Мачовете по ТВ през уикенда!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Мачовете по ТВ през уикенда!
Браво , всяка седмица трябва да се правят такива теми , а също и за мачовете през седмицата ( ЛЕ , ШЛ или Нац. Купа ) 
Благодаря и поздравления за темата! 
- sven_goran
- Контакти:
Имам сериозна забележка!
Неделя, 21 Август 2011, 15.30ч.
Норич Сити - Стоук Сити 
Нова спорт ще предават за първи път мач на Норич на живо!
Неделя, 21 Август 2011, 15.30ч.
Норич Сити - Стоук Сити 
Нова спорт ще предават за първи път мач на Норич на живо!
- raZorblade
адмирации за темата !
първия мач от програмата - Мьонхенгладбах-Волфсбург беше страхотен..истинско зрелище ...
дано така да продължи и през уикенда...Лично аз чакам с най-голям интерес Арсенал-Ливърпул...нормално след като симпатизирам на мърсисайдци
първия мач от програмата - Мьонхенгладбах-Волфсбург беше страхотен..истинско зрелище ...
дано така да продължи и през уикенда...Лично аз чакам с най-голям интерес Арсенал-Ливърпул...нормално след като симпатизирам на мърсисайдци
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....
- Hakercheto
- Контакти:
Писах в темата, но не благодарих на авторът и. Темата е страхотна. И щом ще ни глезиш очаквам подобна тема и за другия уикенд.
ПС: някой обърна ли ми внимание относно мачът Черноморец - Локо ПД. Не знам дали сте го гледали и как е изглеждала тази среща по ТВ, но в нея имаше всичко - борба, класа, желание и всичко, което е кът за нашето първенство. Бях на стадиона и нямам идея какво са гледали ТВ зрителите, но мачът беше мехлем за душата. Мач, в който резултата не беше важен. Респект към Черноморец, Локо Пд и публиката им. За нас бургазлии обаче остава горчилката от безхаберието и отчаянието, което "изгони" хората от стадиона ни. След такъв мач още за следващото домакинство очаквам поне още толкова хора. Сигурен съм.
ПС: някой обърна ли ми внимание относно мачът Черноморец - Локо ПД. Не знам дали сте го гледали и как е изглеждала тази среща по ТВ, но в нея имаше всичко - борба, класа, желание и всичко, което е кът за нашето първенство. Бях на стадиона и нямам идея какво са гледали ТВ зрителите, но мачът беше мехлем за душата. Мач, в който резултата не беше важен. Респект към Черноморец, Локо Пд и публиката им. За нас бургазлии обаче остава горчилката от безхаберието и отчаянието, което "изгони" хората от стадиона ни. След такъв мач още за следващото домакинство очаквам поне още толкова хора. Сигурен съм.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.