Черно море - Левски - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2011 23:29

Момент....мисля,че ние моряците не разбираме ситуацията.Сега на треньора им му викат Инженера,но бившия им треньор носеше благозвучното "СИНОПТИКА".Може би затова нашия гост не разбира,че не можем да контролираме дъжда и да му казваме кога да спре.Странен човек е той :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 авг 2011 23:52

Пак заваля, при това здраво. Шабленско време настава ... спасителят с номер 7 се задава ... Кени Далглиш, Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо, Даниел Димов ... седмицата зове!

(Ако г-жа Димова е толкова свирепа, колкото кученцето от аватара й, не съм голям оптимист за ликвидацията на анти-моряшката псувалня от култовата трибуна "The Kozirka".)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2011 23:56

При такива метеоусловия Димов определено ще е облагодетелстван за сметка на Камазола и Жоро Илиев примерно,Капитанов също няма да е в кондиция на подобен терен,да не изреждам и останалите,но общо взето мисля,че единствено Гравесена ще блести в локвите :twisted: .Отсреща обаче рендета-дал Бог.И треньора като ги подготви с култовите си фрази "трябва да сме мъже" ннееееее,просто нееее,този е уникален с тази заучена фраза :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 авг 2011 00:10

До събота всичко ще с О.К. с терена ;) . И аз искам кал ама ще е сухо.
Шопите можем да ги бием ако ги излъжем. На надиграване няма да стане. Играе се твърдо и каквото стане.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 авг 2011 00:11

ShooterMan написа:Отсреща обаче рендета-дал Бог.

ХАХАХАХАХААХАХАХ

Ако искате да ви върнем Димов, за да ни окаже съпротива, защото сега сте се събрали само техничарчета и ще ви бъде много трудно на този тежък терен. :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 авг 2011 00:12

Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.

Аз се надявам на слънце и силен вятър утре и в събота -- малко му трябва на терена, за да изпръхне. Нека им спестим оправданията. И класния отбор да задържи осмокласника начело поне до 17-и кръг :-)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 авг 2011 00:14

yavorescu написа:Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.

Аз се надявам на слънце и силен вятър утре и в събота -- малко му трябва на терена, за да изпръхне. Нека им спестим оправданията. И класния отбор да задържи осмокласника начело поне до 17-и кръг :-)

Аз лично се съмнявам Димов да се появи на терена, дори и за 1 минутка.
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 авг 2011 00:15

siniq_fen написа:
yavorescu написа:Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.

Аз лично се съмнявам Димов да се появи на терена, дори и за 1 минутка.

А аз се надявам да не се появи, дори и за 1 минутка. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 авг 2011 00:21

Tommi написа:
ShooterMan написа:Отсреща обаче рендета-дал Бог.

Ако искате да ви върнем Димов, за да ни окаже съпротива, защото сега сте се събрали само техничарчета и ще ви бъде много трудно на този тежък терен. :lol: :lol: :lol:

Нямаш и най-беглата представа какъв е отбора ни, но се изказваш компетентно, при това с ироничен оттенък. Колко мача си гледал на Черно море този сезон?

Най-грубият отбор за изминалия шампионат е Левски. Черно море е в средата на таблицата и смея да твърдя, че щеше да е в челната тройка, ако есента не ни беше треньор Велизар Попов.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2011 00:22

Нашето тайно оръжие е С.Д.Тя знае какво се иска.Психолози,Гонзовци,скандали....Димов влиза,бележи си автогол и размахва среден пръст в лицето на инженера и мургавелковците от Каменар дошли да викат срещу отборът на Варна :lol:

Върни се в “Черно море”