ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 22:09

Синьо сърце написа:Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.

Определено са класен отбор.Начинът им на пресиране още в нашето поле с по пет, шест човека е показетелен за класата им.Вчера ми направи впечатление, че когато топката беше в Стяуа нашите избягваха да ги пресират в тяхното поле и стояха прекалено изтеглени назад.Точно това трябва да се промени за реванша.
Последна промяна от RedeviL на 19 авг 2011 22:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 22:10

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.

Ми и аз мисля безпристрастно(преди може и да съм коментирал фенски добре!Но сега говорим в тоя случай)
Ми 10 окей,изброй ги!Аз изброих 5 наши и 5 техни!Нека да говорим с факти и след това да направим от собствена си гледна точка,преценки!
Стяуа играха по добре от ЦСКА,но резултата трябваше да 2:1 за тях!Просто те се възползваха от проблемите ни в защита(Попов!Първия гол падна,заради проблеми в организацията на защитата,а втория от ЦЕНТЪРА!Едва ли щеше да има втори гол,ако Попов беше там!Е сори,ама този Халилович не знае де се намира!Не го виня,нормално е да прави грешки!Тук трябваше да се разчита на Виданов,но...преценка на треньора!
Но това дето го казваш,че ''ЩЕ си изчистят грешките'' и ''ЩЕ ни скъсат'' ще го видим другия четвъртък!Да не вземем па ние да ги изпреварим в чистенето на грешките и да ги отстраним!Като гледам не са по-силни от Бешикташ(2006 г.)!Но и да паднем,голяма работа!Поне всички да сме в кочината,за да може тия,които по рано отпаднаха да са щастливи!Па коефиценто...кучета го яли нали?

Делянски, ти казваш, че реалният резултат е 2:1, само заради положението на Зику.Да, но реалният резултат е този, който е вписан в протокола на мача.Ако реалните резултати се брояха по пропуснати възможности..какви ли резултати щеше да има във футбола 8-)
Сега се съсредоточете върху реванша, но без изцепки от рода на "тия са смешници", защото, когато загубиш от смешник се оказва, че си по-голям смешник от него.Ако го осъзнаете това.. може и да спечелите.

Не съм казал,че е заради положението на Зику,а заради положенията,които направихме(хич не бяха лоши!5 бяха да,но като за такъв важен мач,в такъв престижен турнир и то срещу такъв добър отбор(И ТО като гост) хич не са малко)!Но както казах преди,Стяуа играха много по спокойно,защото бяха домакини и защото имат повече традиции и опит от нас в Европа!
Резлутатът,който е вписан в протокола е направен следствие на реализираните положения!А това дали е реален е малко спорен въпрос понякога(справка Локомотив(София)-Металург(Скопие)...!Иначе футболът си е игра на голове!Такива са му законите засега....
Ако Стяуа ни бият и в София,тогава вече се признавам за победен!Сега ЦСКА загуби битката,но не и войната!Защото мачът още не е свършил...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 авг 2011 22:11

delqnski47 написа:Ми и аз мисля безпристрастно(преди може и да съм коментирал фенски добре!Но сега говорим в тоя случай)
Ми 10 окей,изброй ги!Аз изброих 5 наши и 5 техни!Нека да говорим с факти и след това да направим от собствена си гледна точка,преценки!
Стяуа играха по добре от ЦСКА,но резултата трябваше да 2:1 за тях!Просто те се възползваха от проблемите ни в защита(Попов!Първия гол падна,заради проблеми в организацията на защитата,а втория от ЦЕНТЪРА!Едва ли щеше да има втори гол,ако Попов беше там!Е сори,ама този Халилович не знае де се намира!Не го виня,нормално е да прави грешки!Тук трябваше да се разчита на Виданов,но...преценка на треньора!
Но това дето го казваш,че ''ЩЕ си изчистят грешките'' и ''ЩЕ ни скъсат'' ще го видим другия четвъртък!Да не вземем па ние да ги изпреварим в чистенето на грешките и да ги отстраним!Като гледам не са по-силни от Бешикташ(2006 г.)!Но и да паднем,голяма работа!Поне всички да сме в кочината,за да може тия,които по рано отпаднаха да са щастливи!Па коефиценто...кучета го яли нали?

Не ми се влиза в глупави спорове-свали си мача и го гледай,но Вальо Илиев не изтърва ли с глава?Два далечни удара не свирнаха ли покрай гредите?И не забравяй колко пъти защитата ви беше разпиляна,но елементарна техническа грешка на румънците или лакомия проваляше атаката(това си е техен проблем).Не беше ли спрян с цената на жълт картон оня черния(там много хубаво я избродираха)?Но ти пропускаш главното в поста ми-стоенето на терена и контрола на топката,линейната скорост...Битката за спорна топка в центъра...Не съм казал,че ще ви скъсат,а че ако тръгнете безогледно напред ще ви качат на резултат!Това видях-това казваВидях и колебания в тяхната защита,но липсващите ще са на реванша готови,така че не ги споменавам.И забележи след три добри пробива на Бандата вдясно как беше елиминирана тази зона второто!
Ако по същият начин Гонзо беше вкарал дясно крило в Търнава,и да върне там освободения човек от защитата,щяхме да бием...Но за това се иска ЗНАЕНЕ и МОЖЕНЕ,а не размахване на ръце...
Ти вярваш в победата не с разум,а със сърцето си-това е хубаво и никой не може да ти го отнеме!Желая ти успех!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 22:11

RedeviL написа:

Определено са класен отбор.Начинът им на пресиране още в нашето поле с по пет, шест човека е показетелен за класата им.Вчера ми направи впечатление, че когато топката беше в Стяуа нашите избягваха да ги пресират в тяхното поле и стояха прекалено изтеглени назад.

