CSKARCHETO-BS написа:Teo написа:3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа
+1 Как играха нашите че неможах да гледам мача
Играхме си добре, докато не уволниха Адемар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKARCHETO-BS написа:Teo написа:3 мача 9 точки, каквото станало, станало гледаме напред идва мача с Стяуа
+1 Как играха нашите че неможах да гледам мача
POPCORN написа:и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?
AN71 написа:POPCORN написа:и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?
Пуканка радвам се за теб щом ти харесва супер продукцията на Цска така да играете![]()
AN71 написа:POPCORN написа:и как искате с 10 и в последствие с 9 да играем добре, като и четвъртък сме имали мач?вие малко мислите ли или само дайте да говорите глупости?
Пуканка радвам се за теб щом ти харесва супер продукцията на Цска така да играете![]()
***cska*** написа:Ехехехеееее,по-****** съдия не бех виждал!
Не говоря за дадените картони срещу ЦСКА,а за недадените срещу Калиакра!
П.С.Дано доживея такива картони и срещу ФК ЛеФски!!!(Знам че това е НЕВЪЗМОЖНО)
florentin_petre написа:100% червени картони, но като цяло супер странно съдийство, да почнем от там че след червения картон на Спас и куп жълти и 5 смени даде само 2 мин, незнам адски съм учуден че този съдия съществува като съдия. Както и да е аз съм доволен 3 точки много събрана и пестелива игра моля се със мамалигата да сме адски стегнати в защита и много агресивни в нападение. Дано стадиона ни се окаже тесен, едни 35 хиляди ще дадат на отбора крила. Само ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта