Черно море - Левски - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)
Момент....мисля,че ние моряците не разбираме ситуацията.Сега на треньора им му викат Инженера,но бившия им треньор носеше благозвучното "СИНОПТИКА".Може би затова нашия гост не разбира,че не можем да контролираме дъжда и да му казваме кога да спре.Странен човек е той 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Пак заваля, при това здраво. Шабленско време настава ... спасителят с номер 7 се задава ... Кени Далглиш, Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо, Даниел Димов ... седмицата зове!
(Ако г-жа Димова е толкова свирепа, колкото кученцето от аватара й, не съм голям оптимист за ликвидацията на анти-моряшката псувалня от култовата трибуна "The Kozirka".)
(Ако г-жа Димова е толкова свирепа, колкото кученцето от аватара й, не съм голям оптимист за ликвидацията на анти-моряшката псувалня от култовата трибуна "The Kozirka".)
-
ShooterMan
- Контакти:
При такива метеоусловия Димов определено ще е облагодетелстван за сметка на Камазола и Жоро Илиев примерно,Капитанов също няма да е в кондиция на подобен терен,да не изреждам и останалите,но общо взето мисля,че единствено Гравесена ще блести в локвите
.Отсреща обаче рендета-дал Бог.И треньора като ги подготви с култовите си фрази "трябва да сме мъже" ннееееее,просто нееее,този е уникален с тази заучена фраза 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
До събота всичко ще с О.К. с терена
. И аз искам кал ама ще е сухо.
Шопите можем да ги бием ако ги излъжем. На надиграване няма да стане. Играе се твърдо и каквото стане.
Шопите можем да ги бием ако ги излъжем. На надиграване няма да стане. Играе се твърдо и каквото стане.
ShooterMan написа:Отсреща обаче рендета-дал Бог.
ХАХАХАХАХААХАХАХ
Ако искате да ви върнем Димов, за да ни окаже съпротива, защото сега сте се събрали само техничарчета и ще ви бъде много трудно на този тежък терен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.
Аз се надявам на слънце и силен вятър утре и в събота -- малко му трябва на терена, за да изпръхне. Нека им спестим оправданията. И класния отбор да задържи осмокласника начело поне до 17-и кръг
Аз се надявам на слънце и силен вятър утре и в събота -- малко му трябва на терена, за да изпръхне. Нека им спестим оправданията. И класния отбор да задържи осмокласника начело поне до 17-и кръг
yavorescu написа:Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.
Аз лично се съмнявам Димов да се появи на терена, дори и за 1 минутка.
Само Левски!
siniq_fen написа:yavorescu написа:Определено тежкия терен ще бъде минус за нас -- мина ерата на Велизарий, с която явно ни припознават повечето сини фенове, ей така, по инерция. Димов ще бъде коз за Левски, но и хазартен ход -- може да не издържи психически (със сърдечната помощ на публиката) и да направи слаб мач, което ще бъде края на кариерата му в този прекалено добър за нашето първенство отбор.
Аз лично се съмнявам Димов да се появи на терена, дори и за 1 минутка.
А аз се надявам да не се появи, дори и за 1 минутка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:ShooterMan написа:Отсреща обаче рендета-дал Бог.
Ако искате да ви върнем Димов, за да ни окаже съпротива, защото сега сте се събрали само техничарчета и ще ви бъде много трудно на този тежък терен.![]()
![]()
Нямаш и най-беглата представа какъв е отбора ни, но се изказваш компетентно, при това с ироничен оттенък. Колко мача си гледал на Черно море този сезон?
Най-грубият отбор за изминалия шампионат е Левски. Черно море е в средата на таблицата и смея да твърдя, че щеше да е в челната тройка, ако есента не ни беше треньор Велизар Попов.
-
ShooterMan
- Контакти:
Нашето тайно оръжие е С.Д.Тя знае какво се иска.Психолози,Гонзовци,скандали....Димов влиза,бележи си автогол и размахва среден пръст в лицето на инженера и мургавелковците от Каменар дошли да викат срещу отборът на Варна