Арсенал - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 18:44

offside_my_ass_ написа:Иначе снощи при Арсенал се видя ясно, че Фабрегас липсва. Играта беше по-директна (което мен ме радва, впрочем), нямаше го това мачкане на топката, но единствено неумението да бъдем ефективни в завършващата фаза ни лиши от по-изразителна победа.

Единствено добрите намеси на Счесни (или както там му е името) лиши Удинезе от изразителна победа, ако питаш мен. Стискай палци и в събота да варди добре, защото положения пред вратата ви ще има и то немалко.А това да се определя кой играч е по-добър според това колко мача има в ШЛ или ЛЕ е такава глупост, че няма накъде повече.

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 авг 2011 18:50

ами и сега ако не ги бием,със толкова отсъстващи са...ще се види дали сме готови са топ 4...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2011 19:12

------------------------Рейна-----------------------

------Джонсон---- Карагър-----Агер----Енрике-----

----------------Лукас-------Адам-------------------

-----Каут------Акуилани(Мейрейлеш)-----Даунинг------

-----------------------Суарес------------------------
това е моя състав,време е вече да ги бием тия
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 17 авг 2011 20:29

suareshampion написа:------------------------Рейна-----------------------

------Джонсон---- Карагър-----Агер----Енрике-----

----------------Лукас-------Адам-------------------

-----Каут------Акуилани(Мейрейлеш)-----Даунинг------

-----------------------Суарес------------------------
това е моя състав,време е вече да ги бием тия

Моя състав е подобен, като разликата е че Адам е до Акулиани(Мейрелеш). :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 17 авг 2011 20:52

Попринцип и аз искам състава ни да е така но съм на 99% сигурен че кени няма да забие 35 млн играч на скамейката и ще бъде титуляр ,а Суарес ще играе на мясото на мейрелеш или акуилани на схемата ,дадена от колегата :)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
offside_my_ass_
Контакти:

Мнениеот offside_my_ass_ » 17 авг 2011 21:07

LFC1892 написа:
offside_my_ass_ написа:Иначе снощи при Арсенал се видя ясно, че Фабрегас липсва. Играта беше по-директна (което мен ме радва, впрочем), нямаше го това мачкане на топката, но единствено неумението да бъдем ефективни в завършващата фаза ни лиши от по-изразителна победа.

Единствено добрите намеси на Счесни (или както там му е името) лиши Удинезе от изразителна победа, ако питаш мен. Стискай палци и в събота да варди добре, защото положения пред вратата ви ще има и то немалко.А това да се определя кой играч е по-добър според това колко мача има в ШЛ или ЛЕ е такава глупост, че няма накъде повече.

Снощи намесите на Счезни бяха две. Намесите на Рейна в последния ви мач от ВЛ бяха повече. :lol: А като цяло спасяванията на вратаря са част от доброто представяне в защита. Ван Дер Саар миналата година също направи не знам колко спасявания в мача за купата, но това не попречи на Юнайтед да ни победят с 2:0, нали? ;) В крайна сметка, това му е работата. Снощи Удинезе имаха две чисти положения, които вратарчето извади, другото бяха удари от Халите (само за статистиката) и една греда. Освен това Арсенал снощи, беше силно осакатен в офанзивен план. Аз затова попитах по-рано как ще изглежда Ливърпул, ако отсъстват толкова титуляри, колкото отсъстваха снощи за Арсенал. ;) Пак ви казвам - всяка година отваряте големите усти преди мачове с нас, а после не може да ви намери човек за коментар. :lol: Ако защитата не направи някоя простотия (както миналата година) и се представи, както в последните 2 мача, сигурен съм, че ще си вземем мача спокойно. Не смятам, че Ливърпул представляват кой знае какво в момента и съм сигурен, че можем да ви бием дори и с наличните футболисти.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 17 авг 2011 21:09

offside_my_ass_ написа:
LFC1892 написа:

