Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rosen_ganchev написа:Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее![]()
![]()
JohnnieWalker написа:rosen_ganchev написа:Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее![]()
![]()
Прасчо, марш в кочината
metodito написа:Да идва Мъри, че и на мен почна да ми писва! Но, ако е с Наско...novirusthanks!!!
Какъв нюх има само за футбалери Мъри?! Пищя за Тасевски супер много време. Много му се чудих. Преди Дарко да дойде го бях чувал само като македонски национал, ма нито в някакъв сериозен отбор бе играл, нито някакво име... Когато дойде обаче... хо-хо. Уцелихме не десетка ми не знам какво. За такъв тип футбалери на Запад изсипват чували с пари и ги обвързват с такива договори, че не мърдат от тея клубове, докато не се пенсионират. Какво прави Гонзо?! Всячески се опитва да го изгони. Сори, Гошка, ма някои неща не ти се отдават.
За пореден път казвам: махне ли се Тасевски, такъв футболист на този пост няма да може да си позволим. Да не говорим, че то парите не са гаранция - че за 1000000 евро ще имаме такъв даже. Стоичков след този ход ще го носят на ръце в Ростов.
Ами Жо. Като дойде си викам: "Хубаво - имаме половин футболист. Сега като ни дадат и другата половина..." Видя се защо е привлечен. Жеан Карлос. Най - бързото чуждестранно крило стъпвало в България.
И какво направи Смахков?! Шитна Мъри, който му остави готов отбор. А Мъри подготвяше нова смяна на отбора. За годините през които Мъри не бе начело на "Левски", гос'ина Батков е изпуснал грубо казано 13-14 милиона евро, понеже съм убеден, че пак щеше поне веднъж да ни вкара в ШЛ и един-два пъти в ЛЕ!
А иначе Мъри не го харесвах в ролята му на национален селекционер.
Потребители, разглеждащи този форум: 4x4, kempesmario, krumeto, PorcoRosso, teerr, W84me и 38 госта