модрич, ако не вземат класни попълнения, си мисля че ще са извън Топ 4. Но все пак ще включа и тях.

6. Тотнъм. Нестабилната форма в лесните домакински и гостуващи мачове им изигра лоша шега в битката за Топ 4 миналата година. Не виждам как биха могли да я подобрят на този етап с този състав, макар че имат добър треньор.
5. Арсенал. След продажбата на Фабрегас, а и Насри вече е стегнал багажа, Венгер ми се вижда напълно отчаян. Ако с парите, срещу които бяха продадени французина и испанеца, не се вземе класен плеймекър, Арсенал ще се бори за Топ 4, но ще бъде издухан от конкуренцията на Сити.
4. Манчестър Сити. Трябва да си най-големият идиот, ако с този състав не можеш да вкараш отбор в Топ 4. Аз съм сигурен, че ако Моуриньо разполагаше със този състав на Сити, тази година щеше да е шампион, но уви там е Манчини.
3. Ливърпуул. Имам усещането, че разликата между първите 3 отбора този сезон ще е много малка. Нещо от рода на 4-5 точки. И все пак Манчестър Юнайтед и Челси ще поделят първото и второто място.
2. Манчестър Юнайтед. Този сезон Юнайтед нямат нужната широчина в състава си. Липсва им плеймейкър. Но всички знаем, как дори и само с 11 играчи през целия сезон, АФ ще го нареди правилно и ще извлече максимума.
1. Челси. Дай боже АВБ в дебютния си сезон да спечели Висшата Лига. Ако завършим сделката с Модрич ще имаме класен играч на всяка една позиция и достоен негов заместник, било то от школата или не. Ако се предпазим от Контузии и разбира се новите попълнения се наложат бързо, то не виждам кой може да ни спре. Може би само Евъртън. ;)

Карлинг Къп: Манчестър Сити.
ФА Къп: Ливърпуул - Челси на финала, ако не се срещнат преди това.
Шампионска Лига: Реал Мадрид.

П.С: [offtopic]Ако не сте съгласни с нещо казвайте. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 22 авг 2011 13:23

Аз несъм съгласен :mrgreen: Нищо лично, мое мнение просто. Едвали Поол ще са трети .... ясно си личи, че най много ШЛ и 4 място нищо повече 3 място е за Сити дори мисля, че и 2ро...... Ман Ю тая година се изданят с този състав в това съм сигорен.

Карлинг Къп: Незнам но имам чувството че Боаш ще играе за всички купи, иначе фаворити са Поол Сити и Чилси.... Ман Ю неги слъгам, защото Саф вкарва резервите.
ФА Къп: Същото както Карлинг Къп
Шампионска Лига - Фаворити са Барса, Реал, Челси, Ман Ю може и Милан и Баерн, но все пак имам едно на ум за Барса :)

[offtopic]Това е мое лично мнение :geek:[/offtopic]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 22 авг 2011 13:43

Maн Сити със сигурност ще се бори за титлата. Насри им е в кърпа вързан, макар че ако Венгер го пусне в ШЛ срещу Удинезе, ще ги прецака.

Рано е да се коментират шансове за купите в Англия, тъй като няма жребий още. При всички положения Челси е фаворит както винаги за ФА Къп.

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 22 авг 2011 14:13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sLK68n18iSI[/youtube]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 авг 2011 15:04

Ако дойде и Йоветич, ще станем с много нападатели.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 авг 2011 15:09

Виждал съм го да играе като втори нападател за Черна гора. ;) Сигурно може и като флангови и като крило, но не съм го виждал да играе на тези позиции.

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 22 авг 2011 15:11

http://www.sportal.bg/news.php?news=321478

Toва е страхотно! Не и за феновете на Тотнъм разбира се. :lol:
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 22 авг 2011 15:12

fireblood написа:Виждал съм го да играе като втори нападател за Черна гора. ;) Сигурно може и като флангови и като крило, но не съм го виждал да играе на тези позиции.

Може, може не споря, но май в Фиорентина игра като крило и зад нападателя, но иначе много добър играч, но за жялост нени трябва вече особено като вземем Модриц :mrgreen:

Върни се в “Архив”