ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cefo1969
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Мнениеот cefo1969 » 13 авг 2011 22:39

Оффффф ....дано само да не уволнят Гонзо :mrgreen: Докато той е начело на Левски на Армията всички ще са щастливи!!!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 13 авг 2011 22:42

Поздрав за съдийската тройка

Правило 11 - засада Ако защитник напусне терена по някаква причина без разрешението на съдията, то трябва да се счита, че той е на собствената си линия на вратата или на страничната линия в случай на засада, докато не се спре играта. С оглед на това при създадена ситуация в тази част от терена съдията трябва да прецени дали защитникът следва да бъде наказан за нарушение на правилото за засада. Ако играч напусне терена преднамерено, за да постави противник в положение на засада, то той трябва да бъде санкциониран с жълт картон, когато топката не е в игра.
Изображение

kilobane

Мнениеот kilobane » 13 авг 2011 22:46

Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!

Сега гледам канал3.......футболиста от Черноморец връща топката....значи засада няма!
Последна промяна от kilobane на 13 авг 2011 22:49, променено общо 1 път.
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 авг 2011 22:50

kilobane написа:Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!

Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада. ;) Не е много ясно кой дава паса към Делев и дали има нарушение срещу играча на Черноморец. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kilobane

Мнениеот kilobane » 13 авг 2011 22:55

Tommi написа:
kilobane написа:Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!

Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада. ;) Не е много ясно кой дава паса към Делев и дали има нарушение срещу играча на Черноморец. :)

Така е Томми...поправих си поста,мисля ,че паса го дава игра1 на Черноморец,а за фал е трудно да говорим,дори и да има нещо,то е след паса....макар ,че футбола не е балет,нали?
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 авг 2011 23:01

A аз верно почвам да се притеснявам вече!!

Първо, ЦСКА играе бие-вие всички се занимавате с Подуене- :roll: :roll: :roll: :roll: -на кой му пука за тях!!Вие ЦСКА ли харесвате и подкрепяте или кво-две мнения за нашия мач и 4530943 за ония и тренера им!!
Второ-неска хубаво време, добър час, отбора върви, сектора върви и пак една шепа хора на мача-дано да е само заради сезона-че иначе мамата си ебало!!В Стара Загора и Варна 8-9 000, ние пак не можем да се съберем!! :evil: :evil:
Последна промяна от cska_90 на 13 авг 2011 23:02, променено общо 1 път.
Изображение

kilobane

Мнениеот kilobane » 13 авг 2011 23:02

Чудя се едно, докога страничните съдии в Бг няма да знаят правилата???Първият кръг отменен гол на Локо Пд за незнаене на правилата,този също.....баси и неуките съдии!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 авг 2011 23:09

Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада. Не е много ясно кой дава паса към Делев и дали има нарушение срещу играча на Черноморец.

Не чу ли коментара на Ат. Узунов -- или засада или фаул !!!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 авг 2011 23:10

Някои искат 3 отменени гола! "Черноморец Бс" не е "Беласица"!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

masona84
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас

Мнениеот masona84 » 13 авг 2011 23:16

Но,пак казвам,той трябва да е този,който да гради играта,да подава и т.н.!В центъра само с Янчев и Галчев не сме добре!Не знам дали си го забелязал!Явно не си..

Точно трябва ни играта в центъра,Галчев не е във формата от миналият сезон.Ако Зико почне да връзва играта има и техниката и погледа и неговите голове ще си идват а и резултатноста на отбора ще се вдигне значително.Играем с леки и бързи нападатели на който са им нужни повече пасове в удобни позиции и головете ще дойдат.

Върни се в “Архив”