ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Оффффф ....дано само да не уволнят Гонзо
Докато той е начело на Левски на Армията всички ще са щастливи!!!

Поздрав за съдийската тройка
Правило 11 - засада Ако защитник напусне терена по някаква причина без разрешението на съдията, то трябва да се счита, че той е на собствената си линия на вратата или на страничната линия в случай на засада, докато не се спре играта. С оглед на това при създадена ситуация в тази част от терена съдията трябва да прецени дали защитникът следва да бъде наказан за нарушение на правилото за засада. Ако играч напусне терена преднамерено, за да постави противник в положение на засада, то той трябва да бъде санкциониран с жълт картон, когато топката не е в игра.

Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!
Сега гледам канал3.......футболиста от Черноморец връща топката....значи засада няма!
Сега гледам канал3.......футболиста от Черноморец връща топката....значи засада няма!
Последна промяна от kilobane на 13 авг 2011 22:49, променено общо 1 път.
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
kilobane написа:Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!
Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:kilobane написа:Вярвам на Томми.....може да е левскар,но разбира правилата.....значи отменен несправидливо гол и гол от засада....това е...иначе съм доволен от играта в защита,нещо което ме притесняваше последните мачове!
Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада.Не е много ясно кой дава паса към Делев и дали има нарушение срещу играча на Черноморец.
Така е Томми...поправих си поста,мисля ,че паса го дава игра1 на Черноморец,а за фал е трудно да говорим,дори и да има нещо,то е след паса....макар ,че футбола не е балет,нали?
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
A аз верно почвам да се притеснявам вече!!
Първо, ЦСКА играе бие-вие всички се занимавате с Подуене-
-на кой му пука за тях!!Вие ЦСКА ли харесвате и подкрепяте или кво-две мнения за нашия мач и 4530943 за ония и тренера им!!
Второ-неска хубаво време, добър час, отбора върви, сектора върви и пак една шепа хора на мача-дано да е само заради сезона-че иначе мамата си ебало!!В Стара Загора и Варна 8-9 000, ние пак не можем да се съберем!!
Първо, ЦСКА играе бие-вие всички се занимавате с Подуене-

Второ-неска хубаво време, добър час, отбора върви, сектора върви и пак една шепа хора на мача-дано да е само заради сезона-че иначе мамата си ебало!!В Стара Загора и Варна 8-9 000, ние пак не можем да се съберем!!

Последна промяна от cska_90 на 13 авг 2011 23:02, променено общо 1 път.

Чудя се едно, докога страничните съдии в Бг няма да знаят правилата???Първият кръг отменен гол на Локо Пд за незнаене на правилата,този също.....баси и неуките съдии!
- hristo1306
- Контакти:
Сега гледам ситуациите по Канал 3 и при зачетения гол може и да няма засада. Не е много ясно кой дава паса към Делев и дали има нарушение срещу играча на Черноморец.
Не чу ли коментара на Ат. Узунов -- или засада или фаул !!!
Не чу ли коментара на Ат. Узунов -- или засада или фаул !!!
- david_villa
- Контакти:
Някои искат 3 отменени гола! "Черноморец Бс" не е "Беласица"!!!

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас
Но,пак казвам,той трябва да е този,който да гради играта,да подава и т.н.!В центъра само с Янчев и Галчев не сме добре!Не знам дали си го забелязал!Явно не си..
Точно трябва ни играта в центъра,Галчев не е във формата от миналият сезон.Ако Зико почне да връзва играта има и техниката и погледа и неговите голове ще си идват а и резултатноста на отбора ще се вдигне значително.Играем с леки и бързи нападатели на който са им нужни повече пасове в удобни позиции и головете ще дойдат.