Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.
Комоли вярва, че Родолфо Борел (треньора на младежите) ще успее да пробие в Европа с талантите от академията.
Днес нещо липсват трансферните слухове. Това затишие не ми харесва много, много. Имам чувството, че пак ще се изхвърлим с голяма сума за някой футболист, който не заслужава тези пари (може би за в бъдеще, но не и сега).
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
liverpool96 написа:Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.
Комоли вярва, че Родолфо Борел (треньора на младежите) ще успее да пробие в Европа с талантите от академията.
Днес нещо липсват трансферните слухове. Това затишие не ми харесва много, много. Имам чувството, че пак ще се изхвърлим с голяма сума за някой футболист, който не заслужава тези пари (може би за в бъдеще, но не и сега).
Е как липсват бе....аз цял ден почти не съм спрял да пускам нови ти викаш, че липсват :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- liverpool96
- Контакти:
Говоря за нещо сериозно. Те иначе тези слухове са известни няколко часа, после остават забравени. Имам в предвид за нещо сериозно. 

-
- Контакти:
liverpool96 написа:Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.
Дано да вземем някой трофей, че вече 5 години нищо не сме печелили. А както каза ти, и аз очаквам в последните дни (часове) на трансферния пазар да избухнем с някоя 15-20 милионна оферта и да си осигурим услугите на още някого

- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool96 написа:Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.
Дано да вземем някой трофей, че вече 5 години нищо не сме печелили. А както каза ти, и аз очаквам в последните дни (часове) на трансферния пазар да избухнем с някоя 15-20 милионна оферта и да си осигурим услугите на още някого
Братле, все пак това е последната година, в която можем да се изръсваме с големи суми за играчи, след което влиза правилото за финансовия феърплей, който няма да се понрави на Сити, Реал, Челси, Малага, ПСЖ и т.н. Всички отбори, които са финансово стабилни правят луди селекции, заради горепосочената причина.

-
- Контакти:
Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.
- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.
Защото колкото повече чакаме, толкова по-добре, тъй като парите, които трябва да даваме за играчите, към които имаме интерес намаляват. Това е стратегия в трансферната философия, поне за Комоли де.

-
- Контакти:
liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.
Защото колкото повече чакаме, толкова по-добре, тъй като парите, които трябва да даваме за играчите, към които имаме интерес намаляват. Това е стратегия в трансферната философия, поне за Комоли де.
Да де и обиграването на състава кога ще бъде, около декември-януари и оттам нататък се засилваме. Ами дотогава дали няма да сме изгубили твърде много точки и да сме отпаднали от битката за титлата....До сега братле трансферите трябваше да са свършили и да сме взели централен защитник и ако бъде продаден Нгог и един нападател

- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.
Да де и обиграването на състава кога ще бъде, около декември-януари и оттам нататък се засилваме. Ами дотогава дали няма да сме изгубили твърде много точки и да сме отпаднали от битката за титлата....До сега братле трансферите трябваше да са свършили и да сме взели централен защитник и ако бъде продаден Нгог и един нападател
Ние и без това трябва да се отписваме от всякаква битка за титлата, все пак и Краля спомена нещо подобно. Не директно, по-скоро увърташе, но усетих какво има предвид. Тази година е годината на големите промени, трофеите, отличията и купите трябва поне засега да почакат. Отборът претърпява радикални промени, невъзможно е в момента да направим всичко планувано. Брат, има време, нека изчакаме, па ще видим.

[offtopic]Вие и до вчера добре си се разбирахте, ама днеска вече и братя станахте
[/offtopic]

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!