Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Препоръчвам ви да гледате...

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 авг 2011 14:51

megan fox написа:Тоя филм за Обама става ли наистина за гледане? От два дена се чудя дали да го сваля...

Ще има много противоречиви мнения за филма- от едната крайност, в другата. Зависи кой как ги възприема нещата. Аз лично имам някаква гледна точка по въпроса и гледането на такъв род филми не може да промени възгледите ми. По скоро смятам, че не се правят с цел разкриване на някаква конспирация, а за масова заблуда, като в случая ти поднасят някаква истина, но изкривена с която си мислиш, че ти "отварят очите", но всъщност самата истина е съвсем друга, която умело се прикрива. Такива смятам са и повечето филми за конспирацията, ето направиха се и няколко за HAARP, в които се алармира че е причинителя на заметресения,урагани и т.н. хората почти се убеждават, че това е истина, но същевременно се прикрива нещо друго, нещо по-сериозно за което никой не предполага... Въпреки всичко гледането на такива материали в никакъв случай не е загуба на време, всеки сам си открива кое е истина и кое не.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 авг 2011 15:28

BLUE CHAMPIONS написа:По скоро смятам, че не се правят с цел разкриване на някаква конспирация, а за масова заблуда, като в случая ти поднасят някаква истина, но изкривена с която си мислиш, че ти "отварят очите", но всъщност самата истина е съвсем друга, която умело се прикрива.

Същото мнение споделям и аз и затова подобен тип филми избягвам да гледам. Някви тъпаци да се опитват да ми натрапват по елегантен начин тяхната скълъпена версия и да ми хвърлят прах в очите... не, мерси!!! Да, за тъпите американци може и да става по подобен смешен начин да се манипулира общественото мнение, но тук не сме Америка! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 авг 2011 16:19

megan fox написа:
BLUE CHAMPIONS написа:По скоро смятам, че не се правят с цел разкриване на някаква конспирация, а за масова заблуда, като в случая ти поднасят някаква истина, но изкривена с която си мислиш, че ти "отварят очите", но всъщност самата истина е съвсем друга, която умело се прикрива.

Същото мнение споделям и аз и затова подобен тип филми избягвам да гледам. Някви тъпаци да се опитват да ми натрапват по елегантен начин тяхната скълъпена версия и да ми хвърлят прах в очите... не, мерси!!! Да, за тъпите американци може и да става по подобен смешен начин да се манипулира общественото мнение, но тук не сме Америка! ;)

Кой е най-лесния начин да се отървеш от изкушението?
[offtopic]като му се отдадеш :)[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 авг 2011 03:00

Вчера гледах ето този филм. Просто не знам как съм го пропуснал досега. Огромен пропуск. Според мен, ще се хареса на всеки футболен фен, и особено на хората,които са привърженици на Бундестима. Филмът разказва за Световното първенство през 1954 година, когато Германия побеждава на финала непобедимата до тогава Унгария. Също така, във филма е показана следвоенната действителност в Германия, връщането на немски военнопленници от СССР и трудностите при приспособяването и адаптирането им, към новия живот. Много добър сюжет и подбрани актьори . Филмът е немски, актьорите са немци и това поне за мен, още повече засилва ефекта от него. Също така, искам да кажа на хората,които ще гледат филма, да обърнат внимание на човека,който снабдяваше немския национален отбор с калеври и беше нещо като дясна ръка на старши-треньора .Това е Ади Даслер, създателя на Адидас. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 авг 2011 10:56

megan fox написа:[center]Недейте да гледате последната част на Хари Пора! Те такава боза няма, а краят беше меко казано дебилен...[/center]

е ще се прежаля, изгледал съм всичките и тоя трябва :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 12 авг 2011 19:48

всички уестърни с чарлз бронсън.един филм който ме разплаква-великолепната седморка.едно време на запад-също.апокалипсис сега-невероятен.

I love football
Контакти:

Кои са ви любимите поредици филми?

Мнениеот I love football » 14 авг 2011 07:08

Добро утро! :) Ясно ми е,че всички ние обичаме спорта и може би най-вече футбола,но ми стана интересно на кои филмови поредици сте фенове? Аз например много харесвам Час Пик с Джеки Чан и Крис Тъкър. До колкото разбрах ще има 4 част на филма,но колко е вярно не знам! Също голям фен съм на Карибски пирати, Джони Инглиш (невероятна комедия,чакам 2-ката с нетърпение) Ченгето от Бевърли Хилс,Бързи и Яростни. Това за мен са невероятни филми! На Вас кои са ви любими? :)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Кои са ви любимите поредици филми?

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 14 авг 2011 08:49

О,много са...Властелините,Борн,Пиратите,Час Пик,Терминатора,48 часа...Тука като се приберем се наблъсквам с филми и поредици,музика,е-книги.Та дойде време да си вземем довиждане.Ако съм нагрубил някого,моля за прошка,а сега трябва да стягаме куфарите ,че много път има до Маями..здраве и успехи на всички във форума ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 14 авг 2011 09:34

Кошмари на Улица Елм , Американски пай , Убийствен пъзел
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 14 авг 2011 10:21

Lord of the rings ,Матрицата и Карибски пирати .

Върни се в “Свободна зона”