Синьо сърце написа:Вижте,Делянски и Redevil,аз казвам каквото съм видял,защото го гледам безпристрастно.ЦСКА е с две реални положения-на Спас(но беше силно центриране и играта с глава не му е сила),и чистото на Зику!Тия другите ако се броят,на румънците трябва да им пишем 10 положения...Но не това е важното-тяхната класа е друга.Това май им беше първи официален мач.Имат няколко липси в състава.За реванша тези неща ще са изчистени.Има нещо в начина им на подаване и как се търсят без да се виждат,в смяната им на темпото,в страховитата им линейна скорост,което говори за КЛАСА...Стяуа е много добър отбор и няма да е изненада ако не само влезе,а и излезе от групите.Никой не може да каже,че ако отпаднете,ще е от слаб тим...Напротив!И не знам каква тактика тук ще се избира-защото тръгне ли се на щурм,тия ще ви нагласят на разлика.Просто са по-добрите,приемете го.Може би тук клатене и мотане с идея за някой гол от мелле или статично,но не знам...Не е ясно и те как ще тръгнат тук-ами ако почнат с преса и натиск за ранен гол?Ще видим.
Определено са класен отбор.Начинът им на пресиране още в нашето поле с по пет, шест човека е показетелен за класата им.Вчера ми направи впечатление, че когато топката беше в Стяуа нашите избягваха да ги пресират в тяхното поле и стояха прекалено изтеглени назад.Точно това трябва да се промени за реванша.