Снощи намесите на Счезни бяха две. Намесите на Рейна в последния ви мач от ВЛ бяха повече. :lol: А като цяло спасяванията на вратаря са част от доброто представяне в защита. Ван Дер Саар миналата година също направи не знам колко спасявания в мача за купата, но това не попречи на Юнайтед да ни победят с 2:0, нали? ;) В крайна сметка, това му е работата. Снощи Удинезе имаха две чисти положения, които вратарчето извади, другото бяха удари от Халите (само за статистиката) и една греда. Освен това Арсенал снощи, беше силно осакатен в офанзивен план. Аз затова попитах по-рано как ще изглежда Ливърпул, ако отсъстват толкова титуляри, колкото отсъстваха снощи за Арсенал. ;) Пак ви казвам - всяка година отваряте големите усти преди мачове с нас, а после не може да ви намери човек за коментар. :lol: Ако защитата не направи някоя простотия (както миналата година) и се представи, както в последните 2 мача, сигурен съм, че ще си вземем мача спокойно. Не смятам, че Ливърпул представляват кой знае какво в момента и съм сигурен, че можем да ви бием дори и с наличните футболисти.

пич ти прочете ли кво ти написах ?? я прочети второто ми мнение на 9-та страница ...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 17 авг 2011 21:10

offside_my_ass_ написа:
LFC1892 написа:

Снощи намесите на Счезни бяха две. Намесите на Рейна в последния ви мач от ВЛ бяха повече. :lol: А като цяло спасяванията на вратаря са част от доброто представяне в защита. Ван Дер Саар миналата година също направи не знам колко спасявания в мача за купата, но това не попречи на Юнайтед да ни победят с 2:0, нали? ;) В крайна сметка, това му е работата. Снощи Удинезе имаха две чисти положения, които вратарчето извади, другото бяха удари от Халите (само за статистиката) и една греда. Освен това Арсенал снощи, беше силно осакатен в офанзивен план. Аз затова попитах по-рано как ще изглежда Ливърпул, ако отсъстват толкова титуляри, колкото отсъстваха снощи за Арсенал. ;) Пак ви казвам - всяка година отваряте големите усти преди мачове с нас, а после не може да ви намери човек за коментар. :lol: Ако защитата не направи някоя простотия (както миналата година) и се представи, както в последните 2 мача, сигурен съм, че ще си вземем мача спокойно.
Не смятам, че Ливърпул представляват кой знае какво в момента и съм сигурен, че можем да ви бием дори и с наличните футболисти.

Ти да си чувал, че Ливърпул в големите мачове играе силно. Не сме били заплаха за вас. Хаха, и аз мисля че можем да си тръгнем с точката като миналата година или да ви го "ръгнем" :mrgreen:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 17 авг 2011 21:37

offside_my_ass_ написа:
LFC1892 написа:

Е, добре, а вие колко чисти положения имахте? Защото в предния си пост казваш, че само неумението ви в атака ви лишило от по-изразителна победа? От това ти мнение излиза, че сте пръснали Удинезе от атаки и сте се скъсали да пропускате, а имате само 3 точни и 3 неточни удара, докато те има 3 точни и 9 неточни. Да не говорим какви положения изпуснаха (малко преди и след вашия гол). Съгласен съм, че вратарят е много важна част от отбора, но реалният резултат в този мач беше равен в най-добрия за вас случай. Както и да е, извадихте късмет. Да видим дали в събота ще е така.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 17 авг 2011 21:40

Не смятам, че Ливърпул представляват кой знае какво в момента и съм сигурен, че можем да ви бием дори и с наличните футболисти.

Какво представлява Арсенал в момента?
Няма го Фабрегас, Насри е пътник, Жервиньо и Сонг са наказани; Гиббс, Траоре и Джуру изглежда, че са контузени? С какъв състав ще излезем срещу Пуул?
С наличните играчи ще е луд късмет да хванем 4-то място. Играта ни е безидейна, лишена от креативност, играем слаб футбол, слаби/неготови играчи, има нарастващо недоволство сред феновете, изперкал мениджър, алчен борд. Кое ни е добре?

Ливърпул ще са стреснати от хикса в първи кръг и сега ще са решени на всичко да вземат победата. Венгер води клуба към пореден провал.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Върни се в “Ливърпул”