Вече се знаят седемте заобиколили забраната на Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Вече се знаят седемте заобиколили забраната на Матеус

Мнениеот DmG » 15 авг 2011 16:45

pampi написа:...да беше ги изброил поименно, кои са:

BLUE CHAMPIONS написа: тези,които имат морал,дисциплина и отговорност, тези за които е гордост да сложат националната фланелка, а не тежест!

, че да ни отвориш очите. 8-)

Капитан Йовов ! Нататък , кой дойде :) От него блика морал , диспицплина и отговорност

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 15 авг 2011 17:22

Разбрахме те. Йолов в национала и капитан задължително.За другите може и същите ,така ли? Или другите задължителни са Иванов - Главата , Милиев , Младенов , Райков , Старокин , Димов.Те във Варна се представиха на много високо ниво и в Търнава също.Готови са да го покажат това ниво и срещу Англия. Обаче няма да е лошо Гонзо да съвместява и треньор на национала.Какво ще кажеш , а ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 авг 2011 20:19

Viktor4o_Rs написа:
pomiqrat написа:И след мача не могат да отидат да се забавляват ли, а :?: Какво като са паднали в някаква безсмислена контрола, а :?: След работа някой държи ли ви сметка къде се забавлявате, а :?: Смешен народ :!: :!: :!:

Е то от падане в такива "безсмислени" контроли сме вече в 4-та урна ;) На нас никой не ни държи сметка, защото не представляваме цялата държава, за разлика от националите. И недей дава определения за народа, защото и ти си част от него :lol:

И какво като сме в 4-та. Далиу 3-та или 4-та няма съществена разлика.

Точно представляваш държавата, защото с твоята продуктивност образуваш БВП. Коя държава представляват националите? Защо те да я представляват? Катар като им бият националите по футбол дали им е лошо на народа?

И какво като съм от народа? Не мога да съм различен от него ли или да му казвам истината?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 авг 2011 21:26

pomiqrat написа:
Viktor4o_Rs написа:
pomiqrat написа:И след мача не могат да отидат да се забавляват ли, а :?: Какво като са паднали в някаква безсмислена контрола, а :?: След работа някой държи ли ви сметка къде се забавлявате, а :?: Смешен народ :!: :!: :!:

Е то от падане в такива "безсмислени" контроли сме вече в 4-та урна ;) На нас никой не ни държи сметка, защото не представляваме цялата държава, за разлика от националите. И недей дава определения за народа, защото и ти си част от него :lol:

И какво като сме в 4-та. Далиу 3-та или 4-та няма съществена разлика.

Точно представляваш държавата, защото с твоята продуктивност образуваш БВП. Коя държава представляват националите? Защо те да я представляват? Катар като им бият националите по футбол дали им е лошо на народа?

И какво като съм от народа? Не мога да съм различен от него ли или да му казвам истината?

За Катар не знам и не ме вълнува.Тук със сигурност влияе на производителността на труда.И не само тук.
Как го виждаш това-да не произвеждаш БВП, а да получаваш пари, само защото са те избрали?Искам и аз така, обаче не ми дават, та се налага да си скъсам задника от работа, за да изкарам на месец 1/3 от това, което на тях им дават само, защото са ги повикали :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 авг 2011 21:52

Оставете кой какво работи и колко получава, кой с какво допринася за БВП, това да го мисли Дянков.
Аз очаквам отговора на въпроса, който беше зададен днес, но темата беше слята, а той беше: "Има ли мъже в ГОНГ БГ?".
След като два дни изляха каква ли не простотии по Спас Делев, нито един от големите мъже тук не прояви доблест и да се извини, макар и виртуално. Като разгледам темата назад виждам, че 90 % от отворковците са фенове на Левски. Странно колко много приличате на отбора и на треньора, когото плюете. Да ви напомня ли какво призова той след Търнава - ТРЯБВА ДА БЪДЕМ МЪЖЕ. Но после се оказа че нито футболистите, нито Гонзо и най - вече НИТО ФОРУМНИТЕ МИШКИ се държаха мъжки.

Да - Спас игра слабо в Минск, да - правил е и ще прави грешки в кариерата и в поведението си, но ТОЙ ИЗЛЕЗЕ И КАЗА "АЗ не съм бил там". И НЕ ИЗЛЪГА... Може и да е 160см на височина, но е много по-голям МЪЖ от всички форумни пишлемета.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Национален отбор”