paceto написа:Точно защото си търсил вратички не си станал професионалист.
Едно е да си ритал на махленско ниво или нещо подобно и съвсем друго е когато трябва да храниш себе си или семейството си с играта си и това което правиш на терена най вече в чужбина.
Навънка играят доста пари, а едно влизане в груповата фаза влива още както в клуба така и в джоба на играчите и какво печели Илиев от това ако "пусне" гол на ЦСКА?
Едно признание от феновете и нищо повече, но признание не храни.
Не се чуваш к'ви ги говориш, колега, сякаш е толкова трудно да се изхранваш като си футболист, да не говорим за играчи в чужбина. Ами за бедния народец, тънещ в нищета какво да кажем. Писнало ми е от тъпи клишета, айде да не разкривам професията си, че ще ме досрамее от всички с к'ви глупости се занимавам още.

Споко, футболист от мен не излезе, но поне отраснах на стадиона. Но това не значи, че някои неща не са ми пределно ясни. Егати семействата ненаситни имат, щом се хранят с по 30 -40 хиляди евро на месец- кви щуротии приказвате бе хора, некои хора и пет кинта в джоба немаме, ама поне достойнството продължава да ни крепи.

Лягам, че съм склонен да напсувам некой заради простотиите, които се ръсят, а не съм такъв човек.

Погледни само, например, как журналистите пишат абсолютно неграмотни статии и ги сравни с писанията на феновете от простолюдието тук и ще ти се изяснят нещата кой професионалист и кой не. Така е и във футбола- професионализмът е докрай, айде успех на реванша и лека нощ на всички без изключение от принадлежността.