Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Re: Давид Бистрон-в групите на ШЛ

Мнениеот rosen_ganchev » 17 авг 2011 11:49

Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее :) :) :)

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 17 авг 2011 11:50

Не се ли бъзикаха с тоз ,че не можел да спира топката :roll:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 авг 2011 11:52

rosen_ganchev написа:Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее :) :) :)

Прасчо, марш в кочината ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2011 12:02

JohnnieWalker написа:
rosen_ganchev написа:Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее :) :) :)

Прасчо, марш в кочината ;)

Не ние сме в кочина, а вие:

Батков: Връщаме се в кочината
05 август 2011

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 17 авг 2011 12:03

JohnnieWalker някои други са в кочината :) :) :) :) нали така каза един агент!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

frantic
Контакти:

Мнениеот frantic » 17 авг 2011 12:05

С тролея Бистрон станахме шампиони и порихме Панчарево!

С Иво Главата и Данчо Очите шампиони - Кога?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 17 авг 2011 12:15

никога няма да забравя непукисткия му израз при едно интервю в Чехия, те нещо май не ме харесаха, малко преди да го освободим , много грамотен защитник ,е не знам що го храниха толкова тъкмо се вписа в отбора и го махнахме и като се сетя какви взехме смех

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2011 13:10

Хм...
Я по обратния път да помислим... Тони Калво, Пламен Илиев, Симо Райков слаби футбалери ли са щом няма да са в ЛЕ?
Стига бе, човек! Автобусът на обращолото до нас завива по-бързо от тоя.
Иначе е вярно: специалисти в България няма.
Има един много добър треньор - Димитър Пенев и всички му се смеят. Да се смеят, специалисти.
Другото е ентусиасти като Радуканов, Любо и Ясен.
Работата е там, че сме много рогати ние българите. Те ти казват хората как трябва да правиш, ти виждаш, че ще ти помогне това, ма не! По нашата да стане. Ако ще и да не става.
Това е и причината да нямаме треньори на европейско равнище. Инатът да не приемаме съвети. Нито югославската, нито френската са самобитни школи.Такива са само английската, немската и холандската, мисля.
Ние искаме да откриваме топлата вода.
На мен не ми харесваше Бистрон, между другото. Често бе неориентиран и тромав и нямаше техника.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2011 13:56

То в Левски и Меси да дойде и за него ще кажете, че е неорентиран. Спомням си как Мъри изгони навремето Бардон и му търсеше другата половина, а той после си разцъкваше в ШЛ. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

drvasko98
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот drvasko98 » 17 авг 2011 15:13

metodito написа:Да идва Мъри, че и на мен почна да ми писва! Но, ако е с Наско...novirusthanks!!!
Какъв нюх има само за футбалери Мъри?! Пищя за Тасевски супер много време. Много му се чудих. Преди Дарко да дойде го бях чувал само като македонски национал, ма нито в някакъв сериозен отбор бе играл, нито някакво име... Когато дойде обаче... хо-хо. Уцелихме не десетка ми не знам какво. За такъв тип футбалери на Запад изсипват чували с пари и ги обвързват с такива договори, че не мърдат от тея клубове, докато не се пенсионират. Какво прави Гонзо?! Всячески се опитва да го изгони. Сори, Гошка, ма някои неща не ти се отдават.
За пореден път казвам: махне ли се Тасевски, такъв футболист на този пост няма да може да си позволим. Да не говорим, че то парите не са гаранция - че за 1000000 евро ще имаме такъв даже. Стоичков след този ход ще го носят на ръце в Ростов.
Ами Жо. Като дойде си викам: "Хубаво - имаме половин футболист. Сега като ни дадат и другата половина..." Видя се защо е привлечен. Жеан Карлос. Най - бързото чуждестранно крило стъпвало в България.
И какво направи Смахков?! Шитна Мъри, който му остави готов отбор. А Мъри подготвяше нова смяна на отбора. За годините през които Мъри не бе начело на "Левски", гос'ина Батков е изпуснал грубо казано 13-14 милиона евро, понеже съм убеден, че пак щеше поне веднъж да ни вкара в ШЛ и един-два пъти в ЛЕ!
А иначе Мъри не го харесвах в ролята му на национален селекционер.

Какъв нюх, човече, ходи се прегледай. Тасевски си е най-обикновен играч и мързелив на това отгоре. Гарантирам, че ще е резерва във всеки по-сериозен отбор. Е, в изпадащия Ростов може и титуляр, там и Чавдар Янков е титуляр. Жо не е лош играч, но нищо особено не е. Не случайно го взеха в Краснодар, а не в Анжи поне. Виж от Валери Домовчийски, играч с наистина много талант, нищо не излезе и "заслугата" на кого е? Да не добавям Мариян Огнянов, който на 16 изглеждаше готов за много неща, но никой не работи правилно с него.

Върни се в “Левски”