Нормално да сме изтеглени назад!Все пак играем в Европа като гости на Стяуа,а не в А група като домакини на Вихрен!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 22:16

Странно ми е защо визираш само вашите положения за гол, сякаш румънците нямаха нито едно, освен двата гола, но ти си знаеш 8-)

Да, това е само половината битка и се надявам, че не сте го забравили (най-вече треньорът и футболистите).
Няма да ти казвам какви чувства се сменяха в мен, в оня щур мач в Букурещ, който завърши 3:3.Тогава бяхме убедени, че в София мачът ще е протоколен...Е, не беше, а ЦСКА имаше по-добър отбор.. и по-научен от този.Дано този път съдбата е различна!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 22:18

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Ми и аз мисля безпристрастно(преди може и да съм коментирал фенски добре!Но сега говорим в тоя случай)

Не ми се влиза в глупави спорове-свали си мача и го гледай,но Вальо Илиев не изтърва ли с глава?Два далечни удара не свирнаха ли покрай гредите?И не забравяй колко пъти защитата ви беше разпиляна,но елементарна техническа грешка на румънците или лакомия проваляше атаката(това си е техен проблем).Не беше ли спрян с цената на жълт картон оня черния(там много хубаво я избродираха)?Но ти пропускаш главното в поста ми-стоенето на терена и контрола на топката,линейната скорост...Битката за спорна топка в центъра...Не съм казал,че ще ви скъсат,а че ако тръгнете безогледно напред ще ви качат на резултат!Това видях-това казваВидях и кол****ия в тяхната защита,но липсващите ще са на реванша готови,така че не ги споменавам.И забележи след три добри пробива на Бандата вдясно как беше елиминирана тази зона второто!
Ако по същият начин Гонзо беше вкарал дясно крило в Търнава,и да върне там освободения човек от защитата,щяхме да бием...Но за това се иска ЗНАЕНЕ и МОЖЕНЕ,а не размахване на ръце...
Ти вярваш в победата не с разум,а със сърцето си-това е хубаво и никой не може да ти го отнеме!Желая ти успех!

И тяхната защита беше разпилявана няколко пъти(Бандата и Нелсън ги разбиха)!
Разбрах го главното ти в поста!Те стояха добре на терена и контрлираха топката,но в КЛУЖ!Нека да я контролират топката така и в София,и аре така да скачат тук!Тогава ги признавам за по-силни!То така пред собствена публика си е супер,ама аре дай да видим пред чуждата как ще е(не знам за вас,ама публиката на Стяуа разочарова!Даже 2-3 пъти се чу наща публика как пееше!!)
Sofia.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 19 авг 2011 22:19

Ще ги отстраним според мен. 3-0 , - 25мин.- Делев, 78мин - Зику, 87мин.- Нелсън
а иначе реалният резил за вчера беше 4:2
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 22:20

delqnski47 написа:
RedeviL написа:

Определено са класен отбор.Начинът им на пресиране още в нашето поле с по пет, шест човека е показетелен за класата им.Вчера ми направи впечатление, че когато топката беше в Стяуа нашите избягваха да ги пресират в тяхното поле и стояха прекалено изтеглени назад.

Нормално да сме изтеглени назад!Все пак играем в Европа като гости на Стяуа,а не в А група като домакини на Вихрен!

За да прогресираме напред трябва да се научим да играем точно така!Не може да оставяш на противника така лесно да организира атаките си..Същото важи и когато атакуваме!Какво да очакваме да стане когато напред атакуваме само с Платини,Зику и Делев?Отборът трябва да се научи да се движи компактно по терена когато се защитава и атакува.Всеки уважаващ себе си отбор го прави, но това е друга тема..
Последна промяна от RedeviL на 19 авг 2011 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 22:23

Кашчей написа:Странно ми е защо визираш само вашите положения за гол, сякаш румънците нямаха нито едно, освен двата гола, но ти си знаеш 8-)

Да, това е само половината битка и се надявам, че не сте го забравили (най-вече треньорът и футболистите).
Няма да ти казвам какви чувства се сменяха в мен, в оня щур мач в Букурещ, който завърши 3:3.Тогава бяхме убедени, че в София мачът ще е протоколен...Е, не беше, а ЦСКА имаше по-добър отбор.. и по-научен от този.Дано този път съдбата е различна!

Отново не си прав,Кашчей,чети ми коментарите(или аз не се изразявам правилно,може би)!Казах,че имаха по-чисти положения от нас(изброих 5,сега колегата Синьо Сърце каза и това на Вальо Илиев),но и ние си имахме своите,а те хич не бяха безобидни,макар и малко(нормално защо са малко,обясних в предните постове)!Но нека да мине и мачът пред наща публика и тогава да направим генерални оценки!
Sofia.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 19 авг 2011 22:24

Тактиката за мача е известна:ВСИЧКИ НА СТАДИОНА :!:
Именно публиката ще е най-важният играч на ЦСКА,затова се надявам стадиона да е пълен и момчетата да почувстват пълна подкрепа,пък оттам нататък всичко е в техни ръце(крака).
Помня обрата срещу Блекбърн, и той се дължеше 90% на феновете,затова призовавам всеки който може да отиде на стадиона да го направи,независимо от това,че загубихме с лош резултат който дава преимущество на Стяуа.
Отбора има нужда от нас сега в този труден момент,затуй да не разочароваме футболистите ами да ги подкрепим :!:
И накрая си пожелавам един як мач за нас, и дано да се гордеем след това ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “Архив”