megan fox написа:Тоя филм за Обама става ли наистина за гледане? От два дена се чудя дали да го сваля...
Ще има много противоречиви мнения за филма- от едната крайност, в другата. Зависи кой как ги възприема нещата. Аз лично имам някаква гледна точка по въпроса и гледането на такъв род филми не може да промени възгледите ми. По скоро смятам, че не се правят с цел разкриване на някаква конспирация, а за масова заблуда, като в случая ти поднасят някаква истина, но изкривена с която си мислиш, че ти "отварят очите", но всъщност самата истина е съвсем друга, която умело се прикрива. Такива смятам са и повечето филми за конспирацията, ето направиха се и няколко за HAARP, в които се алармира че е причинителя на заметресения,урагани и т.н. хората почти се убеждават, че това е истина, но същевременно се прикрива нещо друго, нещо по-сериозно за което никой не предполага... Въпреки всичко гледането на такива материали в никакъв случай не е загуба на време, всеки сам си открива кое е истина и кое не.