Мнениеот ros » 15 авг 2011 21:52
Оставете кой какво работи и колко получава, кой с какво допринася за БВП, това да го мисли Дянков.
Аз очаквам отговора на въпроса, който беше зададен днес, но темата беше слята, а той беше: "Има ли мъже в ГОНГ БГ?".
След като два дни изляха каква ли не простотии по Спас Делев, нито един от големите мъже тук не прояви доблест и да се извини, макар и виртуално. Като разгледам темата назад виждам, че 90 % от отворковците са фенове на Левски. Странно колко много приличате на отбора и на треньора, когото плюете. Да ви напомня ли какво призова той след Търнава - ТРЯБВА ДА БЪДЕМ МЪЖЕ. Но после се оказа че нито футболистите, нито Гонзо и най - вече НИТО ФОРУМНИТЕ МИШКИ се държаха мъжки.
Да - Спас игра слабо в Минск, да - правил е и ще прави грешки в кариерата и в поведението си, но ТОЙ ИЗЛЕЗЕ И КАЗА "АЗ не съм бил там". И НЕ ИЗЛЪГА... Може и да е 160см на височина, но е много по-голям МЪЖ от всички форумни пишлемета.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН