Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2011 00:51

И какво трябваше да направи Валентин Илиев - да си вкара автогол ли Изображение Стяуа му плаща заплатата и човекът играе за интересите на клуба си, въпреки че си е цесекар - нещо, което е достойно за огромно уважение ;)

Играл съм футбол малко или много, имам си известна представа кога какво и как, щом обичаш, обичаш докрай. Намираш начин и не играеш и тва е. Другото са празни приказки в един измислен живот, които едва ли ще ни топлят тая вечер да речем. Знам и аз самия не си вярвам, че пиша каквото и да е било за Вальо, ама не ме кефи подобен начин на изразяване на привързаност. Тва си е привързаност към парите, нищо повече. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 авг 2011 00:54

Точно защото си търсил вратички не си станал професионалист.
Едно е да си ритал на махленско ниво или нещо подобно и съвсем друго е когато трябва да храниш себе си или семейството си с играта си и това което правиш на терена най вече в чужбина.

Навънка играят доста пари, а едно влизане в груповата фаза влива още както в клуба така и в джоба на играчите и какво печели Илиев от това ако "пусне" гол на ЦСКА?
Едно признание от феновете и нищо повече, но признание не храни.

Потребителски аватар
panajotp
Контакти:

Мнениеот panajotp » 19 авг 2011 00:54

dreben23 написа:
И какво трябваше да направи Валентин Илиев - да си вкара автогол ли Изображение Стяуа му плаща заплатата и човекът играе за интересите на клуба си, въпреки че си е цесекар - нещо, което е достойно за огромно уважение ;)

Играл съм футбол малко или много, имам си известна представа кога какво и как, щом обичаш, обичаш докрай. Намираш начин и не играеш и тва е. Другото са празни приказки в един измислен живот, които едва ли ще ни топлят тая вечер да речем. Знам и аз самия не си вярвам, че пиша каквото и да е било за Вальо, ама не ме кефи подобен начин на изразяване на привързаност. Тва си е привързаност към парите, нищо повече. ;)

По принцип съм съгласен с теб но не трябваше въобще да излиза да играе. Веднъж започнал мача и ако играе симулативно го грози наказание до живот а дори и ЦСКА не заслужава това. :)
Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2011 01:22

Гледах мача с един приятел цесекар и като цяло смятам,че ЦСКА сериозно трябва да подобри играта си за реванша. Все пак, армейците си имат своите шансове. Пожелавам им успех. Гледам,че говорите за Вальо Илиев. Мнението ми е, че това,което направи е нещо нормално и почти всеки на негово място би постъпил по същия начин. Да , той е цесекар, но в същото време е и професионалист. В началото на 90-те, една от най-големите легенди на Реал Мадрид - Хорхе Валдано, като треньор на Тенерифе , в две последователни години, в последния кръг, побеждава клуба на сърцето си и го лишава от титлата за сметка на Барселона. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2011 01:29

paceto написа:Точно защото си търсил вратички не си станал професионалист.
Едно е да си ритал на махленско ниво или нещо подобно и съвсем друго е когато трябва да храниш себе си или семейството си с играта си и това което правиш на терена най вече в чужбина.

Навънка играят доста пари, а едно влизане в груповата фаза влива още както в клуба така и в джоба на играчите и какво печели Илиев от това ако "пусне" гол на ЦСКА?

Не се чуваш к'ви ги говориш, колега, сякаш е толкова трудно да се изхранваш като си футболист, да не говорим за играчи в чужбина. Ами за бедния народец, тънещ в нищета какво да кажем. Писнало ми е от тъпи клишета, айде да не разкривам професията си, че ще ме досрамее от всички с к'ви глупости се занимавам още. :) Споко, футболист от мен не излезе, но поне отраснах на стадиона. Но това не значи, че някои неща не са ми пределно ясни. Егати семействата ненаситни имат, щом се хранят с по 30 -40 хиляди евро на месец- кви щуротии приказвате бе хора, некои хора и пет кинта в джоба немаме, ама поне достойнството продължава да ни крепи. ;) Лягам, че съм склонен да напсувам некой заради простотиите, които се ръсят, а не съм такъв човек. :) Погледни само, например, как журналистите пишат абсолютно неграмотни статии и ги сравни с писанията на феновете от простолюдието тук и ще ти се изяснят нещата кой професионалист и кой не. Така е и във футбола- професионализмът е докрай, айде успех на реванша и лека нощ на всички без изключение от принадлежността.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 19 авг 2011 02:44

dreben23 написа:

