Мнениеот mike28 » 09 юни 2009 23:40
Нямам претенции , че съм спец по финанси, дори от футбол не претендирам, че разбирам, но...
Първо- този отбор стана абсолютно незаслужено шампион, ако нямаше годишнина, едва ли щяха да завършат на това място. По- слаб отбор аз лично от години не съм виждал и то не защото футболистите нямат качества, а защото са малодушни, защото нямат сърце и топки...
Относно селекцията- ситуацията в Левски в последните 3-4 години е такава, че ако ще и Роналдо, Роналдиньо , Кака и Диего да купят- все тая. Няма организация, няма политика, няма нищо. Имаше едно време един план, който по една или друга причина беше изпълнен една година по- рано от предвидения срок, обаче до там. Никой си нямаше идея какво да се прави по- нататък. Как да се впрегнат активите от влизането в Ш.Л за по- нататък. От работата на Боримиров, Вуцов и Велев изобщо не съм впечатлен. Отново бяха направени трансфери на поразия ( а всяка година се говори, че няма да се купуват играчи на килограм и , че ако са чужденци, ще са поне класа над останалите в отбора). Както каза Литекса- отбор не се гради през лятната пауза, да не говорим, че сега тя е особено кратка. Аз не съм убеден, че Велев има нужните тактически познания да води който и да е отбор, нито че Борето си има хабер какво е да си технически директор. Единствения човек в Левски, който ми прави впечатление на добър професионалист е Баждеков, за съжаление обаче, той няма думата по спортно- техническата част. За глупостите на Батков изобщо не искам да отварям дума.
При условие, че и сега резервната скамейка е къса, особено откъм разиграващи халфове и нападатели, а и се чува, че смятат да продават точно от тези позиции- аз не виждам за къде сме тръгнали. Какво, пак ще вземаме играчи тип " Шуменския Деко", Георги Христов и от сорта?