Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/

Мнениеот Teo » 21 авг 2011 22:32

CSKARCHETO-BS написа:
Teo написа:3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа 8-)

+1 Как играха нашите че неможах да гледам мача :)

Играхме си добре, докато не уволниха Адемар :mrgreen: , след това имахме една греда и само бетон с 9 човека :twisted:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Мнениеот ***cska*** » 21 авг 2011 22:32

Ехехехеееее,по-насран съдия не бех виждал!
Не говоря за дадените картони срещу ЦСКА,а за недадените срещу Калиакра!
П.С.Дано доживея такива картони и срещу ФК Левски!!!(Знам че това е НЕВЪЗМОЖНО)
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 21 авг 2011 22:32

POPCORN написа:и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?

Пуканка радвам се за теб щом ти харесва супер продукцията на Цска така да играете :) :)

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 21 авг 2011 22:34

AN71 написа:
POPCORN написа:и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?

Пуканка радвам се за теб щом ти харесва супер продукцията на Цска така да играете :) :)

Аз не виждам някъде да е написал, че му харесва ?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 авг 2011 22:34

AN71 написа:

отворко, ако вие бяхте на наше място смятай ,че Калиакра щяха да ви напукат канчето, ама те като отидете там ядете миди а не играете футбол с тях!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 21 авг 2011 22:36

***cska*** написа:Ехехехеееее,по-****** съдия не бех виждал!
Не говоря за дадените картони срещу ЦСКА,а за недадените срещу Калиакра!
П.С.Дано доживея такива картони и срещу ФК ЛеФски!!!(Знам че това е НЕВЪЗМОЖНО)

Ех,тези червени очила... А видя ли как съдията даде само 2 минути продължение, а само Спасчо се изнизваше от терена 2 минути. ;)

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 21 авг 2011 22:37

100% червени картони, но като цяло супер странно съдийство, да почнем от там че след червения картон на Спас и куп жълти и 5 смени даде само 2 мин, незнам адски съм учуден че този съдия съществува като съдия. Както и да е аз съм доволен 3 точки много събрана и пестелива игра моля се със мамалигата да сме адски стегнати в защита и много агресивни в нападение. Дано стадиона ни се окаже тесен, едни 35 хиляди ще дадат на отбора крила. Само ЦСКА
Последна промяна от florentin_petre на 21 авг 2011 22:39, променено общо 1 път.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 авг 2011 22:39

Момчета,честита победа и само ЦСКА!Това е важното,това да се чува.Слаб мач направихме,но всички знаем защо,друг е въпроса,че никой не си го признава.Нашите се пазиха за Стяуа и макар днес през второто полувреме да играхме ужасно,важното е,че взехме трите точки.Последните години много ни станаха мачовете,в които играем красиво и губим.Важна тази вечер бе само и единствено победата.Друг е въпросът как дойде тя.Не може да имаме такъв боклук като Адемар в състава,този трябва зимата да бъде шибнат нанякъде,надалече.Много съм разочарован от Делев,нищо не направи с изключение на безумния червен картон.В нападание ако се стараем,стоим добре,но защитата ни е проблемна зона.Срещу румънците Милен трябва да стяга отбора,че по този начин не трябва повече да изглеждаме.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 21 авг 2011 22:44

florentin_petre написа:100% червени картони, но като цяло супер странно съдийство, да почнем от там че след червения картон на Спас и куп жълти и 5 смени даде само 2 мин, незнам адски съм учуден че този съдия съществува като съдия. Както и да е аз съм доволен 3 точки много събрана и пестелива игра моля се със мамалигата да сме адски стегнати в защита и много агресивни в нападение. Дано стадиона ни се окаже тесен, едни 35 хиляди ще дадат на отбора крила. Само ЦСКА

Човекът се уплаши, да не стане някой обрат, защото после той ще е на топа на устата. Поне така мисля. Иначе, дано играта на ЦСКА беше толкова зле, защото се пазят за идващия четвъртък, защото иначе...
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 авг 2011 22:46

@AN71 кво пишеш само тук и се правиш на интересен с тези поговорки ?

Ясно е, че не играхме добре, но ти какво правиш тук ? Гледай си отбора там и проблемите които имате, а не се занимавай с нас.Изводите ние си ги правим и преценяваме добре нещата и не си ти човека който ще дава акъл тук !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”