Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2011 23:03

Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.

Комоли вярва, че Родолфо Борел (треньора на младежите) ще успее да пробие в Европа с талантите от академията.

Днес нещо липсват трансферните слухове. Това затишие не ми харесва много, много. Имам чувството, че пак ще се изхвърлим с голяма сума за някой футболист, който не заслужава тези пари (може би за в бъдеще, но не и сега).

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 авг 2011 23:06

liverpool96 написа:Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.

Комоли вярва, че Родолфо Борел (треньора на младежите) ще успее да пробие в Европа с талантите от академията.

Днес нещо липсват трансферните слухове. Това затишие не ми харесва много, много. Имам чувството, че пак ще се изхвърлим с голяма сума за някой футболист, който не заслужава тези пари (може би за в бъдеще, но не и сега).

Е как липсват бе....аз цял ден почти не съм спрял да пускам нови ти викаш, че липсват :D
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2011 23:09

Говоря за нещо сериозно. Те иначе тези слухове са известни няколко часа, после остават забравени. Имам в предвид за нещо сериозно. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 23:21

liverpool96 написа:Краля е дал изявление, че отбора ще се бори на всички фронтове и че е по-реалистично ако успеем да вземем Карлинг и ФА Къп, отколкото ВЛ.

Дано да вземем някой трофей, че вече 5 години нищо не сме печелили. А както каза ти, и аз очаквам в последните дни (часове) на трансферния пазар да избухнем с някоя 15-20 милионна оферта и да си осигурим услугите на още някого ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2011 23:30

Liverpool forever_95 написа:

Дано да вземем някой трофей, че вече 5 години нищо не сме печелили. А както каза ти, и аз очаквам в последните дни (часове) на трансферния пазар да избухнем с някоя 15-20 милионна оферта и да си осигурим услугите на още някого ;)

Братле, все пак това е последната година, в която можем да се изръсваме с големи суми за играчи, след което влиза правилото за финансовия феърплей, който няма да се понрави на Сити, Реал, Челси, Малага, ПСЖ и т.н. Всички отбори, които са финансово стабилни правят луди селекции, заради горепосочената причина. ;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 авг 2011 00:02

Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 00:03

Liverpool forever_95 написа:Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.

Защото колкото повече чакаме, толкова по-добре, тъй като парите, които трябва да даваме за играчите, към които имаме интерес намаляват. Това е стратегия в трансферната философия, поне за Комоли де. :mrgreen:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 авг 2011 00:09

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Да де, то т'ва ми е ясно, ама защо трябва да се чакат последните дни на трансферния прозорец ? Трябваше до момента да сме си направили селекцията и да имаме 7-8 нови играчи.

Защото колкото повече чакаме, толкова по-добре, тъй като парите, които трябва да даваме за играчите, към които имаме интерес намаляват. Това е стратегия в трансферната философия, поне за Комоли де. :mrgreen:

Да де и обиграването на състава кога ще бъде, около декември-януари и оттам нататък се засилваме. Ами дотогава дали няма да сме изгубили твърде много точки и да сме отпаднали от битката за титлата....До сега братле трансферите трябваше да са свършили и да сме взели централен защитник и ако бъде продаден Нгог и един нападател ;)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 00:11

Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:

Да де и обиграването на състава кога ще бъде, около декември-януари и оттам нататък се засилваме. Ами дотогава дали няма да сме изгубили твърде много точки и да сме отпаднали от битката за титлата....До сега братле трансферите трябваше да са свършили и да сме взели централен защитник и ако бъде продаден Нгог и един нападател ;)

Ние и без това трябва да се отписваме от всякаква битка за титлата, все пак и Краля спомена нещо подобно. Не директно, по-скоро увърташе, но усетих какво има предвид. Тази година е годината на големите промени, трофеите, отличията и купите трябва поне засега да почакат. Отборът претърпява радикални промени, невъзможно е в момента да направим всичко планувано. Брат, има време, нека изчакаме, па ще видим. ;)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 18 авг 2011 01:02

[offtopic]Вие и до вчера добре си се разбирахте, ама днеска вече и братя станахте :lol:[/offtopic]
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”