Не се чуваш к'ви ги говориш, колега, сякаш е толкова трудно да се изхранваш като си футболист, да не говорим за играчи в чужбина. Ами за бедния народец, тънещ в нищета какво да кажем. Писнало ми е от тъпи клишета, айде да не разкривам професията си, че ще ме досрамее от всички с к'ви глупости се занимавам още. :) Споко, футболист от мен не излезе, но поне отраснах на стадиона. Но това не значи, че някои неща не са ми пределно ясни. Егати семействата ненаситни имат, щом се хранят с по 30 -40 хиляди евро на месец- кви щуротии приказвате бе хора, некои хора и пет кинта в джоба немаме, ама поне достойнството продължава да ни крепи. ;) Лягам, че съм склонен да напсувам некой заради простотиите, които се ръсят, а не съм такъв човек. :) Погледни само, например, как журналистите пишат абсолютно неграмотни статии и ги сравни с писанията на феновете от простолюдието тук и ще ти се изяснят нещата кой професионалист и кой не. Така е и във футбола- професионализмът е докрай, айде успех на реванша и лека нощ на всички без изключение от принадлежността.

пич и аз съм от ЦСКА но това което пишеш е простотия осъзнай се малко Валентин Илиев е футболист на Стяуа неможа да играе срещу сегашния си отбор ! Неможе заради любовта си към ЦСКА да загърби преди всичко професионализма си и да си сложи главата в торбата !
В момента Стяуа му плаща заплата не ЦСКА схващаш ли ?
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 19 авг 2011 03:39

panajotp написа:Жалко че ЦСКА отпадат. Това е лошо за Левски по 2 причини. Първо пада националният коефициент и второ ЦСКА ще хвърли всички сили в първенството и колкото и да се кефят нашите днес ЦСКА играха с една идея по- добре от Левски срещу Търнава и Черно Море.

А при 1:0 в 20-тата минута на реванша да не играят ли момчетата ? Загубихме мача, но това е двубой с разменено гостуване. Зику пропусна нещо невероятно, трябваше да завършим 2:1. Не стана. В София е време за нещо специално или просто за поредното българско разочарование. Класа в Стяуа не видях, просто бяхме нелепи в защита. Малко повече увереност, много ентусиазъм, много помощ от трибуните, малко късмет и на румънците ще им се плаче след седмица. Доста съм далеч и нямам излишни пари, но ще бъда на стадиона, всеки, който може, нека дойде. Момчетата могат да победят този отбор, тази вечер ми изглеждаха, като в небрано лозе, трябва да им помогнем. НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВИЕ МОЖЕТЕ !! САМО ЦСКА !!!!!!

P.S. Валъо ако иска да си остане наш любимец в никакъв случай да не прави повече героични намеси. Е**л съм ти професионализма, ако е цесекар не може да се хвърля на живот и смърт. Та Бербатов не намери сили да го направи, нима това му попречи в кариерата ??

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 19 авг 2011 04:38

++
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 авг 2011 05:54

8-)

Прочетете първите мнения от темата. В тях всички цесекари се радвахте на лекия жребий, на прочутия късмет на Чичо Митко, на лесния съперник Стяуа ...
Да, наистина Стяуа беше възможно най-лекият противник от другите възможни.
След снощният резил, в който ЦСКА записа най-голямата си загуба от Стяуа, започнахте да се оправдавате колко велик отбор били румънците.
Ами, не са велики ! Имаха едно добро поколение преди 30-35 години и станаха тогава европейски шампион.
Днес обаче Стяуа няма нищо общо с онази Стяуа на Джика Хаджи, която съм имал възможността да гледам !
Спрете да се самозаблуждавате !
Още вчера написах - Стяуа не е онази Стяуа от средата и края на 80-те, но Румъния се стабилизира икономически и вече е далеч пред България. Румънците НЕ са изчезващ народ като нас !!! Румънският клубен футбол има по-големи успехи от нашия ...
Излиза, че всичко, което се случи снощи е закономерно.
Не чакайте чудеса на реванша !
Ами, ако беше се паднал някой от другите възможни съперници ?
Същото, което сега написах за ЦСКА важи и за Левски, Литекс, Локо Сф., а да не говорим за останалите наши отбори ...
Нещата са зле и ще стават още по-зле за съжаление ... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 19 авг 2011 06:52

Сега всички говорят за пропуска на Зику,а никой не казва,че ,ако не беше вратарчето ви,на почивката се прибирахте с 3-0 и второто полувреме нямаше да знаете къде се намирате.Истината,както и друг път съм писал е ,че Бг футбола не е просто слаб,а никакъв го няма-или поне не в този вид,в който го практикуват в нормалните държави.Не се ли съберат всички от които това зависи,не се ли направи нещо всеки мач да е истински,да няма уредено първенство,то след няколко години няма да има отбор срещу който да сме фаворити.

Върни се в “Архив”