Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Селекция няма да има-това е отборът!

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2009 23:08

naso написа:а 7.2 милиона след като влязохме в групите? кво е станало с тях, кой ги е помирисал?

Що за глупав въпрос?

1. Нов автобус
2. Общежитието
3. Ново тревно покритие
4. Рабех, Жо, Зе и Жеан

А постави цифричките срещу всяко едно и ще получих отговор на въпросите си и какъв левскар си, след като не знаеш елементарни неща ;)
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 09 юни 2009 23:08

1.защо си мислиш ,че дpугите отбоp
и нямат па,и за тpансфеpи
2.докога ще бъдеме пас на пазаpа?[/quote]

1.Защото кризата е и за тях-даже там е по-тежко.
2.Докато не намерим подходящи хора-ако мислиш,че да купуваме негри на килограм е селекция-стига толкоз!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 09 юни 2009 23:10

PFC Litex написа:
naso написа:а 7.2 милиона след като влязохме в групите? кво е станало с тях, кой ги е помирисал?

Що за глупав въпрос?

1. Нов автобус
2. Общежитието
3. Ново тревно покритие
4. Рабех, Жо, Зе и Жеан

А постави цифричките срещу всяко едно и ще получих отговор на въпросите си и какъв левскар си, след като не знаеш елементарни неща ;)

Между другото,и четирите са добра инвестиция! ;)

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 09 юни 2009 23:13

След третият кръг следват плейофите и чак тогава групите, но това е друга тема на разговор.

Да де, ама стигнат ли плейофи са като минимум автоматично в групите на ЛЕ, даже и да паднат.Стигнат ли 3-и кръг играят плейофи за ЛЕ.Като им изпадне 1/4 финала от образуването на коефициента и са непоставени, тогава ли да инвестират.Едно е Шериф и Бате, друго Олимпиакос.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 09 юни 2009 23:14

Интерестно ми е защо мод на ЛИТЕКС се заяжда в нашия форум хайде като Ганчеш е паралия да ви прави селекцията там на село .... :evil: :evil: :evil: пфф само контрираш брат земи малко влезни в разговора а не да си отрацание на отрицанието ;)
Последна промяна от LUDAKIS на 09 юни 2009 23:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 09 юни 2009 23:15

PFC Litex написа:

Що за глупав въпрос?

1. Нов автобус
2. Общежитието
3. Ново тревно покритие
4. Рабех, Жо, Зе и Жеан

аз си мисля, че излиза по-малко като пари...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2009 23:25

124 написа:
PFC Litex написа:

Що за глупав въпрос?

1. Нов автобус
2. Общежитието
3. Ново тревно покритие
4. Рабех, Жо, Зе и Жеан

Между другото,и четирите са добра инвестиция! ;)

Зная :!: ;)
Просто ги отбелязах, защото имаше питане, какво е било станало с предните 7.2 милиона ;)

Годишната издръжка на Левски е около 7 000 000лв. Отборът от тях покрива около 4 000 000лв другите ги дава Батков - това е по негов разчет, който сподели в Ринг в едно предаване.

Sheisse написа:Да де, ама стигнат ли плейофи са като минимум автоматично в групите на ЛЕ,

Точно така само, че в ЛЕ парите са по-малко :!:
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 юни 2009 23:40

Нямам претенции , че съм спец по финанси, дори от футбол не претендирам, че разбирам, но...
Първо- този отбор стана абсолютно незаслужено шампион, ако нямаше годишнина, едва ли щяха да завършат на това място. По- слаб отбор аз лично от години не съм виждал и то не защото футболистите нямат качества, а защото са малодушни, защото нямат сърце и топки...
Относно селекцията- ситуацията в Левски в последните 3-4 години е такава, че ако ще и Роналдо, Роналдиньо , Кака и Диего да купят- все тая. Няма организация, няма политика, няма нищо. Имаше едно време един план, който по една или друга причина беше изпълнен една година по- рано от предвидения срок, обаче до там. Никой си нямаше идея какво да се прави по- нататък. Как да се впрегнат активите от влизането в Ш.Л за по- нататък. От работата на Боримиров, Вуцов и Велев изобщо не съм впечатлен. Отново бяха направени трансфери на поразия ( а всяка година се говори, че няма да се купуват играчи на килограм и , че ако са чужденци, ще са поне класа над останалите в отбора). Както каза Литекса- отбор не се гради през лятната пауза, да не говорим, че сега тя е особено кратка. Аз не съм убеден, че Велев има нужните тактически познания да води който и да е отбор, нито че Борето си има хабер какво е да си технически директор. Единствения човек в Левски, който ми прави впечатление на добър професионалист е Баждеков, за съжаление обаче, той няма думата по спортно- техническата част. За глупостите на Батков изобщо не искам да отварям дума.
При условие, че и сега резервната скамейка е къса, особено откъм разиграващи халфове и нападатели, а и се чува, че смятат да продават точно от тези позиции- аз не виждам за къде сме тръгнали. Какво, пак ще вземаме играчи тип " Шуменския Деко", Георги Христов и от сорта?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2009 00:01

@ майк 28 Отбора стана шампион напълно заслужено.Просто защото нямаше отбор който да го заслужава повече.Бихме във важните мачове срещу преките конкуренти (изключваме Локо). Слаб Левски и още по-слаби противници в слабо първенство.Но титлата си я заслужиха. За организация и политика да няма...не съм сигурен.Левски е отбор без дългове (поне официално),доста добър терен,хубава материална база и последните трансфери за които платихме се оказаха сполучливи .Зе,Жо,Рабех са играчи които помогнаха на отбора. Има какво още да се желае от Бистрон и Христов,но да слагаш последния в едно изречение с шуменския Деко е странно. Не заради гола срещу цска. Вижда се,че Жоро е много талантлив,просто му трябва време. За Баждека съм много съгласен с теб. Тоя човек сигурно сънува цифри.Не ми пука дали е левскар или не,докато върши това за което му се плаща. За селекцията...Ясно е,че не трябва да чакаме кой знае какви трансфери.Явно и Левски и ЦСКА ще предприемат политика на закупуване на млади и перспективни футболисти и налагане на собствени кадри ,а не недоказани чужденци.Може би това е правилния път в дългосрочен план.Пред това да бъде закупен играч за 1 мил евро и това да се вложат парите в школата предпочитам последното.Лошото е само корупцията в школата и това,че махнаха холандеца,който дълго време бачкаше там. Иначе мустака не обича да вади пари..това е ясно,но този път ако пак не вземеме играчи с които да се атакува влизане в ШЛ ще е грешка.
110 години любов!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 10 юни 2009 00:03

[quote="mike28"]Нямам претенции , че съм спец по финанси, дори от футбол не претендирам, че разбирам, но...
Първо- този отбор стана абсолютно незаслужено шампион, ако нямаше годишнина, едва ли щяха да завършат на това място. По- слаб отбор аз лично от години не съм виждал и то не защото футболистите нямат качества, а защото са малодушни, защото нямат сърце и топки...

Веднага ти казвам по-слаб отбор-тоя,дето падна в Беверен!За малодушието-абсолютна глупост!За спец по финанси никой не е казвал че е,но дори да ходиш по магазините,ще ти направят впечатление някои неща...Ако можеш да финансираш Левски-заповядай,ако ще правиш тъпи изказвания-вече ги направи...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”