Мачовете по ТВ през уикенда!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Мачовете по ТВ през уикенда!
Браво , всяка седмица трябва да се правят такива теми , а също и за мачовете през седмицата ( ЛЕ , ШЛ или Нац. Купа ) 

Благодаря и поздравления за темата! 

- sven_goran
- Контакти:
Имам сериозна забележка!
Неделя, 21 Август 2011, 15.30ч.
Норич Сити - Стоук Сити 
Нова спорт ще предават за първи път мач на Норич на живо!

Неделя, 21 Август 2011, 15.30ч.

Нова спорт ще предават за първи път мач на Норич на живо!
- raZorblade
адмирации за темата !
първия мач от програмата - Мьонхенгладбах-Волфсбург беше страхотен..истинско зрелище ...
дано така да продължи и през уикенда...Лично аз чакам с най-голям интерес Арсенал-Ливърпул...нормално след като симпатизирам на мърсисайдци
първия мач от програмата - Мьонхенгладбах-Волфсбург беше страхотен..истинско зрелище ...
дано така да продължи и през уикенда...Лично аз чакам с най-голям интерес Арсенал-Ливърпул...нормално след като симпатизирам на мърсисайдци

Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
- Hakercheto
- Контакти:
Писах в темата, но не благодарих на авторът и. Темата е страхотна. И щом ще ни глезиш очаквам подобна тема и за другия уикенд.
ПС: някой обърна ли ми внимание относно мачът Черноморец - Локо ПД. Не знам дали сте го гледали и как е изглеждала тази среща по ТВ, но в нея имаше всичко - борба, класа, желание и всичко, което е кът за нашето първенство. Бях на стадиона и нямам идея какво са гледали ТВ зрителите, но мачът беше мехлем за душата. Мач, в който резултата не беше важен. Респект към Черноморец, Локо Пд и публиката им. За нас бургазлии обаче остава горчилката от безхаберието и отчаянието, което "изгони" хората от стадиона ни. След такъв мач още за следващото домакинство очаквам поне още толкова хора. Сигурен съм.
ПС: някой обърна ли ми внимание относно мачът Черноморец - Локо ПД. Не знам дали сте го гледали и как е изглеждала тази среща по ТВ, но в нея имаше всичко - борба, класа, желание и всичко, което е кът за нашето първенство. Бях на стадиона и нямам идея какво са гледали ТВ зрителите, но мачът беше мехлем за душата. Мач, в който резултата не беше важен. Респект към Черноморец, Локо Пд и публиката им. За нас бургазлии обаче остава горчилката от безхаберието и отчаянието, което "изгони" хората от стадиона ни. След такъв мач още за следващото домакинство очаквам поне още толкова хора. Сигурен съм.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.