LFC1892 написа:offside_my_ass_ написа:Иначе снощи при Арсенал се видя ясно, че Фабрегас липсва. Играта беше по-директна (което мен ме радва, впрочем), нямаше го това мачкане на топката, но единствено неумението да бъдем ефективни в завършващата фаза ни лиши от по-изразителна победа.
Единствено добрите намеси на Счесни (или както там му е името) лиши Удинезе от изразителна победа, ако питаш мен. Стискай палци и в събота да варди добре, защото положения пред вратата ви ще има и то немалко.А това да се определя кой играч е по-добър според това колко мача има в ШЛ или ЛЕ е такава глупост, че няма накъде повече.
Снощи намесите на Счезни бяха две. Намесите на Рейна в последния ви мач от ВЛ бяха повече.

А като цяло спасяванията на вратаря са част от доброто представяне в защита. Ван Дер Саар миналата година също направи не знам колко спасявания в мача за купата, но това не попречи на Юнайтед да ни победят с 2:0, нали?

В крайна сметка, това му е работата. Снощи Удинезе имаха две чисти положения, които вратарчето извади, другото бяха удари от Халите (само за статистиката) и една греда. Освен това Арсенал снощи, беше силно осакатен в офанзивен план. Аз затова попитах по-рано как ще изглежда Ливърпул, ако отсъстват толкова титуляри, колкото отсъстваха снощи за Арсенал.

Пак ви казвам - всяка година отваряте големите усти преди мачове с нас, а после не може да ви намери човек за коментар.

Ако защитата не направи някоя простотия (както миналата година) и се представи, както в последните 2 мача, сигурен съм, че ще си вземем мача спокойно. Не смятам, че Ливърпул представляват кой знае какво в момента и съм сигурен, че можем да ви бием дори и с наличните футболисти.